- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Evet birbrimizi görmesek bile bu cok guzel bisey :) ama aglama gülllll ayyy icim karardi noldunuz hepiniz birden. Hadi anladikDostluk boyle bisey demekki beraber sevinip beraber uzulen
Himm oda dertli evet evet hayatta sagliktan onemli hic bisey yok siz ve sevdikleriniz saglikliysa en onemlisi buOnunla biz özelden konustuk bugün azcik herkesler bunalimda kizlar kendinize gelin hadi yaa aaa saglktan önemli degil hicbisey sukur buna sukur yani. Canlanin valla kizcam he
Kizz okadar keki tek basinami goturduEvet birbrimizi görmesek bile bu cok guzel bisey :) ama aglama gülllll ayyy icim karardi noldunuz hepiniz birden. Hadi anladikDaisyyg kocaman kekleri goturdu die pisman oldu mutsuz size nolduu
Evet canım benim.. mutlu olun o zaman biliyorum demekle olmuo ama napalim hayat devam edio herseye ragmenHimm oda dertli evet evet hayatta sagliktan onemli hic bisey yok siz ve sevdikleriniz saglikliysa en onemlisi bu
Goruyomusun bi kek yapanimiz bile yokEvet birbrimizi görmesek bile bu cok guzel bisey :) ama aglama gülllll ayyy icim karardi noldunuz hepiniz birden. Hadi anladikDaisyyg kocaman kekleri goturdu die pisman oldu mutsuz size nolduu
Yaa kıyamam sana neden oyle düşündün;( işte ben oyuzden kendimi iyi hissedene kdr yazmiyim diye düşünüyordum insanların canını da sıkmayayım diye ama dayanamadım girdim tekrarAslinda ben bugün cok huzurluydum nedense sabah uyandigimdan beri ama burda sizi mutsuz gorunce bende bi süphe ettim kendimden mutsuzmuyum acaba die
Bilmiyorumki bi ara cikti burdan kesin kahveyle goturdu kekleri moralim bozuk die bahane edip cikti bence buyuk yalandi o kekleri elinde telefonla rahat yiyemiyodu ondan ciktiKizz okadar keki tek basinami goturdu
Ye gitsin ben de götürdüm ama sonra cok pişman oldum kendimi su ile telkin etmeye çalışıyorum kaç litre su içtim saymadım bile :)Ne bilim canim insan bi telaslanio biliosunuz. Bu arada benim diyet sizlere omür pasta gömdüm ev arkadasim zorladi pasta almis bana kafama silah dayadi yemezsen vururum dedi valla benim sucum yok yoksa yemicektimki
Tam da senin numaralarini ortaya doküyordum tabi tabi kekleri yedin geldin simdi diosun canim sikkindi size yansitmak istemedimYaa kıyamam sana neden oyle düşündün;( işte ben oyuzden kendimi iyi hissedene kdr yazmiyim diye düşünüyordum insanların canını da sıkmayayım diye ama dayanamadım girdim tekrar
Öyle canim herkes yapip kendi yiyo sonra da bizimle ilgilenmiolar.Goruyomusun bi kek yapanimiz bile yok
Skilcak beraber sıkılalim tek basin sıkılmaYaa kıyamam sana neden oyle düşündün;( işte ben oyuzden kendimi iyi hissedene kdr yazmiyim diye düşünüyordum insanların canını da sıkmayayım diye ama dayanamadım girdim tekrar
Sagol kuzum dayanamadım girdimSkilcak beraber sıkılalim tek basin sıkılma
Kiz siz ne zmaan gidiyosunuz istanbula off bende geleydim bulusurduk valla ne guzel olurduSkilcak beraber sıkılalim tek basin sıkılma
Ay kizzzz sen çok zekisin yeminle vallahi bencede elinde telefonla rahat yiyemedi canim skkin dedi rahat rahat yesin diye hadi yalan de yalan deBilmiyorumki bi ara cikti burdan kesin kahveyle goturdu kekleri moralim bozuk die bahane edip cikti bence buyuk yalandi o kekleri elinde telefonla rahat yiyemiyodu ondan cikti
Yalansa yalan desin hadiDaisyyg
Desene tuvaletten hic cikamadinYe gitsin ben de götürdüm ama sonra cok pişman oldum kendimi su ile telkin etmeye çalışıyorum kaç litre su içtim saymadım bile :)
Yalaaannn başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan diye bir şarkı ile döneyim ozmn :)Bilmiyorumki bi ara cikti burdan kesin kahveyle goturdu kekleri moralim bozuk die bahane edip cikti bence buyuk yalandi o kekleri elinde telefonla rahat yiyemiyodu ondan cikti
Yalansa yalan desin hadiDaisyyg
Biz çok gariban kaldık seninle sankiÖyle canim herkes yapip kendi yiyo sonra da bizimle ilgilenmiolar.
Eevtt bak hic cevap veriomu iddialarimizaAy kizzzz sen çok zekisin yeminle vallahi bencede elinde telefonla rahat yiyemedi canim skkin dedi rahat rahat yesin diye hadi yalan de yalan de
Ayy ben normalde de cok sık giderim cok da su icerim ekstrasini dusunemiyroumDesene tuvaletten hic cikamadin
Cok iyi yaptin kiyamayiz sana bizSagol kuzum dayanamadım girdim
Aşk olsun gelcem dedin de yapmadım mı sana oyle bir masa döşerim ki şaşar kalırsın :) ama bilmiyom sonra gelinlik nasıl olurÖyle canim herkes yapip kendi yiyo sonra da bizimle ilgilenmiolar.