gülerken diş etinin görünmesi ( diş estetiği oldum)

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
9.907
197
413
Ankara
arkadaşlar bundan 4 yıl önce diş eti estetiği oldum. Bu işlemin diğer adı Gingivoplasti. Eğer gülerken diş etlerinizin görünmesini istemiyorsunuz bu işlem sizin için uygun. İşlemden önce diş etini ne kadar kesebileceğine doktor bakıyor eğer dişlerinizin boyu uzunsa yani diş etinin altında kalan kısmı daha güzel sonuçlar elde ediliyor. Bu işlemi periontologların yapması daha uygun ve önemlidir.İşlem ücreti olarak 250 tl ödemiştim ben 4 sene önce. İşlemden önce tamamen ağzınız uyuşuyor hiç bir şey hissetmiyorsunuz ayrıca işlem yarım saat sürüyor.daha sonra diş etlerinize sakız gibi bir şey yapıştırıyorlar o sakız bir hafta duruyor :) 1 hafta sonra kalıp çıkartılıyor ve yeni dişleriniz diş etiniz karşınızda:) sorularınız varsa bekliyorum

gecmiş olsun öncelikle.. öncesi ve sonrası resim varsa acayip makbule gecer arkadasım :)

özelden atıyım canım sana
Gecmis olsun cnm bende merak ettım mumkunse banada atabilirmisin resim.
Bu arada benim kizim 6 yasinda ve galiba disleri ayni sizin onceki durumunuz gibi olcak.Buyudukce degisebilirmi yapisi

Gecmis olsun cnm bende merak ettım mumkunse banada atabilirmisin resim.
Bu arada benim kizim 6 yasinda ve galiba disleri ayni sizin onceki durumunuz gibi olcak.Buyudukce degisebilirmi yapisi
asıl dişleri daha oluşmamıştır yaşı küçük biraz daha yıl geçsin diş yapısı o zaman oluşur. bu işlemi kızınıza yapmazlar sanırım?

Evet cnm daha cok erken bunun farkindayim ama hani sadece bi merak eger degismezse yapi sekil olarak diye dusundum...Yinede cok tesekkurler cnm

merhaba..bende de aynı sorun var..nerde tedavi oldun?banada resimleri yollayabilirmisin acaba :)

Merhaba. Ben diş teli takıyorum. tedavimin sonunda bana da benzer işlem uygulanacak. diş teli takmaya başlayalı 2 ay oldu. yolum uzun. operasyon sonrası herhangi bir sıkıntı , acı, ağrı oldu mu. yeme -içme de sorun yaşadınız mı?

asıl dişleri daha oluşmamıştır yaşı küçük biraz daha yıl geçsin diş yapısı o zaman oluşur. bu işlemi kızınıza yapmazlar sanırım?

Merhaba bende deayni sorun var araştirirken sizin yazinizi gordum. Acaba daha sonra sorun yasadiniz mi? Ya da diş sagliginizi etkiledi mi?bir de ricam etsem bana da foto gonderebilir misiniz? Tesekkur ederim

ilginç bir operasyon ilk defa duyuyorum biraz şaşırdım ama diş etimden de estetik olmam diye dşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…