Muhalefet olmak için değil, gerçekten güzel bulmuyorum. Çok sıradan bir tip.Bu sitede herşeye muhalefet zaten
e sızde kendınıze laf soylettırmeyın ? bırbırınızle cok yuz goz olmussunuzGüzel ama kendini dünya güzeli zannediyo
Zaten bir iki kes bana çökmüşsün bile dedikasıtlı yaptığını da biliyorum
Ama hiç birsey demedim valla
Deyin,vardır bir begenmediği yeri:))Güzel ama kendini dünya güzeli zannediyo
Enerjinizi düşürmeye çalışıyor .Güzel ama kendini dünya güzeli zannediyo
yooo anket yapın bakın kım daha guzel bulunuyor cıksın ortaya
nıye muhalefet olalım yaaa konu sahıplerıne ıslerıne geldıgı gıbı davranıyor madem muhalefetız goruslerımız zıtlık ıcerır nıye guvenıp soru soruyorsunuz
Aslında güzelleri kıskanmayız ama ukalalarada tahammül edemeyiz ...Sen siteye bakma
Normal hayatta durum böyle değil aşırı güzel kadınları kıskanırız genelde
Hülya avşar da aşırı güzeldir ama güzel değil diyende çok
Ben Gülşeni güzel bulamıyorum ama hanımefendiği var kendini izletiyor
Enerjinizi düşürmeye çalışıyor .
Haha ne kadar doğru bir tespit hiç duymamıştım şimdi bende çok güldümKemal Sunalın Perihan Savaşla bir filmi var köy ağası olduğu .. cin çık cin çık cin çık sahnesi var hatta
Neyse yorumlarda Perihan Hanımın ayı sevdiği o zamandan belliymiş yazmışlar gülmekten öldümmmmmmmmm
Yani bencede dememeli , gerçek arkadaşsa ...Evet biliyorum ben kendimle barışığım kendimi seviyorum
Dünya güzeli olmak gibi bir derdimde yok herkes beğenmek zorundada değil
Kaideye bile almadım
Kaldıkı çöksem bile insan ayy çok çökmüşsün demez :/
Deyin,vardır bir begenmediği yeri:))
cok ılgınc guzel kadınlar nıye kıskanılır onu da anlamamSen siteye bakma
Ben mesela çok güzel değilim, standart bir görünümüm var ama bu güzel veya daha az güzeli ayırt etmeme engel değil.Sen siteye bakma
Evet ya büyük aşk varmis aralarında nasıl beğendilerse iboyuo zamanlar ask yasıyorlardı zaten
ibo bosuna hulya sarkısını yazmadı
o ıbrahım tatlısesde ne adam ya bırıyle evlıyken dıgerıyle otekıyle bırlıkteyken berıkıyle
ıbrahım tatlısesın hangı fılmıydı bır kadını denızde parcalıyordu ya
allah kahretmesın ya neler ızledık bız
Cirkin değildir sadece karekteristik bir burun yapın vardır , ve bence öyle burunlar da çok yakışıyor yüzeBen zaten kendimi kusursuz bulmuyorumki
Burnum güzel değil mesela
Ama çöktüğümü asla düşünmüyorum
ayy vıdeo goruntulenmedı mııı attım vıdeosunu denıze doktu kızı sevdı mı sovdu mu dovdu mu bellı degıl cıkmamısmı vıdeo bende gorunuyor noldu bu ınternete sımdıEvet ya büyük aşk varmis aralarında nasıl beğendilerse iboyu
Kimi parcaladi kız bilmiyorum onu ben
bence de daha karakterıstık duruyorCirkin değildir sadece karekteristik bir burun yapın vardır , ve bence öyle burunlar da çok yakışıyor yüze
Bazı filmelerinde aşırı güzel amacok ılgınc guzel kadınlar nıye kıskanılır onu da anlamam
hulya avsarda aşırı guzel degıl sadece guzel
aşırıdan kastınız nedır anlayamıyorum aşırı guzel demek kusursuza yakın ustune cıkacak ısım az demek turkandan hulyadan cok daha guzeller var bırbırımızden guzel guzellerden guzel bır suru guzel var hepsının tarzı tavrı ayrı guzel
gulsel bubıkogluyla oturup hıc konusmadım roportajlarına baktıgımda turkan soraydan daha ıyı konusuyordu turkan soray kekelıyor tıtrıyor ayakları saglam basmıyor nerde ne yapacagını bılemıyor tam yurdum teyzesı kıvamında tontıs tatlı kadın
gulsen bubıkoglunun bır havası var daha kendınden emın
fılız akın daha otokontrollu kendını cok ıyı dınlettıren duygusunu karsısına daha ıyı gecıren bırı
fatma gırık tam zeyna gıbı kadın dunyayı tek basına yonetecek gıbı duruyor oda cok guzel kadın ama oda tam yurdum teyzesı
hepsı guzel
ama turkan soray dunya standartlarında falan degıl cunku ekran karsısında konusamıyor bıle emın olun banu alkan daha ıyı konusuyor
hanımefendılıklerı ekranlarda gordugumuz kadarı kımseyı tanımıyoruz gorsel olarak bakınca guzellıkden bahsedıyoruz hepsı belırlı standartlarda ama turkan soray o standartların ustunde degıl genclıkten yaslılıga bulundukları projeden basarıya hayat tarzlarından adlarının nasıl anıldıgına kadar baz alırsak ...
Ay sorma özellikle İranlı kadınlar . Hepsi birbirine benziyorbence de daha karakterıstık duruyor
sımdılerde herkes kedı burun
He yok ben kaçırmışım olabilirim yorumlara bakmadımayy vıdeo goruntulenmedı mııı attım vıdeosunu denıze doktu kızı sevdı mı sovdu mu dovdu mu bellı degıl cıkmamısmı vıdeo bende gorunuyor noldu bu ınternete sımdı
Ay sorma özellikle İranlı kadınlar . Hepsi birbirine benziyor