gulsah_a Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar bende de o sorun var.ama bu şişliklerden kaynaklanıyormuş yinede ben sorucam doktoruma benim daha 6. günüm.ama tahmınım bu yönde biliyoruzki şişliklerin tamamen inmesi bir sene bile sürebiliyor.o yuzden panik yapmayalım.geçicek inşallah.bence biz bu kadar çok incelediğimiz için gözümüze batıyo.ben kendimden biliyorum elimde aynayla uyurum sabah kalkar kalkmaz alttan üstten yandan ve önden duruşuna bakarım.zamanla burnumuz daha da güzelleşicek inşallah görürsünüz :)

merhaba bende 2 hafta oldu ameliyat olalı ve bnmde iki burnum farklı sizin ameliyat olalı baya olmuş düzeldimi acaba burnunuz cvp verirseniz sevinirim. =(

ıyıkı buraya uye olmuşum okudukça rahatlıyorum,çunku benımde bı burun deliğim daha aşağıda bırı de daha dar,bayagı bı orantısız..yorumları okudukca rahatladım..çunku burun delıgı kötu oldumu tum burnu kotu gosterıyor ve ben estetıgım dıye bas bas bagırıyor burun
umarım yazılanlar gıbı delıklerdekı durum gecıcıdır

merhaba ben bir yıl oldu burun ameliyatı olalı ilk tamponlarım çıktı burnum çok güzeldi,3 ayı tamamladıktan sonra sol taraftaki burun deliği ve üst kısmı şiş diğer tarafa göre ve deliğide biraz büyük ,dr la görüştüğümde yeniden operasyon dedi aslında bu şiş gibi görürünen taraf daha iyi görüntü olmuş diğer taraf daha kötü sanki ama orası nasıl olur bilmiyorum korkuyrumda sanırım şiş gibi olan tarafı düzeltir dr ama yine kötü olursa((
yazılan msjları okuduğumda forumda düzelicek sanılıyor ama 3ay içinde düzelmeyen burun görüntüsü çok zor aynı kalıyor eğer asimetri oluşmuşsa yan profil harika iki tarafta ama ön profilde asimetri var

şiş olan taraf daha güzelmiş meğer benimde öteki daha tuhaflaştı gerçi her iki tarafta artık hoşuma gitmiyor ama ne bilim artık canım sıkıldı

Bende ameliyat olalı 20 gün oldu aynı sorun bendede var burnum saga doğru kayık ve asimetrik duruyor... Sabırrr demekten başka birşey gelmiyor elimden Ayrıca benim doktrum bana masaj falanda vermedi.

bende de aynı durum var,yenıden operasyon ne oluyor onu anlayamadım

merhaba arkadaşlar burun estetiği olalı 7 buçuk ay oldu.tamponlar çıktığında burnumda eğrilik aynı zamanda deliklerin biri daha yukarıda daha dar biri daha aşağıda ve genişti.5 ay boyunca hiç aksatmadan masajlarımı yaptığım halde düzelmedi burun deliklerinde asimetri var.bu durum yüzünden psikolojim bozuldu.bin pişman oldum yaptırdığıma estetik olduğum daha karşıdan belli oluyor ve herkes direk burun deliklerine odaklanıyor ve bu çok hoş bir durum değil ayrıca doktorun başarısızlığı diye nitelendiriyorum bunu şimdi tekrar burun ucu estetiği olucam inşallah düzelir.

hepınıze gecmıs olsun umarım duzelır ne dıyelim... acaba kımlere olmustunuz bu amelıyatları? bızler de estetık yaptırmaya aday kışıler olarak bıraz daha bilgi sahıbı olmak ıstıyoruz,ikıncı onemlı karar doktor asaması, amelıyat olmaya karar verdıkten sonra...

Arkadaşlar,burun deliği asimetrisi sorunu bende de var.Hem de bandajlar ilk çıktığı andan itibaren.ameliyat olalı 50 gün oldu.Asimetri sorunu devam ediyor.Doktor bir miktar kalır dedi.Septum sola doğru yatık hafifçe.Ona bağlıyorum.2. ameliyatımdı bu. 3. bir düzeltme işlemini hiç göze alamıyorum.N'apcam yaa?Aranızda böyle bir problemi düzelten var mı?Bu arada antrparantez:Burun ameliyatları %10 oranında yeniden yapılıyor deniyor ama çevremde gördüğüm kadarıyla bu oran çoooook daha fazla.En azından çoğu yeniden ameliyat olmak istemediği için yaptırmıyor revizyon gerektiği halde...

