Gülgün Feyman'a 'angut' deyince...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

Canlı yayında 'angut' dedi sinirler gerildi

Laiklikle ilgili soru üzerine sinirlenen Yaşar Nuri Öztürk, canlı yayın da Gülgün Feyman’a 'angut' dedi.
Yazdır
İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında TV sunucusu Gülgün Feyman’a hakaret etti. Öztürk katıldığı TV programında sunucu Feyman’ın laikle ilgili sorusu üzerine sinirlenerek “Sen de angutlar kervanına katılıyorsun” dedi. Gülgün Feyman bu sözleri gülerek karşılasa da bozulduğunu canlı yayında saklayamadı.

İŞTE O ANLAR

http://www.milliyet.com.tr/canli-yayinda-angut-dedi-magazin-2177285/

Eskiden çok çıkardı kanallara. Bizde izlerdik. Çocukluk işte. İçini bilemiyorsun ki sevmiyorum bu adamı. İtici

al birini vur ötekine farkları yok

Gülgün Feyman çok eski bir haberci ve eskiler hiç bir zaman magazine bulaşmadan devam etti. Ancak şu adam üzerinden reyting yapma kaygısına kapıldığına göre bu da artık düzene ayak uydurmaya başlamış gibi.

Hocam bir tek Saba Tümer'e kızamaz.

Murat BArdakçı
Okan Bayülgen
Yaşar Nuri Öztürk

Bu üç adamın affı yoktur laflarını esirgemezler.Üçünü de severim ayrı ayrı.

adam feleğin çemberinden geçmiş önce kibariyenin annesine sonra gollum a benzemeye başlamış, artıkne hastalığı varsa.

Hocam bir tek Saba Tümer'e kızamaz.

Murat BArdakçı
Okan Bayülgen
Yaşar Nuri Öztürk

Bu üç adamın affı yoktur laflarını esirgemezler.Üçünü de severim ayrı ayrı.
Diğer ikisini pek sevdiğimi söyleyemem ama Yaşar Nuri Hoca'yı ben de seviyorum.Gözünü budaktan sakınmıyor,hele hastalıktan sonra iyice cesaret geldi.Çok gülüyordum Saba'yı haşlamalarına

Diğer ikisini pek sevdiğimi söyleyemem ama Yaşar Nuri Hoca'yı ben de seviyorum.Gözünü budaktan sakınmıyor,hele hastalıktan sonra iyice cesaret geldi.Çok gülüyordum Saba'yı haşlamalarına

Saba da çok hoş içten bir bayan.
Özgüveni o kadar yüksek ki hocam tatlı tatlı kızardı ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…