gulsah_a Burun Estetiği Ameliyatı

gulsah_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
15
1
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Aslında burada açmak istediğim konuyu birkaç arkadaşa sordum ama yine de içim içimi yiyor. Bugün itibariyle 44 gün oldu ameliyat olalı ama bir sorunum var. Burun deliklerimden biri çok az daha aşağıda. Sizce bu saatten sonra toparlanma imkanı var mı? Ne yapabilirim toparlanması için? Doktorum bana düzenli masaj yapmamı söyledi ilgili yere ama açıkçası pek umudum yok. Ya böyle kalırsa???

sen mi fark ettin yoksa herkes anladı mı bu önemli sen söylemesen kimse anlamıyorsa boşver dert etme doktorun dediğini de yap bence...bi de burun ameliyatlarında olabiliyor böyle ufak şeyler.

aynı sorun ben de de var, yaklaşık 50 gün önce ameliyat oldum .

Ya neden panik yapıyorsunuz arkadaşlar, bende yaklaşık 5 ay önce ameliyat oldum, ilk başlarda bende de asimetri, şişlik vs. gibi problemler vardı, bu siteyi takip ediyordum, herkes sabır diyordu gerçekten de sabır işiymiş..

Üçüncü ayım filandı sanırım, birgün aynaya bir baktım ki geçmiş deliklerde ki farklılık, önce inanamadım :)) ama geçmişti..

Nolur sabırlı olun yaaa... Don't panic...
a.s.

cnm hiç takma kfana bende de var aynı sorun hem de bariz bi şeklde baya belli ama hiç umursamıorum o kdr zorluğunu çektik sadece beklicez artık geçicek emin ol..

Bugün ameliyatımın 11. günü, bakıyorum da benim de burun deliklerimde asimetri var... Zaten eskiden de vardı... Ama henüz 11. gün olduğunu için susuyorum ve sabırla bekliyorum....

bende amelıyat olalı 18 gun oldu delıgımın bırı dıgerınden bıraz asagıda cıldırıcam zaten esıt olmasını beklemıyorum ama bu gune kdr hıc fark etmemıstım amleıyatan snr fark ettım ve benım burun delıklerımle oynamadılar sızce ne yapmalıyım

burnunuz delikleri asitmetrik değilse masajla geçmez.ama çok ufak bir operasyondur.korkmayın...

bende 8 ay önce ameiyat oldum burun delikleri benimd birbirinden farklı ve düzelmezde ameliyattan çıktığım gibi duruyu

cnm düşük olmayan diger deligin oldugu kısım şiş olabilir diger tarafa göre..onun için burun deligin biri düşük durabilir..2-3ay sonunda düzelmezse öyle kalırrr yanlış yapılmmış bi işlem vardır mutlaka...3 ayın dolmasını bekle bakalım yine aynı durcakmı..

aynı durum bendede mevcutu.hem asagıya bakıyodu bırı dıgerıde yukarıya..abartmıyorum..ne agladım pskolojım bozuldu...ama masajla daha ıyı oldu..sislikler hala mevcut.burnumun ucu sola dogru yamuk..ezıyorum habıre..insallah duzelır..iki ay oldu amelıyat olalı..tamer tas a oldum.medicinede..

bende 14 gün önce oldum iki burun deliğim birbirinden bariz farklı yani baya piskolojim bozuldu düzelmez diye çok korkuyorum

Selam, burnun iki tarafının ya da deliklerin ikisinin eşit olması imkansız zaten arkadaşlar, mutlaka farklılıklar ya da asimetriler oluyor. (şimdiye kadar incelediklerim için söylüyorum ben daha olamadım:) Bunun oluru buymuş yani, aynı olan yok zaten, hem doğal hem estetik operasyon geçirmiş herkeste küçük veya büyük mutlaka farklılık oluyor

aynı durum bendede var hemde o kadar belli ki,her gören abartısız farkedip söylüyor,burnumun bir yanı yurkarda bir yanı aşağıda...sola doğru da eğri.bugün 37.gün...boşuna oldum ameliyat,çok üzgünüm çokk senağlama

kızlar endişelenmeyin 17 haziran 2009 da abdul kadir göksele ameliyat oldum ben aylarca asimetrik deliklerle gezdim ilk başta birz kafayı takmıştım aama egri olmayan kemersiz burnuma bakmaktan onu önemsemedim ameliyat hangi delikten yapılıyosa o delik daha büyük oluyo zamanla geçiyoo ama ynede ikisi eşit olmuyoo benim okdr doğalkii şuana kdr kmse burnumu sormadı begenrler ama hc estetkmi diye sormadılar sanki bnm burnumdu hep: )

üzülmeyin kızlar doktor onların olmasının normal olduğunu söylemişti bize de zamanla ödem azaldıkça geçiyormuşş

Benim de bir delik yukarıda bir diğeri daha aşağıda üstelikte sola doğru eğri.. Benim de 2. ameliyatımdı ama yine hüsrana uğradım.. Özellikle önden eğriliği birçok doktor düzeltemiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…