Benim de tez vakitte horon ve kolbastı öğrenmem lazım. Trabzon Akçaabatlı ile evleniyrım.
huuu seninki daha zormuş canım ya:))ama onun sana jest yapması lazım artık nasıl yapar bilemicemde bi dans gösterisi yapsın yaniiii
kızlar en son bir düğüne gittim ve mest oldum, düğünlere gitmekten haz etmem ama son iki senedir toplamda 4 düğüne gittim 3ünde de aynı havayı gördüm yani gelin hanımlar tam tabir olarak kendi düğünlerini kendileri yaptılarancak içlerinden sadece bir tanesine tam anlamıyla bayıldım o ne oynamak öyle görmeniz lazım döktürdü resmen ama tabi gelinlikli haliyle abzürt hareketlere girmedi yani:)şimdi ben hem düğünlere gitmeyi sevmeyen biri olarak bu işe gönül verdim o düğünden sonra bende öyle oynayabilmek istiyorum çünkü çok oynayabildiğimi düşünmüyorum bunun için gerekli motivasyon,fikir ve önerilere açığım özellikle kınada oynanıcak mezdeke için çok heveslendim:)
Aslında horon ve kolbastı oynayabilen insanlar ikisinin de çok eğlenceli olduğunu söylüyorlar. İşte kaldı bakalım 60 gün. Nasıl öğreneceksem artık :)
Sen nasıl bir şeyler istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?