• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülsüm anne...

mizann16

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
271
389
18
49
Gulsum anne hic tanımadıgı bir cocugu evlat diye bagrına basan , ki bu cocuk hem bedensel hem zihinsel engelli.onun ailesini ararken gozyası doktu umut,um diyerek. bugunde topraga verirken yavrusunu 10 yıllık emegini mucadelesini yavrumm diye topraga verdi. Bir haber goruntüsunde ise bir adam yolun kenarında yarı baygın köpegi tutup arabalar ezsin diye ana yola atan,amacınada ulasan. baska bir yanda , yolun ortasına yatmış bir kopegi bilerek korna calmayan ezen bir adam, bir yanda öz evladını cope atan. Basla bir yerde sevgilisiyle gordu diye oglunu bogup olduren bir anne. :( Allahım ne olur gulsum annenin merhametinden sefkatinden zerrede olsa bu insan musvettelerinede nasip et... Bu nasıl bir zaman ? İnsanlık nereye gidiyor?

insanlar yeni yeni mi acımasız olmaya başladı yoksa eskiden böyle sosyal medya yaygın değildi de biz mi görmüyoduk... emin olamıyorum. nasıl ki yoldan geçen insana tutup vuramıyosak bi hayvana da vuramamamız lazım. insanlardaki bu can bilincinin hayvanlara karşı işlememesine çok şaşırıyorum. sen nasıl yaşam hakkı olan bi canlı isen hayvan da öyledir. izleyemiyorum artık o tip görüntüleri.

Gulsum anne hic tanımadıgı bir cocugu evlat diye bagrına basan , ki bu cocuk hem bedensel hem zihinsel engelli.onun ailesini ararken gozyası doktu umut,um diyerek. bugunde topraga verirken yavrusunu 10 yıllık emegini mucadelesini yavrumm diye topraga verdi. Bir haber goruntüsunde ise bir adam yolun kenarında yarı baygın köpegi tutup arabalar ezsin diye ana yola atan,amacınada ulasan. baska bir yanda , yolun ortasına yatmış bir kopegi bilerek korna calmayan ezen bir adam, bir yanda öz evladını cope atan. Basla bir yerde sevgilisiyle gordu diye oglunu bogup olduren bir anne. :KK43: Allahım ne olur gulsum annenin merhametinden sefkatinden zerrede olsa bu insan musvettelerinede nasip et... Bu nasıl bir zaman ? İnsanlık nereye gidiyor?
Keşke cezalar daha ağır olsa. İki defa düşünseler.

Tüm samimiyetimle aminnn diyorum duanıza. Sağduyunuz için ise teşekkür ediyorum.

insanlar yeni yeni mi acımasız olmaya başladı yoksa eskiden böyle sosyal medya yaygın değildi de biz mi görmüyoduk... emin olamıyorum. nasıl ki yoldan geçen insana tutup vuramıyosak bi hayvana da vuramamamız lazım. insanlardaki bu can bilincinin hayvanlara karşı işlememesine çok şaşırıyorum. sen nasıl yaşam hakkı olan bi canlı isen hayvan da öyledir. izleyemiyorum artık o tip görüntüleri.
tahminimce insanlar hep kötüydü ama bizim haberimiz olmuyordu. son yıllarda artmasının sebebi ülkede farklı. ama genel olarak toplumda kötülük yapanlar vardı bence

Kotuluk oncedende vardı mutlaka ama bu zaman içinde dahada cogaldı.eskiden ne bu kadar kadina siddet,nede bu kadar hayvanlara acımasızlık vardı. Eskiden gazete vardı hergun okurduk ama bu kadar rezillik yoktu. Bizmi insanlıgımızı yitirdik yoksa insan yetiştirmeyimi unuttuk bilmiyorum.

