- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 36
Keşke benzeseydim Gülşen’e. :))Sorun şu Gülşen Avrupai durmuyor Ah nerede filminde gideri varmış
Avrupalılar bebek yüzlü oluyor Gülşen bir At suratlı erkeksi bu arada kesin benzemiyorsundur çok güzel kadınlara Türkan şoray gibisin diyip iltifat ederler
Gülşene benziyor olabilirsin
Banada süslendiğimde Türkan gibi oldun derler ama nerdeeee
At yüzlü dediğin yüz şeklini millet para döküp estetik oluyor. Kadın gayet cool Avrupai yüz şekli var. Ona çirkin diyen taş olur
Keşke benzeseydim Gülşen’e. :))
Ben de öyle kemikli yüzleri beğenirim. Ki planlarımda hep jawlinelar, elmacık dolguları, bişektomiler falan var hep öyle olmak üzerine aksine oval yüzüm ve kavisli küçük burnum var ve düz burunlulara çok imrenirim. Gözlük bile düz buruna yakışıyor.
Kemiksiz yüzler daha çok doğuya aittir. Uzakdoğulular, Arap kadınları vs genelde minyon yüzlüler. Ama ünlü Avrupalı aktristler hep dediğim gibi kemikli ve karakteristik yüzleri var. Nickimden de anlaşılacağı üzere Bridget Bardot’u çok beğenirim. Ve kendisinin kemikli harika bir yüzü vardır.
Eki Görüntüle 2735759
Türkan Şoray bebek yüzlü mü size göre?At yüzlü olmak kötü değil özellikle beğeneni var ben sevmiyorum ben daha yuvarlak bebeksi yüzler seviyorum
At yüzlü yani keskin uzun zayıf kemikli yüz hattı olan kadınlara bayılan ciddi bir kesim var ?
Türkan Şoray bebek yüzlü mü size göre?
Kesinlikle yüzü bebeksi yuvarlak dolgunTürkan Şoray bebek yüzlü mü size göre?
Bence bebeksi yüz kriterlerinizde fevkalade sıkıntı var.Kesinlikle yüzü bebeksi yuvarlak dolgun
Dudakları kalın ve düzgün burnu küçük gözleri kocaman
Keskin yüz hatları bana hitap etmiyor
Bu arada bu kemikli ama at yüzlü değilKeşke benzeseydim Gülşen’e. :))
Ben de öyle kemikli yüzleri beğenirim. Ki planlarımda hep jawlinelar, elmacık dolguları, burun dolguları, bişektomiler falan var hep öyle olmak isterdim. oval yüzüm ve kavisli küçük burnum var ve düz burunlulara çok imrenirim. Gözlük bile düz buruna yakışıyor.
Kemiksiz yüzler daha çok doğuya aittir. Uzakdoğulular, Arap kadınları vs genelde minyon yüzlüler. Ama ünlü Avrupalı aktristler hep dediğim gibi kemikli ve karakteristik yüzleri var. Nickimden de anlaşılacağı üzere Bridget Bardot’u çok beğenirim. Ve kendisinin kemikli harika bir yüzü vardır.
Eki Görüntüle 2735759
Bence bebeksi yüz kriterlerinizde fevkalade sıkıntı var.
Fransız kadınları benim de favorim. Tarzlarını, dillerini, giyimlerini hatta tavırlarını bile çok beğenirim.Keşke benzeseydim Gülşen’e. :))
Ben de öyle kemikli yüzleri beğenirim. Ki planlarımda hep jawlinelar, elmacık dolguları, burun dolguları, bişektomiler falan var hep öyle olmak isterdim. oval yüzüm ve kavisli küçük burnum var ve düz burunlulara çok imrenirim. Gözlük bile düz buruna yakışıyor.
Eki Görüntüle 2735759
Fransız kadınları benim de favorim. Tarzlarını, dillerini, giyimlerini hatta tavırlarını bile çok beğenirim.
Kuzum bu özgüven nereden?Blakis Avrupalılar ve Ruslar hep bebeksi yüzlüdür dolgun bebek gibi
Keskin hatlar doğuya aittir
Benim kadar yabancılarla tanımladığına eminim Kaç tane Rus yengem oldu
ayrıca güzellik göreceli bu kadınıda beğenmedim
Oval farklı At yüzlü olmak bambaşka birsey
Avrupalılar hep Emel sayın tarzı
Bacım bak anlamıyorsun sen dıyorsun ya ben çok Avrupalı tanıdım boş tanımışsın. Bilgin 0 yahu. Türk kadınlarını sen diğer ülkelerle nasıl kıyaslıyorsun. Dünyada birbirine benzemeyen tek ırk bunu bile bilmiyorsun. Keskin yüz yuvarlak yüz, sarışın kumral esmer, çekik göz iri göz, kıvırcık düz saç renkli göz bla bla hepsini içeriyor anla bunu artık. Asya ve Avrupa özelliklerini taşıyoruz okeyyValla ben kabulledim Avrupalılar ve Ruslar bebek yüzlü
Türk kadınları olarak bizden güzel çıkmaz çok çok nadir yani :/
E napalım genetiğimizle mi oynayalım? DNA'mıza farklı kodlar mı yerleştirelimKızlar ya gerçekten neden biz böyleyiz Türk kadınlarına bak birde Ruslara bakbiz kadınmıyız onlar yanında
Fransız kadınları benim de favorim. Tarzlarını, dillerini, giyimlerini hatta tavırlarını bile çok beğenirim.
Kesinlikle bambaşkalar. Zerafet, güzellik, tarz, tavır, endam yok yok. Özellikle eskileri bambaşka.Fransız kadınları benim de favorim. Tarzlarını, dillerini, giyimlerini hatta tavırlarını bile çok beğenirim.
Valla ben kabulledim Avrupalılar ve Ruslar bebek yüzlü
Türk kadınları olarak bizden güzel çıkmaz çok çok nadir yani :/
Bir ara Jane Birkin olmak için kahkül kestirdim ama sonuç olmadım.Kesinlikle bambaşkalar. Zerafet, güzellik, tarz, tavır, endam yok yok. Özellikle eskileri bambaşka.