- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 31
- Konu Sahibi smollgirl20
Benim boyle.bir problemim var ciddi resmi ortamlarda gulme.krizine giriyorum ve bu beni artik ortamlara girmekten uzaklastirdi..heleki ciddi bir ortamda yemege falan davetliysek gitmeden korku basiyor ya gulersem.deli derler bana napicam.diye korku sariyor....daha önce neler yasadim.neler...hastane randevu almasa telefinda tam tc nin son harfinde gulme krizi gelip kac kere yeniden almak zorunda kaldim...kisa zaman once doktor muayenesinde sira bana geldiginde odayi terkedip.ciktim sirf kri geldi diye...esimin is arjadaslari esleriyle yemege cagardi bi aksam ve ben masada herkezin gozu onunde kiskis güldum durduramadim kendimi kalktim rezil oldum dedemin cenazesinde bile cok.fena kriz geldi allahtan kimse yoktu kactik.uzaklastim ama ya biri gorseydi beni oyle neler dusunurlwrdi. daha neler neler hatirlayamadim.suan..o an aklima.ölum de gelse en en en kotu olayda gelse asla.fayda etmiyor..calisma hayatim da yok suan rahatim..ama bikac aya ehliyete yazilicam insalah ve ben sevinecegime simdiden korkiyorum ve mutsuzum ya sinav günü gülersen müfettislerin yaninda diye maddi durum yuzunden esim.yollamiyordu beni ehliyete simdi ikna oldu mucize yani ehliyete gitmem cok.ama.cok.istiyordum ama simdi bunun üzüntusunu yasiyorum...ya gercekten caresi yok bunun psikologa gidin demeyin bu baska bisey gidip ilac kullanip donmak istemiyorum daha once kullandim zaten kilo yapti biraktim..kendi kendime yenmeliyim..simdi soyleyin bana kzizlar ehliyet sinavinda sinav günü cok mu resmi geçiyor? Müfettisler cok.mu sert hic mi espiri falan yapmiyolar arada gülsem bari o ortami bana anlatirmisiiniz lutfen yaa ..size cok sacma bi dert gibu gorunenilir ama yasayan bilir bunu...cok.ama cok.kotu bisey...bunun yuzuunden ehliyet sinavindan gecemessem kendimi.cok ama cok suclarim ve birdaha girme sansim da hic.olmaz ((
Son düzenleme: