gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Onunla biz özelden konustuk bugün azcik herkesler bunalimda kizlar kendinize gelin hadi yaa aaa saglktan önemli degil hicbisey sukur buna sukur yani. Canlanin valla kizcam he
Himm oda dertli evet evet hayatta sagliktan onemli hic bisey yok siz ve sevdikleriniz saglikliysa en onemlisi bu

Aslinda ben bugün cok huzurluydum nedense sabah uyandigimdan beri ama burda sizi mutsuz gorunce bende bi süphe ettim kendimden mutsuzmuyum acaba die
Yaa kıyamam sana neden oyle düşündün;( işte ben oyuzden kendimi iyi hissedene kdr yazmiyim diye düşünüyordum insanların canını da sıkmayayım diye ama dayanamadım girdim tekrar

Ne bilim canim insan bi telaslanio biliosunuz. Bu arada benim diyet sizlere omür pasta gömdüm ev arkadasim zorladi pasta almis bana kafama silah dayadi yemezsen vururum dedi valla benim sucum yok yoksa yemicektimki
Ye gitsin ben de götürdüm ama sonra cok pişman oldum kendimi su ile telkin etmeye çalışıyorum kaç litre su içtim saymadım bile :)

Yaa kıyamam sana neden oyle düşündün;( işte ben oyuzden kendimi iyi hissedene kdr yazmiyim diye düşünüyordum insanların canını da sıkmayayım diye ama dayanamadım girdim tekrar
Tam da senin numaralarini ortaya doküyordum tabi tabi kekleri yedin geldin simdi diosun canim sikkindi size yansitmak istemedim
Şaka bi yana kuzum öyle daha cok aklim kaldi benim herkes bi kösede paylasinca daha guzel tabi bazen yalniz kalmak da guzeldir illaki

Bilmiyorumki bi ara cikti burdan kesin kahveyle goturdu kekleri moralim bozuk die bahane edip cikti bence buyuk yalandi o kekleri elinde telefonla rahat yiyemiyodu ondan cikti
Yalansa yalan desin hadi Daisyyg
Ay kizzzz sen çok zekisin yeminle vallahi bencede elinde telefonla rahat yiyemedi canim skkin dedi rahat rahat yesin diye hadi yalan de yalan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…