- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Ordan hiç alamazdım ustten çocuk gıbı kemık yığınıyım ama şu sıralar göbeğimdende almaya başladım yaş ılerledıkçe sporda yapmayınca oluyor artık
Benim catı oldukça geniş , zira doğumlarım çok kolay oluyordu . Ama kalça yok ... hamileyken az buz bişeyler oldu ama doğurunca hemen pufff .bizim çatı dar, anne tarafı da baba tarafı da öyle
herkes göbekten öne doğru uzuyo kilo alınca
İşte benim beslenmem kötü her haltı yerim et hariçspor şart ya
biraz da beslenmeyle alakalı
çok karbonhidrat tüketmek de göbekten aldırıyor
Sanırım yaşın önemli bir rolü var . Bir çok arkadaşım 35 ten sonra göbek ve yanlardan yağlanmaya başladığını söylüyorOrdan hiç alamazdım ustten çocuk gıbı kemık yığınıyım ama şu sıralar göbeğimdende almaya başladım yaş ılerledıkçe sporda yapmayınca oluyor artık
Benim catı oldukça geniş , zira doğumlarım çok kolay oluyordu . Ama kalça yok ... hamileyken az buz bişeyler oldu ama doğurunca hemen pufff .
İşte benim beslenmem kötü her haltı yerim et hariçanne tarafı hep kilolu annem çok zayıftı en ufak kardeşimi doğurduğunda hemen yine 48 olmuştu ama stres üzüntü derken şu an 79
Sanırım yaşın önemli bir rolü var . Bir çok arkadaşım 35 ten sonra göbek ve yanlardan yağlanmaya başladığını söylüyor
Güzel değilse niye arkadaşına benzettiğini söylüyosun morali bozulsun diye mi?kendine saklasan olmuyo mu
Aynıyızsporu bırakınca bende bu ara kötü beslenmeye başladım
cips vs gidiyo
Bende 27 oldum ben normalde üstten kılo alamam alırsam göğüsten alırdım. Kemiklerim sayılırdı gelen giden ağzıma tıkardı yemeklerı sanki yiyince oraya gitcek gibi olan popoma oluyordu. Bir ara düzenli yerken 43 olmuştum popom küçülmüştü. Şimdi abur cubur derken aynı göbeğimde su içsem şişiyor aniden bi halt anlamadım normalde içe çöküntülüydüSanırım yaşın önemli bir rolü var . Bir çok arkadaşım 35 ten sonra göbek ve yanlardan yağlanmaya başladığını söylüyor
Sindirimle alakala olabilir. Bagırsak probleminiz varsa şişkinlik yapıyordur , ödemde olabilir .Bende 27 oldum ben normalde üstten kılo alamam alırsam göğüsten alırdım. Kemiklerim sayılırdı gelen giden ağzıma tıkardı yemeklerı sanki yiyince oraya gitcek gibi olan popoma oluyordu. Bir ara düzenli yerken 43 olmuştum popom küçülmüştü. Şimdi abur cubur derken aynı göbeğimde su içsem şişiyor aniden bi halt anlamadım normalde içe çöküntülüydü
Benim sevmediğim kız tipi olsugu için belki deÖnceki haline göre çok daha güzel. Aslında resimde çok donuk çıkmış normalde çok daha güzel bence
Valla kilo alınca memesi buyuyenlerden olmayı nasip etsin herkese AllahBende 27 oldum ben normalde üstten kılo alamam alırsam göğüsten alırdım. Kemiklerim sayılırdı gelen giden ağzıma tıkardı yemeklerı sanki yiyince oraya gitcek gibi olan popoma oluyordu. Bir ara düzenli yerken 43 olmuştum popom küçülmüştü. Şimdi abur cubur derken aynı göbeğimde su içsem şişiyor aniden bi halt anlamadım normalde içe çöküntülüydü
Benimde 80 b ama ustum sıska olduğu için daha büyük duruyor boynumda zedelenme olduğu için ilerde doğumla ne olur bilemiyorum herhalde kıptırcam agjkkValla kilo alınca memesi buyuyenlerden olmayı nasip etsin herkese Allah
Benimki 80 de kaldı .
Gerçi dolu dolu duruyor çok seviyorum ama ortası ayrıkkafam girer
Anladım. Zaten öyle bişey düşünmedim. Kadın da kadını beğenip not verebilmeli bence bunun lezbiyenlikle alakası yok.Benim sevmediğim kız tipi olsugu için belki deben daha bebeksi ama seksi seviyorum .böyleleri kadın tipli geliyo bebeklik ve seksilik bı arada olacak illa.
Lezbiyen değilim ama
Bak bende öyleyim böyle tatlı şirin kızlar çekici geliyor ama bazı kadınlarda bakarsın güzel değil ama ses tonu o cool havası giyimiyle mankenlere taş çıkartırBenim sevmediğim kız tipi olsugu için belki deben daha bebeksi ama seksi seviyorum .böyleleri kadın tipli geliyo bebeklik ve seksilik bı arada olacak illa.
Lezbiyen değilim ama
Arkadaşınızın gözleri bozuk herhalde türkan şorayın estetiksiz haline baksın bir de.tamam türkan şorayda çok güzel bir kadın ama gülşen bubikoğlu kadar estetiksiz güzel narin bir kadında yoktur yani tuhafArkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?