Ah canım o annemizin Umut oğlu ölmüşmü, çok üzüldüm. Merhamet dolu bir kadın o.
Allah razı olsun
Evet. O kadınki sadece hastaneye refakatci gittiginde yakınına o cocugu goruyor on yıl bakıyor bebek gibi. İnsanlar kendi öz evlatlarını atarken ğarayla satarken yaslısını bakamam diye huzur evine atarken,gulsum anne hic tanımadıgı kan bagı olmayan o yavruya anne oldu. Rabbim gulsum anneleri eksik etmesin bu dunyadan.

Allah emeklerini boş çevirmez en güzel şekilde mukafatlandirir
Sabırlar diliyorum gülsüm annemize

Keşke cezalar daha ağır olsa. İki defa düşünseler.

Tüm samimiyetimle aminnn diyorum duanıza. Sağduyunuz için ise teşekkür ediyorum.
Ya insan olarak bizim nasıl yasama hakkımız varsa hayvanlarında var. Onlarda insan gibi biraz yicek biraz sevgi istiyor. Tmm sevmezsin ama zulum neden .. Kucucuk bir karınca bile ahrette halkını soracak . Nedir bu zalim insan pglunun karı cok acı.kesinlikle cezalar artırılmalı!!

Ya insan olarak bizim nasıl yasama hakkımız varsa hayvanlarında var. Onlarda insan gibi biraz yicek biraz sevgi istiyor. Tmm sevmezsin ama zulum neden .. Kucucuk bir karınca bile ahrette halkını soracak . Nedir bu zalim insan pglunun karı cok acı.kesinlikle cezalar artırılmalı!!
Tabi ki öyle. Boynuzlu hayvan, boynuzsuz hayvana zulüm ederse o bile sorguya çekilecekmiş. Hayvanlara zulüm eden aklı, vicdanı noksan olan insanlar sadece Allahın merhametine sığınabilir. Zira yatacak yerleri yok diye düşünüyorum.

Gülsüm Annenin ne güzel bi gönlü varmış. Allah iki tarafta da yüzünü güldürsün. Sabır versin.

Çocuğun da Rus kökenli olduğu iddia ediliyor. Rusya'dan gelmiş Antalya'ya, kaç tane aile görmüş biri bile ailesi çıkmaz mı? Bu çocuğun asıl ailesi hiç mi merak etmiyor, çok büyük de değil 17 yaşındaymış henüz kaza geçirdiğinde. Gülsüm anne tabir-i caizse meleklerin yeryüzündeki temsilcisi adeta, Allah sabır versin. Güzel insan.

Çocuğun da Rus kökenli olduğu iddia ediliyor. Rusya'dan gelmiş Antalya'ya, kaç tane aile görmüş biri bile ailesi çıkmaz mı? Bu çocuğun asıl ailesi hiç mi merak etmiyor, çok büyük de değil 17 yaşındaymış henüz kaza geçirdiğinde. Gülsüm anne tabir-i caizse meleklerin yeryüzündeki temsilcisi adeta, Allah sabır versin. Güzel insan.
Muhtemel turistti o cocuk. Okadar tv de cıktılar tr den olsa mutlaka aileden birisi gorur tanırdı. Ha suda var avrupa basınındada yer aldı. Ama aile cıkmadı. Birde bu yabancıların bizden farkı aile bagları kulturleri. Cok sanslı cocukmus. Mekanı cennet olsun.

Ölmüş mü o çocuk :(
Allah rahmet eylesin , Gülsüm anneye sabırlar versin , ne emekle bakmıştı kuş gibi ...

Çok üzüldüm, ne bahtsız çocukmuş garibim. Ailesinden, ülkesinden uzak, dilini bile bilmediği yabancıların yanında son yıllarını geçirdi. Ne kadar sevilirse sevilsin acı bir şey. Gülsüm Anneye ayrı üzüldüm, sevmiş bağrına basmış, başı sağolsun.

çok üzüldüm yaa...
umut'a Rabbim rahmet eylesin, Gülsüm anneye de sabırlar versin...

Back
X