Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
gülsuyunu nasıl kullanıyosunuz?ben pamuğa döküp yüzümü siliyodum ama bi arkadaşım eline döküp yüzüne sürüyomuş pamuk kullanmıyomuş,sizce hangisi daha iyi???
maranki nin doğal tonik formülünü duydunuz mu?
çeyrek limon
50gr maden suyu
30gr gül suyu
ben önce pamukla silip daha sonra elimle yüzüme sürüyordum cildim yumuşacık oluyordu temizlenmeyen cilde iyi geleceğini sanmıyorum çünkü pamukla silince pamuk siyahlaşıyor
ben de goz cevresine suruyorum bi skinti olmuyo, hatta bazen gozumun yakinlarinda kasintili minik seyler beliriyo gulsuyu iyi geliyo, guller acinca ben de kendim yapicam
aylardır kullanıyorum gülsuyunu yatmadan önce elimle sürüyorum genelde parmak uçlarıyla masaj yapar gibi
her yerime sürüyorum göz çevresi göz kapağı dudak falan :44:
bir problem olmadı ama sürmesem mi ki :44:
Arkadaslar göz cevrenize gül suyunu rahatlikla sürebilirsiniz, göz alti morluklarina bire bir eger cok asiri derecede morluk varsa gül suyunun icin birtane vitamin E ampülü kirin icine, deneyin mucizeyi göreceksiniz :)