Gülmekten yıkılacaksınızzz

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
Temel paraşüt satıyormuş. Bir müşteri gelmiş:
- ''Beyefendi bu paraşütle 40000 fitten atladık diyelim''..
- ''Evet''..
- ''Açılmazsa ne olacak?''...
- ''Birinci düğmeye bas açılır''...
- ''Ya açılmaz sa?''...
- ''İkinci düğmeye bas açılır''...
- ''Ya açılmaz sa?''...
- ''Kardeşim üçüncü düğmeye bas kesin açılır.''
- ''Tamam beyefendi üçüncü düğmede de açılmadı, ne olacak?''...

- ''Eeee amma uzattın kardeşim, getir değiştiririz''...

Uçak fabrikasında yeni bir tasarım. Herşey mükemmel. İlk test uçuşu fakat uçağın kanatları gövdeyle bağlantı yerinden kopuyor. Tüm ekip enkazın başında. Birisi,
- ''Kanatla gövdenin birleştiği yerlere delik delin'' diyor.
Yeniden hesaplar, iki yıllık çalışma, test uçuşu. Ne yazık ki akibet aynı. Kanatlar yok.
Fabrikaya taşınan enkazın başındaki acayip adamdan aynı öneri.
- ''Delik delin kardeşim.''
Üçüncü denemenin de akibeti aynı olunca proje sorumluları acayip adamın dediklerini uygularlar. Sonuç tam bir BAŞARI. İnanılmaz bir sağlamlık. Acayip adamı fabrika içinde bulurlar ve proje müdürünün önüne getirirler.
- ''Biz bu kadar Profesör ve Mühendis, Bilim adamı çözemedik, sen çözdün bu sorunu; kimsin sen?''..

Adamcağız sıkılarak;
-''Tuvalet temizleyicisiyim, kahrolası tuvalet kağıtları hiç bir zaman delikli yerlerinden kopmazlar da!''...

Adam, tıklım tıklım dolu bir hipermarketteymiş. Alışveriş eden çok güzel bir kadının yanına sokulmuş;

- ''Affedersiniz hanımefendi, karımı kaybettim bulamıyorum, benimle biraz konuşur musunuz?''...
Güzel kadın tepkili bir şekilde;

- ''Karınızı kaybetmenizle benim ne ilgim var?''...

Adam izah etmiş;

- ''Rica ederim, lütfen yanlış anlamayın. Ne zaman güzel bir kadınla iki çift laf etmeye kalkışsam, karım şıp diye damlar da''...

İki akıl hastası havuzun başına gelirler, biri hemen havuza atlar, suyu içer, azıcık içtikten sonra tükürür. Bunu gören diğer akıl hastası:

- ''Ne yaptın sen şimdi?'' der.

Havuzdaki hasta:

- ''Geçen gün iki şeker atmıştım, tatlı oldu mu diye bakıyorum ama olmamış.'' der.

Dışardaki hasta:

- ''Sen deli misin nesin yahu, karıştırsana....''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…