- 6 Ocak 2020
- 17
- 26
- 3
- 35
- Konu Sahibi yasemin erbay
Ankara da makul fiyat veren gülüşü tasarımı yapan diş doktoruna ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elnur hoca kesinlikleAnkara da makul fiyat veren gülüşü tasarımı yapan diş doktoruna ihtiyacım var
Ankara da makul fiyat veren gülüşü tasarımı yapan diş doktoruna ihtiyacım var
ücretleri hakkında bilginiz var mıNe yaptırmayı düşünüyorsunuz.Gülüş tasarımı sadece ön bilgilendirme anlamına geliyor.
Yani gülüş tasarımı diye bir ücretlendirme var mı bilmiyorum .Yapılacak tedavilere göre ücretlendirme yapılırücretleri hakkında bilginiz var mı
Gülüş tasarımı; çeşitli nedenlerle estetik açıdan görünümü bozulan dişler ve diş etlerinin hastaların yüz şekilleri ve gereksinimleri de göz önünde bulundurularak olabildiğince doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemidir.Gülüş tasarımı nedir
Ankara da mı yeri nerede ve ücret hakkında bilginiz var mıElnur hoca kesinlikle
Tabi öyle ama tedavi ne? Lamine , zirkon, kompozit dolgu ? Bunlardan hangisi yapılacak ve kaç dişe yapılacak . Ya da diş etine işlem yapılacak mı?Hatta bazen botoks ve dudak dolgusu bile yapılır .gülüş tasarımı bunların tamamına verilen isim . O yüzden fiyatlar çok değişir.Gülüş tasarımı; çeşitli nedenlerle estetik açıdan görünümü bozulan dişler ve diş etlerinin hastaların yüz şekilleri ve gereksinimleri de göz önünde bulundurularak olabildiğince doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemidir.
Yeri nerede ?Elnur hoca kesinlikle
Konumu nerede acabaElnur hoca kesinlikle
Merhaba, eğer hala yaptırmadıysanız doktor Ömer bayar’ı tavsiye ederim, bana 16 adet porselen lamina yaptı ve sonuç inanılmaz oldu.ondan önce Bir çok doktora gittim hiç biri güven vermedi bana, birçoğu normal diş hekimiler ve benim anladığım kadarıyla bu işi protez uzmanına bırakmak lazım çok ince iş yaniAnkara da makul fiyat veren gülüşü tasarımı yapan diş doktoruna ihtiyacım var