gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Olur mu öyle canım kanayacak... offf valla tükendim ben yapmayın kendinize bunu her şey iyi güzel olacak Allah’ın izniyle

Beynim yandı kızlar ya şimdi asıl sorun ne yani ne yapmak istiyoruz
Valla canım benim de beyin yandı geçiciden de kalıcıdan da korkar hale geldim birkaç gün içinde. Buradan ve özelden yazılanlarla. Her yanımı umutsuzluk kapladı. daraldım çok. Pozitiflik negatife döndü napcam bilmiyorum kendi adıma

Yok ya allah korusun olurmu oyla bisey yirtilmayip esnermi ya biz zaten yirtilsin diye yaptirdik yoksa niye yaptircaktik

Nasil esniyoda yirtilmiyo ya bende anlamadim
Kuzum işte foto cekmekten korkuyrm telde kalio die elimden gelse video cekip gostercem size. Bildigin o 7 8 dikisli yer varya o eti ice dogru parmagimla bastrdikca ice gidiyo ve yirtilmio ne kadar zorlasam da durum bu yani
Kuzum iste ben iliskiden sonra ondan dedim iyiki darmis die.. dar olmasa yirtilmaz dar oldugu icin zorlandi ve mecbur bi dikislik yer yirtildi kanadi.. ama gerisi kaliyo ısrarla

Kızlar siz sakin olun sizlik bi durum yokki bu benimle ilgili bisey daha zamaniniz da var korkmayin. Zaten iyilesme surecimin hafif gecmesinden belliydi bisey cikcagi :)) herkesin böyle olmaz benimki fazla tutmus nasil bi vücut varsa bende.
Benim sadece şöyle 2 3 milim daha yirtilsa yani o alttaki gercek vajina deligi gorunse sorunum kalmaz alttaki dokuyu takmam bile ama gercek delik gorunmuyo bile su an amaan ne bilim benim de bunu yasicagim varmis.

içini rahatlatmak için bir doktora gitsene muayne ol konuş kurtul bence

içini rahatlatmak için bir doktora gitsene muayne ol konuş kurtul bence
Gitcem insallah kuzum bikac isim var onlari yoluna koyuyum bide doktor arastrmasi yapim bi doktor buldum baska bi ilcede otogara yakinmis hemen ona gidiveririm.. yani muayene olunca yaptrma dicegini bilsem %90 acmam lazim dicek iste ayni gün yaptrrmiyim gitmisken bilmiyorum bide kafamda deli sorular 1000 tl den fazla da diyebilir yani hersey olabilir. Yalniz olmak cok kotu bisey bi buyugum bilse ona soylerim yol gosterir yanimda olur ama malesef iste yalniz olmak daha cok geriyo insani gizli sakli islerden sıkıldım

Selam kızlar bayadır takip ediyorum sizi hepinize geçmiş olsun Allah sabır versin çok zor bir süreç bende kalıcı oldum iyileşme sürecindeyim iyi mi yaptım kötü mü okudukça kafam allak bullak oluyor
Gecmis olsun canm ne kadar oldu hangi sehirde yaptrdin? Merak etme öyle ya da böyle oluyo kanama olumlu dusun olumlu olsun

Of ya esniyo o zaman resmen bu oranin cart diye yirtilmasi gerekiyo normalde onceden hepimize oyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…