gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kuzum benim mesela peceteyle silince geldi cok açık renkti

Aslinda o mantikli ya o sey almak oyle acarsin aslinda ay bilemedim canim ya bi dene istersen napcaksin insan her yolu deniyo

Yok canim ters hareket yapmadim hic unutmuyorum yatiyodum islem oldum diye iste yine hep yatiyodum ped vardi o adamin isleminde benim kanamam cok olmustu 5. Gunum flndi tv izlerken oraya bi agri sizi saplandi biseyler bosaldi dedim aha bisey oldu dedim tuvalete bi gittimki ay o kan neydi bayilcaktim ben su gibi akti ay benim cok gelmisti niye bilmiyorum cok gelemside insani korkutuyo

Bu seferde kanamassa mahvoldum demektir ben
Hemen kanamazsa diyor ya az bi sakin ol kurban olayım kanaman olacak ama oluk oluk olmaz inşallah bu sefer de. Senin nasıl o kadar oldu ya bi de işlemle durduk yere o kadar kan nasıl geldi ya kalıcı böyle atar mı ki sen ilk işlemi kime olmuştun kuzu

Canim bende anlamadim cok oldu en kanli dokularimi secti anlamadim bende canim iste durduk yere olmasi bu doktor bozuntusunun bana kalici diye gecici yapmasi oldu durduk yere patladi dikisler ya 5. Gunumde ya 6. Gunumdu aksam di saatini bile hatirliyorum kuzum kalici atmaz gecicinin suresi oluyomus ya sukadar zamanda iliskiye girin diye o sure icjnde iliskiye girmek lazim girmezssende kendiliginden atiyo dikisler canim kalicida oyle bisey olmaz kuzum korkma o salak adam bana kalici yapmamis o yuzden oyle oldu erol bayraktara olmustum canim ama gecicide hakakten kaniyo ben gordum yasadim

Kizlar benim oncesinde cok kanamam olmustu ya yirtilginda bide daha onceki islemimde kaici diye gecici yapilmisti ya durduk yere kanamam olmustu o zamNda inanilmz kanamam olmustu oluk oluk hakkaten
Aman canum korktum cala oluk oluk mu geldi öylede ablaşılmazmı erkek milletti anlarmı anlar yani. Geçicide o kadar çok mu gelir

1 hafta 10 gün dayanıyordu hani ya valla kalıcı da geçici de sinir etti beni

Kuzum benim iste 5 yada 6 gunumun aksamiydi aksamm saatleriydi bi hafta diye biliyorum bende suresini gecicinin
Canım işlem günü hariç 5. Gün ilişkiye giren de oldu geçici ile canım işlem dahil 5. Gün de. Bence geçici değil kalıcı yapmış ama becerememiş. Geçici olanlarda lekelenme oluyor zaten sizin fazla olmuş

Allah Allah ne güzelmiş gecici ya öyle oluk oluk kan gelio die ilk sen anlattin genelde cunku gecici yaptranlar olumlu diyip fazla bilgi vermio gidiyo.ya bu yapi meselesi ben anladim benim napsam fazla gelmezmis kan zaten

Kuzum benim iste 5 yada 6 gunumun aksamiydi aksamm saatleriydi bi hafta diye biliyorum bende suresini gecicinin
Allah Allah ilginc bi sistemmisya resmen ayarli bi haftaya.
Benim ilkinde kanama olmadi eve gidnce camasrmda bi bulasik gordum belki o da zar kani degildi yani.. galiba bu yapi meselesi ya. Niyeyse hic kipkirmjzi kan gormedim

Kizlar ben gidicem burdan bi doktora ama korkuyorum esime falan yakalanirim die off keske memlekete gelmeden halletseydim şu isi bi bahaneyle istanbula gitsem ama gidmeiyorum ailem yanimda elim kolum bagli kaldim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…