Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ordan hiç alamazdım ustten çocuk gıbı kemık yığınıyım ama şu sıralar göbeğimdende almaya başladım yaş ılerledıkçe sporda yapmayınca oluyor artık
Sanırım yaşın önemli bir rolü var . Bir çok arkadaşım 35 ten sonra göbek ve yanlardan yağlanmaya başladığını söylüyor

Sanırım yaşın önemli bir rolü var . Bir çok arkadaşım 35 ten sonra göbek ve yanlardan yağlanmaya başladığını söylüyor

Benim belim incecik ti mankene yakındım
28 den sonra hafif göbek oldu
Yaş ilerleyince

Güzel değilse niye arkadaşına benzettiğini söylüyosun morali bozulsun diye mi?kendine saklasan olmuyo mu

Ben gülşen çirkin demedimki ona hem kız baya güzel gözleri falan süper
Yüz hatları aşırı benziyor ama

Bende 27 oldum ben normalde üstten kılo alamam alırsam göğüsten alırdım. Kemiklerim sayılırdı gelen giden ağzıma tıkardı yemeklerı sanki yiyince oraya gitcek gibi olan popoma oluyordu. Bir ara düzenli yerken 43 olmuştum popom küçülmüştü. Şimdi abur cubur derken aynı göbeğimde su içsem şişiyor aniden bi halt anlamadım normalde içe çöküntülüydü

Sindirimle alakala olabilir. Bagırsak probleminiz varsa şişkinlik yapıyordur , ödemde olabilir .

Önceki haline göre çok daha güzel. Aslında resimde çok donuk çıkmış normalde çok daha güzel bence
Benim sevmediğim kız tipi olsugu için belki de ben daha bebeksi ama seksi seviyorum .böyleleri kadın tipli geliyo bebeklik ve seksilik bı arada olacak illa.

Lezbiyen değilim ama

Valla kilo alınca memesi buyuyenlerden olmayı nasip etsin herkese Allah
Benimki 80 de kaldı .
Gerçi dolu dolu duruyor çok seviyorum ama ortası ayrık kafam girer

Valla kilo alınca memesi buyuyenlerden olmayı nasip etsin herkese Allah
Benimki 80 de kaldı .
Gerçi dolu dolu duruyor çok seviyorum ama ortası ayrık kafam girer
Benimde 80 b ama ustum sıska olduğu için daha büyük duruyor boynumda zedelenme olduğu için ilerde doğumla ne olur bilemiyorum herhalde kıptırcam agjkk

Benim sevmediğim kız tipi olsugu için belki de ben daha bebeksi ama seksi seviyorum .böyleleri kadın tipli geliyo bebeklik ve seksilik bı arada olacak illa.

Lezbiyen değilim ama
Bak bende öyleyim böyle tatlı şirin kızlar çekici geliyor ama bazı kadınlarda bakarsın güzel değil ama ses tonu o cool havası giyimiyle mankenlere taş çıkartır

Arkadaşınızın gözleri bozuk herhalde türkan şorayın estetiksiz haline baksın bir de.tamam türkan şorayda çok güzel bir kadın ama gülşen bubikoğlu kadar estetiksiz güzel narin bir kadında yoktur yani tuhaf

Anket yapılmış başka sitexde
%81 Türkan güzel denmiş
%19 Gülşen demiş
%19 nasıl gülşen demiş aklım almıyo
Türkiyenin en güzel kadını Türkan şoray

Eklentiler

• 6B3A6AA1-2724-4609-84B3-208987BBE6D8.png
    573,6 KB · Görüntüleme: 25
  • F9DBB2C0-7E47-4A1D-A06D-0C582FF059CD.png
    586,8 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…