Gülünce kötü bir görüntü oluyor

burcuerdem

MucizeniBağışlaRabbim
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.978
11
116
İstanbul
merhabalar,
benim şikayetim üst ön dişlerimde.güldüğüm zaman diş etlerim fazlasıyla ortaya cıkıyo ve dişlerim çok aşagıdaymış gibi gözüküyo 22 yasındayım daha ne yapmam gerek? şimdiden tskler....

aynı sorun bende de var.diş eti estetiği önerdiler.ama nedense milyarlar tutuyo :S
2 bin lirayı gözden çıkar :s

Son düzenleme:
milyarlar tutmuyor soncıcek ,ben bugun muayene olmaya gıttım doktora ucretını sordum 800 tl dedı
diş etlerimin fazla gozukmesınden sıkayetcıyım .pembe estetık uygulaması yapabılırız dedı.eger karar verebılırsem cuma gunu yaptırmayı dusunuyorum.hatta yaptıran cogu arkadasa burdan msj attım ama hıcbırınden cvp gelmedı .eger gerecekten ıse yarıyorsa hemen yaptırcam .

lazerle yapılan operasyonla dişetleriniz güzel bir estetiğe kavuşuyor.rahatlıkla uygulatablirsiniz

benımkıdemı lazerle acaba ,dudagınızın ıcınden ust taraftan kesık acıp yapıcaz dıkıs atıcam dedı .lazerle yapılmıomu doktorun dedıgı

aynı sorunu ben de yaşıyorum ama pembe estetik maddesi mi neyse onun renk farkı ya da ne bileyim doğal görünmeme gibi bir eksisi var mı acaba :S hani yaptırılmış gibi durursa da hoş olmaz sanırım.

lazerle nasıl oluyormuş arkadaşlar bilgi edinen olursa lütfen yazsın. gülmekten utanmak kötü bir şey

evet lazerle gülme çizginiz yukarıya taşınıyor.böylece harika bir gülüşe sahip olabilirsiniz.çok pahalı ve ağrılı işlemlerde değil.iyi bir eriodontologla görüşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…