• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gulukofen ve adet düzeni?

h2o

All Izz Well :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
298
4
118
37
Diğer
kızlar ben bir aydır gulukofen kullanıyorum.ilk kullandığım zaman düzenli zamanında oldum.ama daha temizleneli 13 gün oldu gene adet oldum??sizce normalmi yardımcı olursanız sevinirim..a.s.

Son düzenleme:
merhaba.sizde de mi pko var?ben glukofeni sadece kilo vermede ve şeker seviyesini düzenlemede kullanılıyor sanıodum.

merhaba.sizde de mi pko var?ben glukofeni sadece kilo vermede ve şeker seviyesini düzenlemede kullanılıyor sanıodum.

evet breath bende pkoyum ve bu ilaç adet olmamı sağladı ama ben kilo veremedim.1 aydır kullanıyorum.temizleneli 13 gün olmuştu daha tekrar oldum normalmidir acabamirmirmirmir

glukofenin 1 ayda böyle bişey yapacağını sanmıyorum.ben aylardır kullanıyorum.2 aydır düzensiz 1 aydır düzenli içtim.adet düzenime etki etmedi.sadece ultrasonda kistlerim gitti.doktoruna danış

glukofenin 1 ayda böyle bişey yapacağını sanmıyorum.ben aylardır kullanıyorum.2 aydır düzensiz 1 aydır düzenli içtim.adet düzenime etki etmedi.sadece ultrasonda kistlerim gitti.doktoruna danış

himeros sen kaç mg alıyorsun günde.ben 850 mg alıyorum günde bi kez.
bide kistler gidince aslında adetin gelmesi lazım:uhm:

himeros sen kaç mg alıyorsun günde.ben 850 mg alıyorum günde bi kez.
bide kistler gidince aslında adetin gelmesi lazım:uhm:

geçen ay 2 ayda adet oldum.farlutal kullandım. bu ay klomene başladım ve sol overimde 2 tane sağ da hiç kistim yok.1 hafta sonra tekrar baktırdım.solda yok sağda 1 tane var.bende şaşırdım açıkcası.bakalım neler gösterecek zaman
bu arada sabah 1 akşam 1 içiyorum. 850 mg*2

Son düzenleme:
Back
X