Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pek güzel olmasa da mı?Siz arkadaşınızla best of model misiniz

Sakin o tarz bir şey yapma. Çünkü bir süre sonra delik deşik oluyor çukur çukur vücudun 40 yıl sonra olucak şekilde oluyor. Sguat yap

pilates candır yaaa
vakalar artınca kestim ama inanılmaz güzel popo çıkardı bende
yani evet zaten potansiyel vardı ama o squatı o kadar güzel yaptırdılar ki anlatabilemem

pilates candır yaaa
vakalar artınca kestim ama inanılmaz güzel popo çıkardı bende
yani evet zaten potansiyel vardı ama o squatı o kadar güzel yaptırdılar ki anlatabilemem
Benim popo yuvarlak ayıptır söylemesi hatlıdır ancak selülit ve hafıf düşüklük var o da baldırla kesişen bölgemde yağlanma var ondan sguat yapıcam bakalım

Pek güzel olmasa da mı?Siz arkadaşınızla best of model misiniz

değilim ama Gülşende güzel değilki :/
Ama bunu sorgusu olurmu ? Gerçekten çok saçmasınız
Ben çirkin bulsam ne olur ? Siz güzel diyorsunuz işte enterasan sınız
Çirkin demiyorum ee güzelde değil yani

Güzel değilse niye arkadaşına benzettiğini söylüyosun morali bozulsun diye mi?kendine saklasan olmuyo mu

Türkan şoray aşırı güzel ama
Şimdikiler o kadar estetik oluyor genelde çirkin oluyorlar
Gülşende çirkin değil ama Türkan şorayla kıyaslanamazki göz var nizam var :/
Zevk meselesi bu. Ben de Gülsen Bubikoğlu nu güzel bulurum. Türk kızlarını da ona benzetmiyorum yani. Ayrıca o zamanlarda da estetik varmış ve dediginiz kişi de de var. Yakışıyorsa yapsın herkes de doğal güzel de demeyelim ona. Zaten güzellik denen şey bizim katkımizin olmadığı övünülecek bir şey de değil. Çirkinlik de öyle. Ikisi de güzel kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…