bnm de 25 gün oldu ve 2. ameliyatımdı. sağ tarafım hala şiş ve o taraftaki burun deliğim aşağıda duruyor. şişliklerim inmeye başladıkça belirginleşti benimki. daha birkaç gün önce farkına vardım çünkü. ve daha hala burnumdan nefes alamıyorum. 3. ameliyatı asla göze alamam. büyük ihtimalle düzelmeyecek tek istediğim nefes alabilmek

kızlar ya çok gecmış olsun benımde sol burun delıgım kuçuk kaldı dıgerıne gore bırde şiş ondan daha az nefe alıyorum 3 ay oldu odemdır dıyorum o tarafa masaj yapoyorum umarım gecer

bundan 5 sene önce ilk burun ameliyatımı oldum ve önden bakıldığında belli olan burun delikleri asimetrisi problemim oluştu. Bir sene sonra tekrar aynı doktora sırf bu asimetri sorunu yüzünden revizyon ameliyatı oldum. Şu anda önden bakıldığında çok az belirgin bir asimetri sorunum devam ediyor ve burun kanatlarımı derin nefese alır gibi açtığımda full asimetri var. Şu an 3. ameliyatı olmak için ne param ne de cesaretim var. Çevremde kimse ben söylemedikçe sorunu farketmiyor. Ama fotoğraflarda gün gibi ortada. 26 yaşındayım ve zengin olacağım günü bekliyorum:)

aynı sorun ben de de var, yaklaşık 50 gün önce ameliyat oldum .

arkadaşlar boşuna kuruntu yapmayın bırınız 40 bırınız 50 gun olmuş adamlar ödemler 6 ay sonunda yuzde yuz bıle ınmemıs olur yuzde doksanlarda bır ıyılesme olur dıyor altıncı aydan sonra tamamen ıyılesıyo daha ıkı ayınız olmamış beslenmeye dıkkat sıgara yok maydanoz ananas hergun var su bol bol tuz asla ve asla yok tuzlu hıcbırsey yok tursu yok hazır corba hazır tatlı yemek yok kurabıye hamur ısı bıle hazır yok cunku ıclerınde delı gıbı tuz var bolbol balık bolbolo zeytınyagı bolbol cevız ve badem taze yesıl sebze bunlara dıkkat edın odem olan yerlre surmek ıcın jel fln ıyı etkı edebılır sıcak ortamda cok durmamamk lazm yatrken gece bası cok asagıda tutmamak bunların hepsıne dıkkat edılcek yanı ceremesı cekılıcek mecburuz benım daha onbeşincı gun

Burun deliği asimetri sorunu şuan bendede var daha alçılarım çıkmadı. Doktoruma bunu bildireceğim bence önemli bir konu açmışsınız ama devamı gelmemiş. Eğer 6 ayda asimetri düzelmiyorsa bu kesinliklr doktor hatası diye düşünüyorum. Çünkü estetik oluyoruz ve hata oranı çok çok az olmalı diye düşünüyorum.

Merhaba doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama zaten yayınlanma tarihide çok eski ama yinede yazmak istedim.bende estetik burun ameliyatı oldum yaklaşık 3 kadar oldu burun deliklerim orantılı değildi ve ne kadar beklerseniz bekleyin düzenliyor.ve maalesef ikinci kez ameliyat oldum bugün 6. günüm yarın burnum açılacak burun deliklerim güzel gorunuyor bakalım genel olarak durum nedir yarın gorecegim umarım güzel olur..

Merhabalar benimde burun ucum sola doğru yamuk ve çevremdekılerin de anlayıp dile getireceği şekilde belirgin. Bantlar alındığından beri aynı masaj yapıyorum sürekli ama geçmiyor. Amelıyat olalı tam 1 ay oldu napcamı şaşırdım çevremde sürekli dile getirince moralim çöktü

Bende ameliyat olalı 20 gün oldu aynı sorun bendede var burnum saga doğru kayık ve asimetrik duruyor... Sabırrr demekten başka birşey gelmiyor elimden Ayrıca benim doktrum bana masaj falanda vermedi.
Benım de sola doğru kayık Canım çok sıkılıyor bu duruma Doktoruma sordum sol kısımda çok işlem yapıldı demişti çünkü benim et vardı yakma işlemi yapıldı kıkırdak fazlalıkları alındı eğrilik törpülendi. Tomografi de de sol kısmım baya tıkanmıştı kendım de gördüm. Doktor da sol kısım da işlem çok olduğu için buna bağlıyor bir de bandajlarını daha çok o tarafa doğru bantladık dedi ki bu da belliydi. Bana ödemlerin indikçe eğrilik gidecek diyor ama çevrem sürekli burun ucumdaki bu eğriliği sordukça ciddi sıkıntı oluşturmaya başladı ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…