- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.541
Yok canım imkansız o zaten ama kalıcının bu psikolojisini taşıyamam canım. Tutuyo deniliyor o zaman bile derdiniz bitmiyor bunalıma girdim şimdidenKizlar ne dusmesi ya allah askina daha once yirtilidiginda etiniz dustumu okadarda degil ya
Canim kendimkini hatirlasam bi yorum yapcamda benim ilk islemim tutmadiginda dokularim parca parcaydi nasil ordaki et beyazlasiyo ay odami varYok kuzum benim hiç parça parça durmuyordu hani bu internette kızlık zarı resimleri var ya yuvarlak ortada tek delik nohut tanesi kadar açıklığı olandandı benim ilişki sonrasında kaç kere baktım o şekildeydi ilişki olmadan nasıldı bende bilmiyorum yırtılabilir kuzum kopabilir belki düşebilir belki çok düşüktür o ihtimal ama var malesef öyle bi ihtimal diye düşünüyorum ve o et parçası zamanla daha beyazımsılaşıyor daha çok korkmama sebep oluyo bu şekilde
Herkes bisey diyo ben zaten bittim artik tukenmis durumdayim yolun sonuna geldim artik dusunmek istemiyorum hic bisey artikYok canım imkansız o zaten ama kalıcının bu psikolojisini taşıyamam canım. Tutuyo deniliyor o zaman bile derdiniz bitmiyor bunalıma girdim şimdiden
Nohut büyüklüğünde ve muntazam yuvarlak olan bir zar imkansız bozulmuş olması ya yanlışın var bence G Gecekusu123 . Ikındığında falan oralarda çektiklerden büyüyor asimetrik oluyordur. Yoksa niye diksinlerCanim kendimkini hatirlasam bi yorum yapcamda benim ilk islemim tutmadiginda dokularim parca parcaydi nasil ordaki et beyazlasiyo ay odami var
Sakin ol her şeyin bir çaresi var hayatta ölmüş ve olmuştan başka. Valla bana da geldiler hiçbir şey yapmadan yoruldumHerkes bisey diyo ben zaten bittim artik tukenmis durumdayim yolun sonuna geldim artik dusunmek istemiyorum hic bisey artik
var demişse vardır senin bakıp anlamaman normalEger ki o et parcası koparsa iki taraflı bu demek oluyo ki ilişki sırasında düşünün ki et parçası düşecek yatağa böyle korkunç bi olay olabilir mi bilmiyorum inşallah olmaz bende ondan çok korkuyorum yok kuzum normal nohut buyukluğunde bi delik vardı bende sadece gayet doğaldı bu falan şimdi o kadar yapmacık geliyo ki bazen diyorum bi erkek nasıl anlayamaz diye önceden ben çok incelemiştim resim çekmiştim biraz olsun hatırlıyorum böyle çentik falan diyosunuz ya ondanda yoktu ama doktora gittiğimde ikisi 6,5-7 yönünde çentiğin var bi tane demişti ikinci bunu söyleyen domtor turgay beydi ve kanaman olmaz demişti bende yaptırmıştım o şekilde
Yani oyle dedigi gibiydiyse bozulmazdi heraldeNohut büyüklüğünde ve muntazam yuvarlak olan bir zar imkansız bozulmuş olması ya yanlışın var bence G Gecekusu123 . Ikındığında falan oralarda çektiklerden büyüyor asimetrik oluyordur. Yoksa niye diksinler
Benim bu skntlr yuzunden kendimi uze uze sagligimdan oldum artik hic biseye uzulmek istemiyorumSakin ol her şeyin bir çaresi var hayatta ölmüş ve olmuştan başka. Valla bana da geldiler hiçbir şey yapmadan yoruldum
Ya sizde yok sanırım kuzum ama ben aynayla bakınca görüyorum o bant diye nitelediğim et parçası artık beyazımsılaşıyo zamanla aynayla baktım eskisi gibi kanlı değil eskiden daha kırmızımsı duruyordu kafayı yemek üzereyim ben artık sanırım nişanı atacağım çok korkmaya başladım gerçektenCanim kendimkini hatirlasam bi yorum yapcamda benim ilk islemim tutmadiginda dokularim parca parcaydi nasil ordaki et beyazlasiyo ay odami var
