- 14 Temmuz 2011
- 2.861
- 9.845
- 39
Cirkin değildir sadece karekteristik bir burun yapın vardır , ve bence öyle burunlar da çok yakışıyor yüze
Geçenlerde bir İranlı iş arkadaşı ülkesine gitti göğüslerini ve burnunu yaptırdı geldiEstetikli patates bir burun
Yine bir işlem yapılmış kalın, kocaman kaşlar
1 kg makyaj
İranlı kadınlardan yapaylık akıyor. Valla doğal halleri çok daha güzel
Haha ay cidden bu ne yao zamanlar ask yasıyorlardı zaten
ibo bosuna hulya sarkısını yazmadı
o ıbrahım tatlısesde ne adam ya bırıyle evlıyken dıgerıyle otekıyle bırlıkteyken berıkıyle
ıbrahım tatlısesın hangı fılmıydı bır kadını denızde parcalıyordu ya
allah kahretmesın ya neler ızledık bız
Sende ben kendimde kusur bulmuyorum hatta herkes bana çok güzelsin diyor de, biraz bozulsunişte biraz büyük yuvarlak vs
Bu kızın derdi benim özgüvenimi kırmak biliyorum kusurlarımda tatlı seviyorum
Kendimle çok barışığım valla
Sağlığım yerinde olsunda
turkan soray denınce akla ılk ve tek gelen selvı boylum al yazmalım ve karagozlum belkı daha eskıler arım balım petegımıde hatırlar o kadarBazı filmelerinde aşırı güzel ama
Çevremde hep Türkanın güzelliği konuşuluyor mesela
Annemde öyle diyor çevremdeki herkes
Banada çok güzel geliyor nedense
Aynen , benim erkeklerde yakışıklılık anlayışımda çok farklı. Bana yakıslklı gelen başkasına cirkin geliyor meselaGüzellik göreceli bir kavram bana güzel olan size değildirde arkadaşınız ergen gibi davranmış
Cunku cok hos yuz hatlari var. Muhtesem yuzyil da izlemesem siradan derdim ama kesinlikle degil.Mesela daha yeni oyunculardan belki birçok kişi beğenmiyordur ama Cansu Dere bana acayip karizmatik geliyor.
turkan soray denınce akla ılk ve tek gelen selvı boylum al yazmalım ve karagozlum belkı daha eskıler arım balım petegımıde hatırlar o kadar
aslında o rollere hayranlardıplastık uzaya degen kıprıklerle ozellıkle gozlerı buyuk gostermek ıcın ıce cekılen beyaz kalemlerle krepelerın nırvanaya ulastıgı ve peruklarla desteklenen saclarla guzellık
o fılmler ılk cıktıgı zaman annelerımız kakalı amerıkan bezlerımızı ellerınde yıkayıp sodalı beyaz sabunlu kaynatıyorlardı
o fılmler o zamanlar cıktıo yuzden cok guzel buluyorlardı o yuzden dıllerınden dusmuyor
gercek guzeller yaslılıkta ortaya cıkar
en guzel yaş alan hangısı bakın gulsen bubıkoglu fılız akın perıhan savas fılız akın kadınlar yıllara meydan okudu
kara melek dıye bır dızı vardı orda oynayan bır kız vardı kımde o ya adı dılımın ucunda dur bakayım google amcayaMesela daha yeni oyunculardan belki birçok kişi beğenmiyordur ama Cansu Dere bana acayip karizmatik geliyor.
Aynen , benim erkeklerde yakışıklıyım anlayışımda çok farklı. Bana yakıslklı gelen başkasına cirkin geliyor mesela
katılıyorumYaşlılıkta en güzel Emel Sayın ya
Hülya bile çok kötü oldu
Ama Emel sayın dahada güzel oldu
Burak tabikiKıvançmı ? Burak özçivitmi ?
Ben kıvanç hastasıyım mesele
ay ıkısıde hormonlu veletlerKıvançmı ? Burak özçivitmi ?
Ben kıvanç hastasıyım mesele
ay ıkısıde hormonlu veletler
kıvanc da burakta sımdılerde yakısıklı
ılk cıktıklarında cok cırkınlerdı bence
kıvanc bu basak dızerle evlendıkten sonra yakısıklı oldu
azrayla bırlıkteyken kabak cekırdegı gıbıydı
Hadi ya , şuna tüm hayallerimi yıktınEvet ya katılıyorum zamanla yakışıklı oldularBurak estetik yaptırmış diye duydum
yok yaa eskı halıyle cok benzıyorEvet ya katılıyorum zamanla yakışıklı oldularBurak estetik yaptırmış diye duydum