- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.581
Hoşgeldiiin taşındık gibi oldu bizAaaayy bir ben eksik kalmışım tesadüf eseri gördüm geldim, banada yer var mı aranızda?? :))
Kuzum benim mesela peceteyle silince geldi cok açık renktiE geçici kendini imha ederken mi kanama oluyor yoksa ters hareket mi yapmıştın canın kafam karıştı benim şimdi yineyengemin kuzenimin eşinin ve bir kaç arkadaşın bir iki damla olmuş canım benim zaten hiç olmadı. Bir de bir kaç kişinin yayılmış şekilde çarşafta çay tabağından az küçük ebatta olmuş ama o da oluk oluk değil dağıldığı için öyle
Aslinda o mantikli ya o sey almak oyle acarsin aslinda ay bilemedim canim ya bi dene istersen napcaksin insan her yolu deniyoOff baslicam zarina da kapanmasina da ya. Yakında su yapay seylerden alcam töbe töbe ne yapcagimi da sasirdim parmaklarimla da acamiyorumki. Buyuk bisey zorlamasi lazimki anca cunku esnio.et yine yirtilmaz gibi gelio cunku parmagimla cekip zorluyorum baya uzuo esnemis artik orasi.
Kiz cok korktum o kani gorunce bayilcaktim korkudan dedim ben gidiciyim heraldeAyy oylemi korktunmu peki canm ne bilim insan bi şok olur dimi
Hosgeldin canimAaaayy bir ben eksik kalmışım tesadüf eseri gördüm geldim, banada yer var mı aranızda?? :))
Yok canim ters hareket yapmadim hic unutmuyorum yatiyodum islem oldum diye iste yine hep yatiyodum ped vardi o adamin isleminde benim kanamam cok olmustu 5. Gunum flndi tv izlerken oraya bi agri sizi saplandi biseyler bosaldi dedim aha bisey oldu dedim tuvalete bi gittimki ay o kan neydi bayilcaktim benE geçici kendini imha ederken mi kanama oluyor yoksa ters hareket mi yapmıştın canın kafam karıştı benim şimdi yineyengemin kuzenimin eşinin ve bir kaç arkadaşın bir iki damla olmuş canım benim zaten hiç olmadı. Bir de bir kaç kişinin yayılmış şekilde çarşafta çay tabağından az küçük ebatta olmuş ama o da oluk oluk değil dağıldığı için öyle
Hemen kanamazsa diyor ya az bi sakin ol kurban olayım kanaman olacak ama oluk oluk olmaz inşallah bu sefer de. Senin nasıl o kadar oldu yaBu seferde kanamassa mahvoldum demektir ben
Canim bende anlamadim cok oldu en kanli dokularimi secti anlamadim bende canim iste durduk yere olmasi bu doktor bozuntusunun bana kalici diye gecici yapmasi oldu durduk yere patladi dikisler ya 5. Gunumde ya 6. Gunumdu aksam di saatini bile hatirliyorum kuzum kalici atmaz gecicinin suresi oluyomus ya sukadar zamanda iliskiye girin diye o sure icjnde iliskiye girmek lazim girmezssende kendiliginden atiyo dikisler canim kalicida oyle bisey olmaz kuzum korkma o salak adam bana kalici yapmamis o yuzden oyle oldu erol bayraktara olmustum canim ama gecicide hakakten kaniyo ben gordum yasadimHemen kanamazsa diyor ya az bi sakin ol kurban olayım kanaman olacak ama oluk oluk olmaz inşallah bu sefer de. Senin nasıl o kadar oldu yabi de işlemle durduk yere o kadar kan nasıl geldi ya kalıcı böyle atar mı ki sen ilk işlemi kime olmuştun kuzu
Aman canum korktum cala oluk oluk mu geldi öylede ablaşılmazmı erkek milletti anlarmı anlar yani. Geçicide o kadar çok mu gelirKizlar benim oncesinde cok kanamam olmustu ya yirtilginda bide daha onceki islemimde kaici diye gecici yapilmisti ya durduk yere kanamam olmustu o zamNda inanilmz kanamam olmustu oluk oluk hakkaten
1 hafta 10 gün dayanıyordu haniCanim bende anlamadim cok oldu en kanli dokularimi secti anlamadim bende canim iste durduk yere olmasi bu doktor bozuntusunun bana kalici diye gecici yapmasi oldu durduk yere patladi dikisler ya 5. Gunumde ya 6. Gunumdu aksam di saatini bile hatirliyorum kuzum kalici atmaz gecicinin suresi oluyomus ya sukadar zamanda iliskiye girin diye o sure icjnde iliskiye girmek lazim girmezssende kendiliginden atiyo dikisler canim kalicida oyle bisey olmaz kuzum korkma o salak adam bana kalici yapmamis o yuzden oyle oldu erol bayraktara olmustum canim ama gecicide hakakten kaniyo ben gordum yasadim
Al bendende o kadar ikisindende çok korkar oldum1 hafta 10 gün dayanıyordu haniya valla kalıcı da geçici de sinir etti beni
Kuzum bendenmi kaynakli diye cok oldu bilmiyorum herkesin farkli olur heraldeAman canum korktum cala oluk oluk mu geldi öylede ablaşılmazmı erkek milletti anlarmı anlar yani. Geçicide o kadar çok mu gelir
Kuzum benim iste 5 yada 6 gunumun aksamiydi aksamm saatleriydi bi hafta diye biliyorum bende suresini gecicinin1 hafta 10 gün dayanıyordu haniya valla kalıcı da geçici de sinir etti beni
Canım işlem günü hariç 5. Gün ilişkiye giren de oldu geçici ile canım işlem dahil 5. Gün de. Bence geçici değil kalıcı yapmış ama becerememiş. Geçici olanlarda lekelenme oluyor zaten sizin fazla olmuşKuzum benim iste 5 yada 6 gunumun aksamiydi aksamm saatleriydi bi hafta diye biliyorum bende suresini gecicinin
Kiz alsam nereye saklicam onuAslinda o mantikli ya o sey almak oyle acarsin aslinda ay bilemedim canim ya bi dene istersen napcaksin insan her yolu deniyo
Allah Allah ne güzelmiş gecici ya öyle oluk oluk kan gelio die ilk sen anlattin genelde cunku gecici yaptranlar olumlu diyip fazla bilgi vermio gidiyo.ya bu yapi meselesi ben anladim benim napsam fazla gelmezmis kan zatenCanim bende anlamadim cok oldu en kanli dokularimi secti anlamadim bende canim iste durduk yere olmasi bu doktor bozuntusunun bana kalici diye gecici yapmasi oldu durduk yere patladi dikisler ya 5. Gunumde ya 6. Gunumdu aksam di saatini bile hatirliyorum kuzum kalici atmaz gecicinin suresi oluyomus ya sukadar zamanda iliskiye girin diye o sure icjnde iliskiye girmek lazim girmezssende kendiliginden atiyo dikisler canim kalicida oyle bisey olmaz kuzum korkma o salak adam bana kalici yapmamis o yuzden oyle oldu erol bayraktara olmustum canim ama gecicide hakakten kaniyo ben gordum yasadim
Allah Allah ilginc bi sistemmisya resmen ayarli bi haftaya.Kuzum benim iste 5 yada 6 gunumun aksamiydi aksamm saatleriydi bi hafta diye biliyorum bende suresini gecicinin