- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Gülşenden iyiyim yeşil gözlüyüm falan
Ben çirkin dedim anlamıyorsun sanırımGülşen den güzelim diyorsun ya hani
İlla mütevazi çizgimden çıkartıp, hava attıracaksın şimdi bana yaaEmel sayına benzeyen varmıhadi hodri meydan
En Avrupai en farklı ?? Benziyeniniz varmı ?
tmm kabul ettik Gülşen çok çirkin bir kadın.konu kapanabilirrrr
Lenste var senelerce yeşil gözlerle dolaştım sayesindeonda ne var yahu benim de gözlerim renkli
ki renkli göz aslında pigment eksikliğinden gelir
vücudumuzun bozuk bir parçasıdır yani
çok da şeetmemek lazım
:)
Sen o kadına çirkin diyorsan sanırım pek bir vizyonun yok giderin yok acjjkkBen çirkin dedim anlamıyorsun sanırım
sitede güzellik yarışması mı düzenlense hepimiz güzel olduğumuzu iddia ediyoruz ya ben de dahil hodri meydannnnİlla mütevazi çizgimden çıkartıp, hava attıracaksın şimdi bana yaa
Emel sayın kendini sizin onu beğendiniz kadar beğenmiyordur eminim.Emel sayın gibi kız varmı sitede ? Orjinal buyursun gelsin güzelliğiyle bana hava atsın
Sen o kadına çirkin diyorsan sanırım pek bir vizyonun yok giderin yok acjjkk
yav niye sana hava atsın derdi ne neden niçin amaç ne?Emel sayın gibi kız varmı sitede ? Orjinal buyursun gelsin güzelliğiyle bana hava atsın
Bende güzelim özgüvenliyim hodrı meydansitede güzellik yarışması mı düzenlense hepimiz güzel olduğumuzu iddia ediyoruz ya ben de dahil hodri meydannnn
sitede güzellik yarışması mı düzenlense hepimiz güzel olduğumuzu iddia ediyoruz ya ben de dahil hodri meydannnn
Ben de onu beğenmiyorum hadi hodri meydanEmel sayın gibi kız varmı sitede ? Orjinal buyursun gelsin güzelliğiyle bana hava atsın
yav niye sana hava atsın derdi ne neden niçin amaç ne?
+10000000000000fotosunu koysun da güzel görelim kıskançlıktan ölelim istiyor bence
ısrar edelim koysun
hahaha
AhahahahahhahaBen de onu beğenmiyorum hadi hodri meydan