Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gülşah Saraçoğlu ve arap sabunu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

plasticwings

Aphel/die schwarze schlan
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
214
8
318
İstanbul
Arkadaşlar bu bayanı oldum olası sevemedim. Görgüsüz kezbanın teki. Saçlarını arap sabunuyla yıkıyormuş. Hem saçları gürleştiriyormuş hem de uzatıp,kalınlaştırıyormuş söyledigine göre. Saçları da inanılmaz derece de gür ve parlak görünüyor ama takma saç ta olabilir. Hem sarı hem de bu kadar saglıklı saç ilk defa görüyorum.. Ve saçını kendisi boyuyormuş evde.. İnsanın inanası gelmiyor.
Rahmetli Barış Manço da saçıyla ilgili sorulan sırrınız nedir sorusuna arap sabunu derdi.
Kullanan,deneyen var mı arap sabununu?

ben kullandım eh diyelim,şampuanın olmadığı yerde temizleme maddesi olarak kullanılır..amaaa boyalı saçı hele hele böyle sarı saçı mat gösteriyor biliyorum bunu,tiftik tiftik keçe gibi yapıyor...bu hatunu tv de bende izlemiştim geçen yıl...saçında arap sabunu kullandığını belirtmişti..ben inanmıyorum...şöyle yapabilir bu parlaklığa erişmek için..önce arap sabunuyla yıkıyor ardından şampuan krem vs kullanıyor...

kesinlikle inanmıyorum arap sabunu kullandığına .çok iyi şampuanlar bile bazen başarısız sarı saçlarda hele ki kremsiz mümkün değil

Bu Ünlüler saci icin herseyi yapiyor ..kesin en pahali ürünleri kullanip en iyi bakimi yaptiriyordur sonra cikiyor yok arapsabunu yok uzum copu yok bilmemne çekirdeği güya dogalim imaji veriyor.ben hic inanmıyorum. .ayrica kezban oldugunada katılmıyorum. Gayet hos ve başarılı bir kadin...

Kezban olmasa yalan soylemez:))) saclarinin takma oldugu bariz belli oldugu halde instagram da insanlarla munakasaya girmez. Saclarimla doverim diye caption mi olur ya:))))))
tasarimlari da rezalet ve orjinal degil!
Bu benim fikrim. Nerde bu kadin nerde Nihan Buruk , Emel Acar vs

Kadın bire bir kendi söyledi arap sabunu kullandığını ama mutlaka SAÇ KREMİDE kullanıyorum dedi... bende denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…