gülümseyerek analım mı :)

KucukBocuk

mucizeler benimle olacak!
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
9.617
37
43
kızlar ; bilenleriniz vardır belki ilk sevgilimden 2 yıllık bir ilişki sonrası 3 hafta önce ayrıldım...kendimi iyileştirmeye çalışıyorum... çok güzel bir ilişkimiz vardı ... onu hep gülümseyerek anmak istiyorum...

siz de ayrıldığınız ; ayrılmak zorunda kaldığınız sevgilinizle en güzel anınızı yazarmısınız... beraber gülümseyelim yerimseniben

ben yazıyorum ;

cep telefonunda eski sevgilisinden kalma eski bir mesaj görmüştüm... onun silmeyi ; orda olduğunu bile unuttuğu ... tabii harp çıkarmıştım... kendi affettirme çabasıyla geçti 3-4 gün... en güzeli ;

onların kiraz bahçesi vardı... ben de sürekli bana da getir derdim ama hiç getirmemişti...
neyse bir akşam mesaj attı ben geliyorum aşağı in diye... indim aşağı elinde bir torba kiraz ; kocaman çok güzel görünüyorlardı... çok hoşuma gitmişti... kirazları verdi ve gitti...

ben de eve çıktım... annemlerle beraber yiyoruz ... işten bir abla getirdi dedim... kirazlar çok güzeldi... taa ki annem bir tanesini açıp içine bakana kadar... kocaman bir kurtçuk vardı kaydirigubbakcemile3 sonra kaç tane kiraza baktıysak istisnasız hepsinde kurtçuk vardı... galiba tadı proteinden geliyordu...

kendini affettirmek için bana kurtlu kiraz getiren sevgilime hoş bir mesajla anlattım durumu... çok utanmıştı ... ama yine de komikti ve içimi ısıtmıştı...

keşke yine getirse kiraz içine bakmadan hepsini yerim heralde :1rolleyes:

ya konuyla alakasız benim böyle bi anım yok ama böyle yaparak onun iyi şeylerini hatırlarsınız ve acınız taze geçmek bilmez. bu da bir süreç bence bi süre zaten şöyleydi böyleydi dersiniz kötülersiniz sonra yaşadığınız süper hikayeler gelir aklınıza. hiç düşünmemeye çalışın diyemicem çünkü olmaz olamaz 2 sene geçmiş kocaman.

bende arkadasa katılıyorum
anılarını tabi unutman zor paylasmak istiyorsun halen ama
bence unutmayı zorlastırıyorsun her anımsadıgında içindeki yara kanayabiliryasakkelime

bende arkadasa katılıyorum
anılarını tabi unutman zor paylasmak istiyorsun halen ama
bence unutmayı zorlastırıyorsun her anımsadıgında içindeki yara kanayabiliryasakkelime

peki o zaman :) belki de haklısınız... dün akşam kendimi çok iyi onu unutmaya hazır hissederken ; gece 3e kadar ağladım... bir iyim ; bir kötü ... deniyorum... nasıl olacak bilmediğimden... her yolu deniyorum... :1no2:

peki o zaman :) belki de haklısınız... dün akşam kendimi çok iyi onu unutmaya hazır hissederken ; gece 3e kadar ağladım... bir iyim ; bir kötü ... deniyorum... nasıl olacak bilmediğimden... her yolu deniyorum... :1no2:

çok iyi anlıyorum seni bizde ayrıyken gündüz gülüp eğleniyordum ama sabah yastığım ıslak uyanıyordum. keşke verebileceğim bi tavsiye olsa da versem. ama işte zaman. sadece ne hissediyosan yaz bi yere kağıda içinde tutma. :teselli:

çok iyi anlıyorum seni bizde ayrıyken gündüz gülüp eğleniyordum ama sabah yastığım ıslak uyanıyordum. keşke verebileceğim bi tavsiye olsa da versem. ama işte zaman. sadece ne hissediyosan yaz bi yere kağıda içinde tutma. :teselli:

teşekkür ederim canım yaa... ben de öle yapıyorum ; buraya yazıyorum zaten :)
kendimi zorlamıyorum... unutmaya ya da hatırlamaya sürekli... ne geçiyorsa içimden... henüz yeni ... biraz daha zaman geçsin daha iyi olacağım... kabul ettim ayrılığı ; beklemiyorum... bu bile önemli bir adım... şimdi sadece acımın geçmesi gerekiyor...

canım ben hersekılde ıcınden geldıgı gıbı davranmanı onerıyrum oyle daha guzel oluyo alsması bıgun ıcıne atıyosun ıkı gun ama paykasıp konusunca daha ıyı olduguna ınanıyorum..
nasıl ıstıyosan oyle yap yanı allah yardımcın olsun..

bızde bıgun beraberken alısvers yapmıstık cam fıstıgı almıstı kendınede ve eve goturmem ıcın banada
bbamda benı ona vermek ıstemıyodu ama babama bıguazel damadının fısdtıklarını yemıstı ben ıcımden gulmustum

canım hemen unutacaksın demedim tabiki bocalalayacaksın...
cok zor unutmak bilirim...
üstelik her unuttugunu sandıgında anılar gözünde canlanır...
onu hep yasatmak isterssin yanında olmasa da anılarında...
ve gitgide xorlasır her denemeye calıstıgında...
aslında hiçbir zamanda unutamzsın sadece derinlere gömülür o...
ve hep mutlaka anımsarsın en hüzünlü anlarında

cnm yaran cok taze ve hala kanıyo...
bu gece aglamaları filan bu yüzden zor durum
Allahım yar ve yardımcın olsun sabır versin
peki bişi sorcam sebeb cokmu büyük yani geri dönme ihtimali yokmu?

Ne iyi ne kötü ne de gülümseyerek hatırlamayın bence o defteri hepden kapatın ki yaralarda kapansın

canım arkadaşlara katılıyorum. benim sevgilimle aram bozuktu bi ara günlerce konuşmadık. LOST izlemeye sarmıştım olanları düşünmeyeyim diye. tavsiye ederim acını unutursun.

cnm yaran cok taze ve hala kanıyo...
bu gece aglamaları filan bu yüzden zor durum
Allahım yar ve yardımcın olsun sabır versin
peki bişi sorcam sebeb cokmu büyük yani geri dönme ihtimali yokmu?

sebebi gayet mantıklı ve geçerli maalesef... beni yeterince sevemediğini söyledi... bundan daha geçerli ne sebep olabilir ki... benim elimden bişi gelmez ; onun da... geri dönüşü olmaz... şimdi bana karşı hislerinin azaldığını söyleyerek ayrılmak istedi... daha sonra başkasına bir şey hissettiği için ayrılmak isteseydi nasıl dayanırdım... o yüzden geri dönüşü yok ...

teşekkür ederim :)

canım arkadaşlara katılıyorum. benim sevgilimle aram bozuktu bi ara günlerce konuşmadık. LOST izlemeye sarmıştım olanları düşünmeyeyim diye. tavsiye ederim acını unutursun.

teşekkür ederim ... lostu o askerdeyken sürekli düşünmeyeyim diye izlemiştim :) lost olmaz yani ...

şimdi komik diziler izlemeyi tercih ediyorum...

canım arkadaşlar gerekli şeyleri söylemişler, onu iyi anmanda kötü anman da unutturmaz. Özellikle unutmak içinde çaba sarf etme çünkü yine bi şekilde aklına gelir. Sadece olağan günlük yaşantını yaşamaya çalış o olmadan önceki zamanlar gibi. İnş bu dönemini en az acılarla atlatırsın

X