• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülerken üst diş etlerim çok görünüyor

mernem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
345
1
0
Antalya
İyi Günler,
Ben güldüğüm zaman üst diş etlerim çok fazla görünüyor ve bundan çok rahatsız oluyorum. Dişlerimde herhangi bir bozukluk yok, boyları ideal ölçülerde ama güldüğüm zaman üst dudağım sanki bir martı şeklinin alıyor ve damaklarım çok fazla görünüyor. İnternette yaptığım araştırmada belki yanlış olabilir ama vestibuloplasty denilen küçük bir girişimle üst dudaklarım ve damağın bir kısmının kesilmesi ve aşağı doğru tekrar dikilmesi ile bu sorunun giderilebileceği konusunda bazı bilgilere ulaştım. Ama kafama takılan bu ameliyatın ilerde bana herhangi bir rsik yaratıp yaratmayacağı, çok fazla ameliyat sonrası şişlik ve acı yaşayıp yaşamayacağım ve de bu girişimi hangi ağız ve diş sağlığı uzmanı tarafından yapılacağı konusunda sorularım olacaktı. Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim....:) Şimdiden teşekkürler......:)fisfisfis

İyi Günler,
Ben güldüğüm zaman üst diş etlerim çok fazla görünüyor ve bundan çok rahatsız oluyorum. Dişlerimde herhangi bir bozukluk yok, boyları ideal ölçülerde ama güldüğüm zaman üst dudağım sanki bir martı şeklinin alıyor ve damaklarım çok fazla görünüyor. İnternette yaptığım araştırmada belki yanlış olabilir ama vestibuloplasty denilen küçük bir girişimle üst dudaklarım ve damağın bir kısmının kesilmesi ve aşağı doğru tekrar dikilmesi ile bu sorunun giderilebileceği konusunda bazı bilgilere ulaştım. Ama kafama takılan bu ameliyatın ilerde bana herhangi bir rsik yaratıp yaratmayacağı, çok fazla ameliyat sonrası şişlik ve acı yaşayıp yaşamayacağım ve de bu girişimi hangi ağız ve diş sağlığı uzmanı tarafından yapılacağı konusunda sorularım olacaktı. Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim....:) Şimdiden teşekkürler......:)fisfisfis

bir periodontoloji uzmanı ile görüşüp operasyonun detayları hakkında bilgi alabilirsiniz.yaptırmanızın size hiçbir zararı yokdur.

İyi Günler,

mrb cnm ben bir kaç doktora msj attım bu konuyla ilgili yapan bir yer bulamıyorum malesef kuron boyu uzatma da bizim dişlerimizi kazma gibi gösterir çünkü dişlerimiz cüce değil arkadaşlar vestibüloplasti dudağını içten diş etine dikiyorlarmış hem üst dudak daha etli büyük gözüküyor hem de diş etlerin gözükmüyor ve 2-3 dakika sürüyor. internete videosunu bile koymuşlar ama bu işlemi yapan bir yer bulamıyorum internetten bakıyorum ama yok bizim tıp o kadar ilerlemedi mi acaba sadece yurtdışında mı yapılıyor yaa

videoda önce gingivoplasti yani diş büyültülüyor sonra benim bahsettiğim "vestibuloplasti" işlemine geçiliyor
REVERSE VESTIBULOPLASTY SHORT VERSION - YouTube

Back