Kizlar et dusmesi falan imkansiz o kadar emin söyluyorum öyle nisey olamaz eti koparmak o kadar kolay mı sanıyorsunuz.Valla bende çok şaşırdım ve nasıl olur dedim kendi kendime iki kullanıcının isminide verebilirim sayfasını tam hatırlamıyorum ankarada hymenoplasty oldum konusunun içinde.. ya ben başından itibaren evham yapıyodum ama doktorların dediğine güvenerek anlamaz demekten başka çarem yoktu ama nişanlım hem bu tür konuları biliyor hemde görüpte ilişkiye girecek bu yüzden bant gibi ince değil kalın canım artık ben çok korkuyorum bu erkeklerden
Kuzum senin böyle bir derdin yokki turgay beyin işlemi gayet başarılı canlı örneklerimiz var düşünme sen bunları benim o bant gibi et parçasında herşey senin öyle bir durumun yok merak etme içini ferah tutHerkes bisey diyo ben zaten bittim artik tukenmis durumdayim yolun sonuna geldim artik dusunmek istemiyorum hic bisey artik
Canim gecicde hic sorun yasayan olmadi haklisiniz ona kaymakta. Insallah hepinizin olur kanamasiYok canım imkansız o zaten ama kalıcının bu psikolojisini taşıyamam canım. Tutuyo deniliyor o zaman bile derdiniz bitmiyor bunalıma girdim şimdiden
Allak bullak oldum valla canım inşallah inşallah kurtuluruz gerildim iyiceCanim gecicde hic sorun yasayan olmadi haklisiniz ona kaymakta. Insallah hepinizin olur kanamasi
Olabilir canım doktor iyice ıkın demişti çünkü bende baya ıkınmıştım aslında belki o zaman daha hiç bi bilgim yokken bakmıştım benNohut büyüklüğünde ve muntazam yuvarlak olan bir zar imkansız bozulmuş olması ya yanlışın var bence G Gecekusu123 . Ikındığında falan oralarda çektiklerden büyüyor asimetrik oluyordur. Yoksa niye diksinler
Evet olabilir canım ıkın demişti bende iyice ıkınmıştım hiç bi bilgim yokken baktığımda okadardı aynadan bakmıştım nohut büyüklüğünde yuvarlaktı çentik falan nedir nasıl olurdu bilmiyordumvar demişse vardır senin bakıp anlamaman normal
İnşallah söylediğin gibi olur kuzum o kadar çok korkmaya başladımki açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım nişanıda atmayı düşünüyorum farklı bi doktora muayeneye gidip kafamda herşeyi netleştireceğimKizlar et dusmesi falan imkansiz o kadar emin söyluyorum öyle nisey olamaz eti koparmak o kadar kolay mı sanıyorsunuz.
İlişkiden sonra ortası yırtılır yanlardaki etlerde duvarlara tutulu kalır sadece
Kızlar benim dikmediler mesela sadece çentik var dedilerNohut büyüklüğünde ve muntazam yuvarlak olan bir zar imkansız bozulmuş olması ya yanlışın var bence G Gecekusu123 . Ikındığında falan oralarda çektiklerden büyüyor asimetrik oluyordur. Yoksa niye diksinler
Yok daha neler nisani niye atiyosun canim sen kanamiycagina kendini niye sartlandiriyosun ordaki et yirtilinca mutlaka kaniycak yaniYa sizde yok sanırım kuzum ama ben aynayla bakınca görüyorum o bant diye nitelediğim et parçası artık beyazımsılaşıyo zamanla aynayla baktım eskisi gibi kanlı değil eskiden daha kırmızımsı duruyordu kafayı yemek üzereyim ben artık sanırım nişanı atacağım çok korkmaya başladım gerçekten