Gülmeyin bişey sorucam

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Komik olabilir ama aklıma takıldı kızlar ya. Bu sabah kabızlık yaşadım. Ikınarak zorda olsa halledebildim ama korktum şimdide. Ya ıkınmanın bebeğe zararı varsa? Ya ona bişey olduysa diye aklım karıştı. 19. Haftadayım. Böyle bişeyle düşük yaşayabilirmiyim ki? Korktum biraz açıkcası

Ama lifli beslenmeye dikkat edin genede.activalar var sakıncası yok diye biliyrm.kayısı filan iyi gelir

Bende de aynı korku vArdı çünkü bende hep kabız oluyordum.. Bir zararı yok ama sen yinede fazla ıkınma

hemen size bir püf noktası söyliyeyim ender saraç söyledi dere otu basura iyi geliyormuş... denedim onayladım her öğününüzde bulundurun.... haaa hamileler dereotu yer mi yemez mi onu bilemiciğim....

korkmayın. ıkınmak sadece ilk üç ay düşük tehlikesi olanlar için sakıncalı. kullandığınız demir ilacı da kabız yapabilir. akşamdan iki üç kuru kayısının suda bekletip sabah aç karna yiyin üzerine de ılık su için. yoğurda zeytinyağı damlatıp yerseniz de faydalı olur

ben doktoruma sormuştum ben de ıkınınca korkmuştum : ) doktor ona hiçbişey olmaz olan sana olur o yuzden yemene dikkat et kabız olmamaya calıs dedi

bende anneme sordum bu konuyu ilk 3 4 ay ikinma zorlama dedi. (aynisini bendr dusundum cunku

Ben kabiz olmadım kayisi sayesinde. Ama yine de basur oldum bazen deli gibi şişiyor oturamiyorum bile. Ilk üç ay zararlı ama ikinmak. . Kayısı ye aç karnına 2 tane günlük. Sıkıntısız geçer .

Başlığı görünce merak ettim en iyisi ben burdan gidiyim hepiniz hamilesiniz

Dr bana duphalac diye bir ilaç verdi gaz kabızlık varsa anında etki ediyor Dr unuzasorup alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…