Neee metres miydi? Aman allahım ilk kez duyuyorumaynen bayık bayık bakıyor..
iki kelimeyi yan yana getiremiyor.
güzellik bütündür. konu sahibesi gözüyle gördüğünün fazlasını umursamıyor:)
ahlakta güzelliğe dahildir oysa..
velev ki dünya güzeli olsa metresti neticede..
Gülşen i beğenmeyende ne biliyim ya kördür ya da vizyon yokturabi siz beni gördünüz, benziyor muyum gülşene ?
elektra hııı ?
yani alakam yok ama bu kadar üzerine gidilince savunasım geliyor ahaha
Neee metres miydi? Aman allahım ilk kez duyuyorum
Çok çirkin diyor konu sahibiGülşen i beğenmeyende ne biliyim ya kördür ya da vizyon yoktur
Cevap belli o zaman afhjkkÇok çirkin diyor konu sahibi
Yok abla ezme sen deküçüksün ondan duymamışsındır.
Yok abla ezme sen deGenç olabilirim ama iyi biliyorum yeşilçamı. Ama bunu hiç duymamıştım.
Yıllarca beraber yaşadılar o kişiyle,yanlış hatırlamıyorsam adam evliydi herhalde.Yok abla ezme sen deGenç olabilirim ama iyi biliyorum yeşilçamı. Ama bunu hiç duymamıştım.
Doğru hatırlamışım evliydi o kişide.rüçhan adlıyla beraberdi yıllarca adam evliydi. hatta önce annesi birlikteydi adamla sonra kendi..
aynen bayık bayık bakıyor..
rüçhan adlıyla beraberdi yıllarca adam evliydi. hatta önce annesi birlikteydi adamla sonra kendi..
Birileri o kekelemeye çok naif utancından konuşamıyor demiştiaynen bayık bayık bakıyor..
Birileri o kekelemeye çok naif utancından konuşamıyor demişti
Bazı kadınlar ne kadar güzel olursa olsun, davranışlarıyla ve konuşma şekilleriyle bir şekilde itici oluyorlar ...aslında özgüvensiz bir kadın
her röportajından önce sorulacak soruları verip sonra cevapları ezberliyor
o yüzden farklı bişey sorulunca şaşırıyor
Eki Görüntüle 2735415 Güzelliğe baksanıza , şu yasta bile hala çok güzel ( resimde biraz filtre kullanılmış bu arada )
Çok güzel bir kadın yaEki Görüntüle 2735415 Güzelliğe baksanıza , şu yasta bile hala çok güzel ( resimde biraz filtre kullanılmış bu arada )
Botox varsa bile en azından dozunda yaptırmış . Kimileri gibi ördek surat olmamış en azından.türkan şoray estetikli bu arada :)
gülşen de bildiğim kadarıyla yok. şu yaşlarında botoks vs olabilir de, türkanın burnu yapma misal
Bazı kadınlar ne kadar güzel olursa olsun, davranışlarıyla ve konuşma şekilleriyle bir şekilde itici oluyorlar ...