-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.561
Bende onu anlatmaya calismistim duvarlara tutulu kalir dusmezKizlar et dusmesi falan imkansiz o kadar emin söyluyorum öyle nisey olamaz eti koparmak o kadar kolay mı sanıyorsunuz.
İlişkiden sonra ortası yırtılır yanlardaki etlerde duvarlara tutulu kalır sadece
Canim benim zaten bi ton skntim vardi bide ustune bu eklendi tukettim kendimi tek sıkıntım bu olsaydi sadece ben yirtilmazssa diye korkuyorum bazen girmezsse yirtilmazssa zor yirtiliyoMus diyolarKuzum senin böyle bir derdin yokki turgay beyin işlemi gayet başarılı canlı örneklerimiz var düşünme sen bunları benim o bant gibi et parçasında herşey senin öyle bir durumun yok merak etme içini ferah tut
Senle bana bi huni lazimAllak bullak oldum valla canım inşallah inşallah kurtuluruz gerildim iyice
Hadi kanadı ama bu sefer et parçasını napıcam bilmiyorum artık dayanamıyorum çok yoruldum düşünmektenYok daha neler nisani niye atiyosun canim sen kanamiycagina kendini niye sartlandiriyosun ordaki et yirtilinca mutlaka kaniycak yani
Kötüyü çağırma kuzum bak eğerki öyle bir durum olursa açtırmaya gidersin eşin şüphe etmez arkasını aramaz en azından düşünsene kuzu kuzu gider açtırır gelirsiniz en fazla merak etme korkutma kendini böyle senin durumun farklı boğazmanzarasınınkini düşün meselaCanim benim zaten bi ton skntim vardi bide ustune bu eklendi tukettim kendimi tek sıkıntım bu olsaydi sadece ben yirtilmazssa diye korkuyorum bazen girmezsse yirtilmazssa zor yirtiliyoMus diyolar
Canim hepsi olur sn sıkma canini girer merak etme giriyo yavas yavas zorladikcaCanim benim zaten bi ton skntim vardi bide ustune bu eklendi tukettim kendimi tek sıkıntım bu olsaydi sadece ben yirtilmazssa diye korkuyorum bazen girmezsse yirtilmazssa zor yirtiliyoMus diyolar
Aynen oyle hatta onlarla bizzat özelden sayfalarca konstgm mesajlarim var ezberlemistim artik o kadar soru soruodumki. Öyle böyle herkes kurtuldu ha benim az kanamam oldu gercek kizlik gibi sakaryanin cok olmus mesela bu kisiden kisiye degisio demekki. Verebilecegim tek tavsiye nolur nolmaz bi kere de olsa kontrole gidin dugunden önce belki ben hemen iliskiden bi ay once kontrol ettrseydim daha fazla kanamam olurdu ha yine esim gorunce anladi kan oldugunu belliydi ama tamamen varsayim benimki. Yani hepiniz kurtulcaksiniz üzulmeyin bi süre askiya alin bu konuyu evlenene kadar falan meselakızlar hepimizin ortak sorunu bu ama bence kendimizi daha çok evhamlandırmaya gerek yok hepimiz daha çok panik oluyoruz
yakın zmnda sakarya var. yazdıklarını ben tek tek okudum ki küçücük bi delik var boncuk kdr diyor ve başka dr a gösterdiğinde sıkı dikim olmuş yırtılma olmazsa kanama olmaz bile demiş doktor ona ama yoğun kanama geçirdiğini yine kendi yazmış. maviminval var ben kontrole bile gitmedim ve emin olun 2/3 yıl sonra dahi olsaydı düğünüm yine kanama olurdu yazmış o yüzden dua edip panik yapmamak gerek
