• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülüş Tasarımı..

Yaqmur00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
26
0
36
Ankara
ARkadaşlar ankara ve istanbulda gülüş tasarımı yapan yerler varmış.yaptıran arkadaşlar varmı.fiyat ne kadardır acaba??

ben ilk defa duyuyorum bu bahsettiğiniz gülüş tasarımını..böyle birşey duymuş olduğunuza göre mutlaka araştırmışsınızdır. bu konuyla ilgili irtibat numaralarını arayıp fiyatları öğrenip karşılaştırmasını yapabilirsiniz. gördüğünüz gibi sanırım bu konuda bilgisi olan yok gibi görünüyor :26:

gülüş tasarımı estetik diş hekimliğinin ilgilendiği bir konudur, normalde farkedilmez ama dişlerde yapılan bir kaç değişiklik gülüşünüzü daha estetik hale getirir. yüz oranları, diş büyüklükleri, dizilimi, diş etleri gibi bir çok etmen gülüşü değiştirebilir. sizin istekleriniz ve hekiminizin önerileriyle daha estetik bir güşüe sahip olabilirsiniz,

nasıl güleceğimize mi karar veriyorlar :D

nasıl güleceğinize değil gülerken ağzınızın alacağı şekle , dişlerin görüntüsüne karar verebiliyorlar
belki siz görüntünüzden memnun olabilirsiniz ama gülerken ağzını kapatan çok insan var.

Gülüşe değil de güldüğünüzde dişlerinizin nası daha güzel görüneceğine karar veriliyor. Yakın zamanda değil belki ama ben düşünüyorum diş tasarımı. Yaptıranlar varsa bilgi bekliyorum arkadaşlar!!!

Gülüşe değil de güldüğünüzde dişlerinizin nası daha güzel görüneceğine karar veriliyor. Yakın zamanda değil belki ama ben düşünüyorum diş tasarımı. Yaptıranlar varsa bilgi bekliyorum arkadaşlar!!!

2 ay kadarönce yapıldı dişlerim.ben güldüğüm zaman dişlerim hiç gözükmüyordu ve fotograflarda güzel çıkmıyordu sanki gülmüyorda dudaklarımı sıkıyormuşum gibi bir görüntü oluyordu.yoksa diş sağlığımda sorun yoktu dr a gittim söyledim.zirkonyum diş yapacağız üst dişlere önce dedi öndeki olacak 2 diş diğerlerine göre biraz daha uzun olacak dudak hafif aralık olunca onlar biraz gözükmeli dedi dişler irili ufaklı olacak vs dedi.kararttım gözümü ve yaptırdım ama böyle söylediğim gibi kolay bişi değil yaptırmasıda sonra ki ağrısı sızısı zorrrrbir süre kendi kendime yabancılaştım estetik yaptırdım sandılar çünkü konuşmada değişiyor ama zamanla (dişler takılmadan önce 1 hafta takıldıktan sonra 1 hafta)ağrı azalıyor ama o sızlama yok musu içsen sızlıyor benim 2 ay oldu yanlar iyi en öndekiler hassas ama daha az yemek yemeye başladdım daha rahat ama öyle simit filan ısırmak zorluyor biraz ama zamanla diş etleri aşağıya indikçe dişlerin üstündeki boşluklar dolmaya başlıyor ve konuşmanda yemene düzelmeye başlıyor ve yeni gülüşünde oturmaya başlıyor :)artık gülümserken dişlerim güzel görünüyor ve fotograf çektirmekten de kaçmıyorum :)

2 ay kadarönce yapıldı dişlerim.ben güldüğüm zaman dişlerim hiç gözükmüyordu ve fotograflarda güzel çıkmıyordu sanki gülmüyorda dudaklarımı sıkıyormuşum gibi bir görüntü oluyordu.yoksa diş sağlığımda sorun yoktu dr a gittim söyledim.zirkonyum diş yapacağız üst dişlere önce dedi öndeki olacak 2 diş diğerlerine göre biraz daha uzun olacak dudak hafif aralık olunca onlar biraz gözükmeli dedi dişler irili ufaklı olacak vs dedi.kararttım gözümü ve yaptırdım ama böyle söylediğim gibi kolay bişi değil yaptırmasıda sonra ki ağrısı sızısı zorrrrbir süre kendi kendime yabancılaştım estetik yaptırdım sandılar çünkü konuşmada değişiyor ama zamanla (dişler takılmadan önce 1 hafta takıldıktan sonra 1 hafta)ağrı azalıyor ama o sızlama yok musu içsen sızlıyor benim 2 ay oldu yanlar iyi en öndekiler hassas ama daha az yemek yemeye başladdım daha rahat ama öyle simit filan ısırmak zorluyor biraz ama zamanla diş etleri aşağıya indikçe dişlerin üstündeki boşluklar dolmaya başlıyor ve konuşmanda yemene düzelmeye başlıyor ve yeni gülüşünde oturmaya başlıyor :)artık gülümserken dişlerim güzel görünüyor ve fotograf çektirmekten de kaçmıyorum :)

Çok sağol canım cevap verdiğin için. Zorlu bir mücadele diyorsun yani :) Ama sonuç pozitifmiş; buna sevindim. Ama bu sabır işi benim biraz canımı sıkıyor. Yakın zamanda burun ameliyatı oldum; şekli mekli de geçtim artık burun otursun yerine, düzelsin, yeterrrr diyorum. Bir an önce iyileşeyim.

Ama sayende bir fikir sahibi oldum; bu konuyu düşüneceğim. Teşekkürler...

Canım yaptırdığın yer, yapılan işlemler ve fiyatla ilgili bilgi verirsen çok sevinirim ben de düşünüyorum

Kızlaaar konu hortlasın hortlatıyım hortlatınızz :) Bende çok merak ediyorum bu gülüş tasarımı olayını.Dişlerim normalde düzgün yamuk yumuk değil ama nedense gülerken gizliyorum ön iki dişin biraz daha küçülmesimi lazım nedir :) Poz verirkende sıkıntı çirkin çıkıcam korkusuyla fotoğraf çektirmekten kaçıyorum :)

Back