Gül'ün çeyizleri !!!

fashionrose

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
47
0
296
İstanbul
Kızlar ilk kez burda paylaşıyorum. Bakalım beğenecekmisiniz...

$images (22).webp$images (23).webp$images (3).webp$images (4).webp$images (5).webp$images (6).webp$images (7).webp$images (26).webp$images (27).webp$images (28).webpEki Görüntüle 233692 $limon.webp$sekerlik.webp

Hepsi gerçekten çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:))

Bardaklarına ve masa örtüne bayıldım nereden aldığını öğrenebilir miyim?

çok güzeller canım güle güle kullan..
bende jumbo kullanıyorum hep.. yalnız limonluk,tepsi ve çay tabağını o şekilde mi kurmuştun?bendekide o tepsinin seti..ayrıca bu küre tuzluk biberlikler masada mükemmel duruyor:21:
ağız tadıyla güle güle kullanasın cnm:71:

hseasu: Teşekkür ederim cnm :21:

pamuksekeri1: Teşekkür ederim cnm. masa örtüsü taç dan aldım. Bardakları da dampierre kristal bardakları eminönünde doğu bank arka tarafından aldım.

deniz_lalesi: Çok sağol. Çizgili olan seti takım. Resim bulamadım da buna benzer diye koydum. Tuzluk karabiberine bayılıyorum. Çok hoş duruyo gerçekten.

Vira: Teşekkür ederim :46:

deryayesil:Tşk ederim cnm. ewt çok rahat diyorlardı bende aldım. Henüz kullanmaya başlamadım. Ekimde başlıcam inşallah.

beyazlalee: teşekkür ederim tatlımm:34:

Güle güle kullanın, hepsi çok güzeller.
Tupperlara içim gitti yalnız hala alamadım :(
Kolaylıkla tamamlayın inşallah eksiklerinizi :)

cnm güle güle kullan çok güzel aldıkların beyaz nevresim benimde almam lazım ya sen ne marka aldın?

spicy_ : teşekkür ederm cnm

Almila07: Teşekkür ederim. tupperware annem kullanıyo gerçekten çok memmnun kaldım. bende aldım :21: herşey hazır da bi tek halı ve perde kaldı:46:

duygum: Saol tatlım Taç markadan aldım. Annem kaliteli dedi ordan aldım.

Back
X