• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri gülse birsel saçı....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
diğer bir değişle namı değer meg ryan saçı...bayılıyorum bitiyorum...acayip havalı modern ve avrupai...

gulse1.jpg

Gulse-Birsel.jpg

gulse-birsel-b2.jpg

24ecoow.jpg

fdKaawrfLg2.jpg

glse11px7.jpg

gggyh8.jpg

gulse-birsel-avrupa.jpg

yeni reklamı gördünüz mü bilmem ama sonunda seda sayan da bu saça sahip olan kadınlar kervanına girdi...pek de yakışmış tebrik...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

evet gördüm bence de yakışmış
herkese kolay kolay yakışmaz gibi geliyo
çok modern
ama bnm kısa saçta favorim ayşe arman

offf ya hiçbir zaman ulaşamayacağım saç rengi ve modeli, bu saçlıları kıskanıyorummmm napıyım elimde değil ;)

bu kesim dalgali saça nasıl olur acaba ya, bende çok beyeniyorum ama saçım çok dalgalı

bende çok beğeniyorum gülsenin saçlarını hem renk hem model olarak :asigim:

Zekası da, rengi de, modeli de harika bir hatun... Saç modelini yıllarca kullandım ama rengini bir türlü tutturamadım. Böylesi güzel bir röfleyi yapacak kuaföre ızmit gibi bir yerde rastlayamadım. Karar verdim, kimin röflesini beğenirsem tutup kolundan soracağım artık :)

Suat Birer'e gittin mi ızmit'te,ben çok memnunum,röfle yaptıran arkadaşlarım var ve nasıl ton istiyorlarsa fotoğraf götürüyorlar aynısını yapıyor.

Merkezi yeni Mc Donald's ın karşısında,Fethiye cad köşesinde Yapı Kredinin 2 yan binası yanılmıyorsam.Kocaman bir tabelası var oradalarda bakınırsan görebilirsin.Ama ben şubesine gidiyorum ki ikisinden de çok memnunuz farketmez,o da Yıldız Pastanesinin sokağında.

Back