- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
Pek güzel olmasa da mı?Siz arkadaşınızla best of model misinizArkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Sakin o tarz bir şey yapma. Çünkü bir süre sonra delik deşik oluyor çukur çukur vücudun 40 yıl sonra olucak şekilde oluyor. Sguat yapEvet . Vücudun başka yerinde yağ alınıp popaya enjekte ediliyor
Yok zaten bi ton para verip yapmam. Ayrıca okadar yağ çıkmaz benden. Napalım poposuz yaşamaya devamSakin o tarz bir şey yapma. Çünkü bir süre sonra delik deşik oluyor çukur çukur vücudun 40 yıl sonra olucak şekilde oluyor. Sguat yap
Sakin o tarz bir şey yapma. Çünkü bir süre sonra delik deşik oluyor çukur çukur vücudun 40 yıl sonra olucak şekilde oluyor. Sguat yap
Spor salonunda mı yapıyorsunuz , Personaltrainer ile birlikte ?pilates candır yaaa
vakalar artınca kestim ama inanılmaz güzel popo çıkardı bende
yani evet zaten potansiyel vardı ama o squatı o kadar güzel yaptırdılar ki anlatabilemem
Benim popo yuvarlak ayıptır söylemesi hatlıdırpilates candır yaaa
vakalar artınca kestim ama inanılmaz güzel popo çıkardı bende
yani evet zaten potansiyel vardı ama o squatı o kadar güzel yaptırdılar ki anlatabilemem
Bencede çok ayıp , düşün bi olan var olmayan varBenim popo yuvarlak ayıptır söylemesi hatlıdırancak selülit ve hafıf düşüklük var o da baldırla kesişen bölgemde yağlanma var ondan sguat yapıcam bakalım
Spor salonunda mı yapıyorsunuz , Personaltrainer ile birlikte ?
Benim popo yuvarlak ayıptır söylemesi hatlıdırancak selülit ve hafıf düşüklük var o da baldırla kesişen bölgemde yağlanma var ondan sguat yapıcam bakalım
Ben kiloyu ordan alınca bi bakıyorsun elma bi bakıyorsun düzhfkjlfjsdl
benimki armutla elma arası
kıyafete göre değişiyo
sdflkdşsdkşgs
Yağlanmam var selülit var hatlı olsa ne yazarBencede çok ayıp , düşün bi olan var olmayan var
Pek güzel olmasa da mı?Siz arkadaşınızla best of model misiniz
Güzel değilse niye arkadaşına benzettiğini söylüyosun morali bozulsun diye mi?kendine saklasan olmuyo mudeğilim ama Gülşende güzel değilki :/
Ama bunu sorgusu olurmu ? Gerçekten çok saçmasınız
Ben çirkin bulsam ne olur ? Siz güzel diyorsunuz işte enterasan sınız
Çirkin demiyorum ee güzelde değil yani
Benimkinin ne halta benzediğini hala çözemedimhfkjlfjsdl
benimki armutla elma arası
kıyafete göre değişiyo
sdflkdşsdkşgs
Ben kiloyu ordan alınca bi bakıyorsun elma bi bakıyorsun düz
Tabi tabi , merak etme nazar değdirmeyizYağlanmam var selülit var hatlı olsa ne yazarbaldırlarımın arkası kilo alınca popo ıle birleşiyor bacak boyum kısacık çocuk gibi duruyor
Zevk meselesi bu. Ben de Gülsen Bubikoğlu nu güzel bulurum. Türk kızlarını da ona benzetmiyorum yani. Ayrıca o zamanlarda da estetik varmış ve dediginiz kişi de de var. Yakışıyorsa yapsın herkes de doğal güzel de demeyelim ona. Zaten güzellik denen şey bizim katkımizin olmadığı övünülecek bir şey de değil. Çirkinlik de öyle. Ikisi de güzel kadın.Türkan şoray aşırı güzel ama
Şimdikiler o kadar estetik oluyor genelde çirkin oluyorlar
Gülşende çirkin değil ama Türkan şorayla kıyaslanamazki göz var nizam var :/
Bende kilo alsam sanırım göbekten alırımben hep göbekten alıyorum
pffff
Ordan hiç alamazdım ustten çocuk gıbı kemık yığınıyım ama şu sıralar göbeğimdende almaya başladım yaş ılerledıkçe sporda yapmayınca oluyor artıkben hep göbekten alıyorum
pffff
Bende kilo alsam sanırım göbekten alırım. Ablamın biri göbekten alıyor diğeri kalça ve basen , annem ise dümdüz benim gibi. Kime benzerdim acaba kilo alınca diye merak ediyorum