• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülse Birsel

tilsim72

Kuzusuna ve kocasına Aşık
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
351
4
96
İstanbul
Gülse Birsel Kimdir?

11 Mart 1971'de Şener soyadı ile İstanbul'da doğdu.Beyoğlu Anadolu Lisesini bitirip Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünde devam etti.Üniversitenin ikinci yılı gazeteye merak sardı ve Aktüel gazetesinde muhabir olarak çalıştı.Üniversite bittikten sonra 1994'de Amerika NewYork Colombia Üniversite'sinde sinema üzerine mastır yaptı.1996'da Türkiye'ye döndü üç ay Atv'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini hazırladı.

gulse_birsel_dekolte.jpg

Ardından bir yıl boyunca Esquire dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı.Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkardı.2002'de bir müddet g.a.g 'ın metin yazarlığını ve sunuculuğunu yaptı.2003'de Gayet Ciddiyim adlı ilk kitabını ve 2004'de Hala Ciddiyim adlı ikinci kitabını yayımladı.Şubat 2004'de Avrupa Yakası adlı dizinin senaristliğini ve oyunculuğuna başladı ve halen başarılı bir şekilde devam etmekte.Bu arada 2005'de ilk sinema filmi Hırsız Var ilk sinema filmi projesidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadını acayip beğeniyorum,kitapları da çok keyifliydi,diziye diyecek söz yok zaten(ayrıca aynı liseden mezunmuşuz:)) kadınlar komedi yapamaz diyenlere de kapak olsun:dilcikar:

evet, bende çok beğeniyorum. kitaplarının üçünü de okudum. insan kitabı nasıl bitirdiğini bile anlamıyor. ama kitabı yalnızken okumanızı tavsiye ederim. bazen kendinize hakim olamayıp kahkaha falan atabiliyorsunuz. :)

Cok seviyorum bende kendisini. Her haliyle mutesem bir insan.
Hele "Avrupa Yakasiyla" her carsamba aksamlari bizi kahkahaya bogan bu süper beyinli ve süper görünümlü kadini candan tebrik ediyorum.a.s.a.s.a.s.

gülse birsel' i, onunla küçük bir diyaloğu olan bir arkadaşımızın anlattıklarını okuduğum güne kadar beğenirdim.
gülse birsel kendisiyle yapılan bir röportajında ona çocuk sahibi olup olmayacağı konusunda soru sorulmuş.kendisi de asla çocuk sahibi olmak istemediğini söylemiş.bunu okuyan bir bayan arkadaşımız kendisine mail atmış.Kadınsal ve annesel bir iç güdüyle anneliğin,çocuk sahibi olmanın ne kadar yüce bir duygu olduğunu,mutlaka bu duyguyu tatmasını istediğini yazmış.gülse hanımın arkadaşımızın mailine aynen şunu yazarak cevap vermiş"afedersiniz ama size ne?" yani iyi niyetle yazılmış bir maile gülse birsel böyle cvp vermemeliydi.bence hiç bir kadın bu şekilde cevap vermemeli.

bunu duyduktan sonra gülse birsel'e olan sevgim ve beğenim gölgelendi açıkçası.

Ne yani, cocuk yapmak istemedigi icin kötü bir insanmi oluyor kendisi? Orayi anlamadim.
Hem dogru söylemis, neden özeline karisiliyorki.
Onlar bizim begendigimiz ve takdir ettigimiz insanlar, özelleri kimi ilgilendirir.
Isteyen cocuk yapar veya yapmaz, isteyen evlenir veya evlenmez.
Her kadin ayni olmak mecburiyettinde degilki.
Kendisi kariyer yapan bir kadin, cocuk yapmak istemiyorsa, bunada saygi duyulur.
Öyle kolaymi hersey?
Ne sartlarda insanlar yükseliyor, okuyor, kariyer yapiyor.
Herkesin istegine kalmis birsey.

herşeyden önce burhan karakterini yarattığı için çok seviyorum ..
on parmak on marifet,bi de oyunculuğu kıvırabilse süper olcak :1rolleyes:
kazulett :roflol:

çok başarılı ve zeki bende çok beğeniyorum.ama güzel mi değil mi karar veremiyorum bir türlü:)bazen çok güzel bazen se o kadar da güzel değil.ama çekici bi kadın

Son düzenleyen: Moderatör:
g.a.g tv programından beridir hayranıyım,saygı duyduğum yaratıcı bir beyni var.erkek kadın karekterlerini ortaya cıkarmak kolay değil.gaffur karakterinin söylemleri hala sitemizde bile devam etmekte.tek kelimeyle mükemmel.
ayrıca özel hayatı kimseyi ilgilendirmez,her ne kadar halka mal olsa bile
kendisine yeten,kendisiyle mutlu bir bayan ve bu mutluluğundanda ortaya güzel şeyler sunan bir sanatcı,magazinin içinde ama magazinde olmayan,hiç bir gündeme polemiğe karışmayan sade ve kendi halinde keşke tüm sanatcılar öyle olsalar.

Ne yani, cocuk yapmak istemedigi icin kötü bir insanmi oluyor kendisi? Orayi anlamadim.
Hem dogru söylemis, neden özeline karisiliyorki.
Onlar bizim begendigimiz ve takdir ettigimiz insanlar, özelleri kimi ilgilendirir.
Isteyen cocuk yapar veya yapmaz, isteyen evlenir veya evlenmez.
Her kadin ayni olmak mecburiyettinde degilki.
Kendisi kariyer yapan bir kadin, cocuk yapmak istemiyorsa, bunada saygi duyulur.
Öyle kolaymi hersey?
Ne sartlarda insanlar yükseliyor, okuyor, kariyer yapiyor.
Herkesin istegine kalmis birsey.

hayır çoçuk yapmak istememesini yargılamıyorum kesinlikle.çocuk sahibi olmak istemiyorsa mutlaka kendine göre geçerli sebepleri vardır.ama bunun nedenini açıklarken "size ne" den başka daha uygun bir cümle seçebilirdi.

zeki,yaratıcı,karizmatik bir kadın ama karı-koca çok kibirli bir çiftler(miş)
tabi çok varlıklı ailelerin iyi eğitim almış çocukları ikiside; olur o kadar denilebilir. hatta ben bile bir yere kadar elitistliklerini anlayışla karşılayabilirim. ama medya piyasasında çalışan arkadaşlarımın anlattıklarına göre etraflarında kendilerinden düşük pozisyonda çalışan insanları o kadar acımasızca aşağılıyor o kadar sudan sebeplerle iş akitlerine son verilmesi talimatları veriyorlarmış ki...bu dinlediğim hikayeler nedeniyle soğuduğumu itiraf etmeliyim.

Son düzenleme:
Bende çok beğenirim...ÖZellikle ünlü olduktan sonra burun estetiği yaptırmadığı için daha çok sever oldum...:9:

Aşırı bir özgüveninin olduğunu duymuştum.
Ancak zeki,başarılı biri.Senelerce aynı dizi..üstelik karakterler değişti,oyuncular gitti geldi..Bu başarıyı sağlamak kolay değil.
G.a.g programının bende ayrı bir yeri vardır..

Back