merhaba ben bir yıl oldu burun ameliyatı olalı ilk tamponlarım çıktı burnum çok güzeldi,3 ayı tamamladıktan sonra sol taraftaki burun deliği ve üst kısmı şiş diğer tarafa göre ve deliğide biraz büyük ,dr la görüştüğümde yeniden operasyon dedi aslında bu şiş gibi görürünen taraf daha iyi görüntü olmuş diğer taraf daha kötü sanki ama orası nasıl olur bilmiyorum korkuyrumda sanırım şiş gibi olan tarafı düzeltir dr ama yine kötü olursa((
yazılan msjları okuduğumda forumda düzelicek sanılıyor ama 3ay içinde düzelmeyen burun görüntüsü çok zor aynı kalıyor eğer asimetri oluşmuşsa yan profil harika iki tarafta ama ön profilde asimetri var
merhaba ben bir yıl oldu burun ameliyatı olalı ilk tamponlarım çıktı burnum çok güzeldi,3 ayı tamamladıktan sonra sol taraftaki burun deliği ve üst kısmı şiş diğer tarafa göre ve deliğide biraz büyük ,dr la görüştüğümde yeniden operasyon dedi aslında bu şiş gibi görürünen taraf daha iyi görüntü olmuş diğer taraf daha kötü sanki ama orası nasıl olur bilmiyorum korkuyrumda sanırım şiş gibi olan tarafı düzeltir dr ama yine kötü olursa((
yazılan msjları okuduğumda forumda düzelicek sanılıyor ama 3ay içinde düzelmeyen burun görüntüsü çok zor aynı kalıyor eğer asimetri oluşmuşsa yan profil harika iki tarafta ama ön profilde asimetri var
bnm de 25 gün oldu ve 2. ameliyatımdı. sağ tarafım hala şiş ve o taraftaki burun deliğim aşağıda duruyor. şişliklerim inmeye başladıkça belirginleşti benimki. daha birkaç gün önce farkına vardım çünkü. ve daha hala burnumdan nefes alamıyorum. 3. ameliyatı asla göze alamam. büyük ihtimalle düzelmeyecek tek istediğim nefes alabilmek
aynı sorun ben de de var, yaklaşık 50 gün önce ameliyat oldum .
Merhabalar benimde burun ucum sola doğru yamuk ve çevremdekılerin de anlayıp dile getireceği şekilde belirgin. Bantlar alındığından beri aynı masaj yapıyorum sürekli ama geçmiyor. Amelıyat olalı tam 1 ay oldu napcamı şaşırdım çevremde sürekli dile getirince moralim çöktüaynı durum bendede mevcutu.hem asagıya bakıyodu bırı dıgerıde yukarıya..abartmıyorum..ne agladım pskolojım bozuldu...ama masajla daha ıyı oldu..sislikler hala mevcut.burnumun ucu sola dogru yamuk..ezıyorum habıre..insallah duzelır..iki ay oldu amelıyat olalı..tamer tas a oldum.medicinede..
Benım de sola doğru kayık Canım çok sıkılıyor bu duruma Doktoruma sordum sol kısımda çok işlem yapıldı demişti çünkü benim et vardı yakma işlemi yapıldı kıkırdak fazlalıkları alındı eğrilik törpülendi. Tomografi de de sol kısmım baya tıkanmıştı kendım de gördüm. Doktor da sol kısım da işlem çok olduğu için buna bağlıyor bir de bandajlarını daha çok o tarafa doğru bantladık dedi ki bu da belliydi. Bana ödemlerin indikçe eğrilik gidecek diyor ama çevrem sürekli burun ucumdaki bu eğriliği sordukça ciddi sıkıntı oluşturmaya başladı ben deBende ameliyat olalı 20 gün oldu aynı sorun bendede var burnum saga doğru kayık ve asimetrik duruyor... Sabırrr demekten başka birşey gelmiyor elimden Ayrıca benim doktrum bana masaj falanda vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?