Zaten aman aman kanama olmuyor ki herkeste canım bir iki damla. Biarada da oluk oluk yazıyorlardı sinir oluyordum :) valla yıldımAynen oyle hatta onlarla bizzat özelden sayfalarca konstgm mesajlarim var ezberlemistim artik o kadar soru soruodumki. Öyle böyle herkes kurtuldu ha benim az kanamam oldu gercek kizlik gibi sakaryanin cok olmus mesela bu kisiden kisiye degisio demekki. Verebilecegim tek tavsiye nolur nolmaz bi kere de olsa kontrole gidin dugunden önce belki ben hemen iliskiden bi ay once kontrol ettrseydim daha fazla kanamam olurdu ha yine esim gorunce anladi kan oldugunu belliydi ama tamamen varsayim benimki. Yani hepiniz kurtulcaksiniz üzulmeyin bi süre askiya alin bu konuyu evlenene kadar falan mesela
Canim o etler zaten kenarlarda duruyo kalcak kenarlarda oyleHadi kanadı ama bu sefer et parçasını napıcam bilmiyorum artık dayanamıyorum çok yoruldum düşünmekten
İnsallah bi girer bi sknti cikmaz canim ya sende korkutma kendini garip garip seyler dusunup doldurma kendini canimKötüyü çağırma kuzum bak eğerki öyle bir durum olursa açtırmaya gidersin eşin şüphe etmez arkasını aramaz en azından düşünsene kuzu kuzu gider açtırır gelirsiniz en fazla merak etme korkutma kendini böyle senin durumun farklı boğazmanzarasınınkini düşün mesela
Kizlar benim oncesinde cok kanamam olmustu ya yirtilginda bide daha onceki islemimde kaici diye gecici yapilmisti ya durduk yere kanamam olmustu o zamNda inanilmz kanamam olmustu oluk oluk hakkatenZaten aman aman kanama olmuyor ki herkeste canım bir iki damla. Biarada da oluk oluk yazıyorlardı sinir oluyordum :) valla yıldım
canim surekli iliskiye girmek gerekiyomus geri kapaniyomus sanirim sk sk girsen iliskiye acilicak benceKızlar benim nie acilmio ya aynadan baktim demin yine moralim bozuldu. Delik cok cok üstte kalio hani bi kemik varya idrar deliginin orda delik oraya yakin.. alti kapali hala acilmamis ya esra hanim gecistirmek icin mi dedi öyle acaba ya. Allahim bari birazcik acilsaydi dikisler ama hic yani oldugu gibi duruyo orda bu saatten sonra acilirmiki daha cok etlescek zaman gectikce. Hani normalde ıkınınca ic bolge genisliyoya goruyosun gozunle. Ben su an ikininca hicbi fark goremiyorum cunku oranin önü kapali etle. Sinirlerim bozuldu ya valla milyonda bi olur o da bana denk gelir biz mi iliskiye girmeyi beceremiyoruz acbaa bu milletin nasil gdiiyo o dikisler. Benimki girerken esnio esneyen sey de yirtilmazki zaten. Hayret bisey ya valla sansima bak keske hic yaptrmasaydim lanet olsun yani esime de esnek desydim
Off baslicam zarina da kapanmasina da ya. Yakında su yapay seylerden alcam töbe töbe ne yapcagimi da sasirdim parmaklarimla da acamiyorumki. Buyuk bisey zorlamasi lazimki anca cunku esnio.et yine yirtilmaz gibi gelio cunku parmagimla cekip zorluyorum baya uzuo esnemis artik orasi.C
canim surekli iliskiye girmek gerekiyomus geri kapaniyomus sanirim sk sk girsen iliskiye acilicak bence
Ayy oylemi korktunmu peki canm ne bilim insan bi şok olur dimiKizlar benim oncesinde cok kanamam olmustu ya yirtilginda bide daha onceki islemimde kaici diye gecici yapilmisti ya durduk yere kanamam olmustu o zamNda inanilmz kanamam olmustu oluk oluk hakkaten
Insallah kuzum yaCanim o etler zaten kenarlarda duruyo kalcak kenarlarda oyle
E geçici kendini imha ederken mi kanama oluyor yoksa ters hareket mi yapmıştın canın kafam karıştı benim şimdi yineKizlar benim oncesinde cok kanamam olmustu ya yirtilginda bide daha onceki islemimde kaici diye gecici yapilmisti ya durduk yere kanamam olmustu o zamNda inanilmz kanamam olmustu oluk oluk hakkaten