Gelinlik Modelleri gülşen'in gelinliğiiiii

gyirmibes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
179
0
116
41
Bursa
kızlar en sonunda aldım gelinliğimi... fotoğraftakinin kırık beyazı... bakalım beğenecekmisiniz?

Eklentiler

• $15042010659.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 98
canım gelinliğini net göremedim modelini falan üstteki işlemeleri
Fakat genel olarak güzel canım güle güle giy.

çok saolun kızlar..... ancak böyle yükleyebiliyoruz burda daha yakın çekimde yapamadım...

gülşen bebeğim çok güzel gelinliğin bayıldım çok zevkli bir seçim olmuş.. göğüs kısmına bayıldım özellikle..

canım sen bu gelinlşiği inegölden mi aldın ya
geçen gün burda bi yerde aynısını gördüm hatta çok beğedim

sedefcim çok teşekkürler canım dahada güzeli sana inşallah canımm..

canlar satış fiyatını bilmiyorum biz maliyet verdik... 950 tl... biz inegölden aldık canımm.. hatta giydim denedim ama o 38 bedendi ben daha miniğim ondan sebep hem kırık beyaz olacak hemde bedeni küçültcekler.. 5 metre duvağı var etek arkasıda uzun..

inanmıyorum canım ya akannehir
o zaman aynı gelinlik bu yanlış hatırlamıyosam kapalı çarşının girişinde gördüm ben bunu
çok şık iyi günlerde kullan niş
provaya falan gelicek misin

tatlım hayır gelmicem.. alacağım gün daraltma olacaksa hemen yapabiliyor zaten aldığım yer.. hiç şehirler arası yorulma dediler..

teşekkürler kızlar ilk gördüğümde dedimki işte bu benim gelinliğim... sizin fikirleriniz ve düşüncelerinizde benim için önemliydi... şimdi daha rahatım..

merhaba acaba bu gelinlikçinin ismi ve yerini tam olarak verebilmeniz mümkünmü??? birde hazırmı çalışıyorlar yoksa dikiyorlarmı merak ettim.

Canım çok şık ben ki kırık beyaz gelinlikleri daha hoş buluyorum daha ağır duruyor şık bir sseçim güle güle giy opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…