gülmekten ölücem aman allahım biri beni durdursun

Son düzenleme:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
Havuzdaki kız sarhoş olmuş her halinden belli ama kendini çok kötü rezil etmiş

Aileye diyecek sözüm yok :KK53::KK53::KK53:süper dans :KK60::KK60::KK60:

hemde ne rezillik,acaba ayılıpta kendini izleyince ne duruma düştü ,yüzünü merak ettim şimdi:KK60:

huhahaha karnım ağrıdı valla hele okız neydi öyle aman allahım herkese izletmem gerek acilen huhahahah

geçen eşimede izletmiştimde,hele o mavili kız :KK37: ,hatta 1.33teki adamda fenomen haa 2metre boy var nasıl komik oynamış helal olsun bizi güldürdülerya ne diyim:KK60::KK60:

yanlız bej rengi pantolonlu birrrr bey diyemicem dana gibi tepinen insan var allaaahım bukadarmı gülünür adamı gördükçe kahkaha krizine giriyom du bakiim kaçırdım galiba vallahi isedim:KK52:

yanlız bej rengi pantolonlu birrrr bey diyemicem dana gibi tepinen insan var allaaahım bukadarmı gülünür adamı gördükçe kahkaha krizine giriyom du bakiim kaçırdım galiba vallahi isedim:KK52:

o adama bende bitiyorum,bukadar olur kaçkere gülme sesimden arkamda uyuyan oğlan tepindi:KK60:aldım götürdüm yatağına:KK4::KK60:
vede şu yorum hasta etti beni altında yazan

o beyaz mavili kiz tam bi okuz yemin ederim:KK60::KK60::KK60::KK60:

o adama bende bitiyorum,bukadar olur kaçkere gülme sesimden arkamda uyuyan oğlan tepindi:KK60:aldım götürdüm yatağına:KK4::KK60:
vede şu yorum hasta etti beni altında yazan

o beyaz mavili kiz tam bi okuz yemin ederim:KK60::KK60::KK60::KK60:

yemine gerekyok aillecek anguslardan geliyolar belli.ben adamları anladımda kadınlar ne ayak..:KK52::KK60::KK60::KK60: bej pantolonlu haric bide siyah pantolonlu zayıf uzun boylu var habire gidiyoooo geliyooo ayağını yamultuyo tekrar gidiyo geliyo müzik boyu böööyle gidiyo allahın şoparı:KK37::KK60::KK60:

yemine gerekyok aillecek anguslardan geliyolar belli.ben adamları anladımda kadınlar ne ayak..:KK52::KK60::KK60::KK60: bej pantolonlu haric bide siyah pantolonlu zayıf uzun boylu var habire gidiyoooo geliyooo ayağını yamultuyo tekrar gidiyo geliyo müzik boyu böööyle gidiyo allahın şoparı:KK37::KK60::KK60:

dur bakayım bende ona hangisiymiş gördümmü bakalım ilahi sende:KK55::KK1:

insan kendini ancak bu kadar rezil edebilir :KK76:ben olsam hayatta bu kadar insanın içinde bunu yapmaya cesaret edemem:KK64: medeni cesaretlerini tebrik ediyorum:KK19:

eşimle oturduk izledik gülüştük çok komik ve güzel:KK53:

X