arkadaslar gulsen ın su kısa yenı sac modelıne bayılıyorum..evet her sac herkese gıtmez ama bu sac modelını ıstıyorum...benım saclarım uzun fakat fon cok cektırmıyorum cektırmedıgım zamanlardada topuz yapıyorum oyle kullanıyorum ozellıkle de dagınık topuz..yuzume oyle cok yakısıyor... bu modelı nasıl anlatabılırım kuafore??sanırım herks bunu kesemez bır de ızmır de boyle bır model kesebılecek kuafor tavsıyelerınız???
bu saç modeli gerçekten çok hoş bu renk saçlada çok hoş olmuş kullanımının kolay olduğunu düşünüyorum ama kuaför işin içinden çıkabilrse tabi çok dikkatli olmalısın çünkü oldukça kısa bi model ve bu saçın bi kaç fotosuyla beraber git kuaföre anlatmakla anlamayabilr saçlarına yazık olmasın
tesekkur ederım cevabın ıcın...
bende ılk etapta bunu bıraz daha uzun halını kestıreyım dıyorum..dedıgın gıbı cok ıyı bır yere ve de fotolarla gıtmek lazım..yoksa vallahı aglama krızıne gırerım herhalde:)
ayyyyyyyyyyy model süper ama her kuaför kesemez bence vallahi bende 24 ekimi bekliyorum saçımı kısacık kestirmek için(24 ekimde kardeşimin düğünü var) ondan sonra saçlarımı bende hallettirecem ama bu model benimde aklıma yattı süper ama şimdikte kuaför bulması var be