• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülen'in odasında dikkat çeken ayrıntı

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Fethullah Gülen'in yayınlanan röportajında odasındaki fotoğraf dikkat çekti. Gülen'in yattığı yatağın ayak ucunda duvarda asılı bulunan tabloda ayet olması tepki topladı. Fethullah Gülen'in resmi sitesinde yer alan ve kendisine ait sözler ise, ayete ayak uzatan Gülen'in babasının doğduğu yere bile saygı gösterdiğini anlatıyor.

Zaman Gazetesi'nin Fethullah Gülen ile yaptığı röportajın ikinci bölümünde, Gülen'e ait olduğu ileri sürülen odanın fotoğrafına da yer verildi.

Röportajda Gülen'in kaldığı yer olarak gösterilen küçük oda yalnızca bir yataktan oluşuyor.

BİLİNEN 3'ÜNCÜ ODA OLDU

$12b75c733.jpg

Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki malikanede kaldığı odanın fotoğrafı Zaman gazetesinde böyle yayınlandı.

$gulen_oda_buyukcfad179a.jpg

Oysa Zaman Gazetesi, 2013 yılının Ağustos ayında yayınladığı fotoğrafta ise Gülen'in kaldığı odayı böyle tanıtmıştı.

$oda_zaman701459f0.jpg

2012 yılında Fethullah Gülen'in sitesi herkul.org'da yayınlanan oda ise bugün yayınlanandan ve geçtiğimiz Ağustos ayında Zaman'ın yayınladığı fotoğraftaki odadan çok farklı. Sitede "Hocaefendi'nin Odası" başlığıyla bir de sayfa var.

kaynak:yenişafak

Eklentiler

• $148392fd3a06a7031.jpg
    $148392fd3a06a7031.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
Fethullah Gülen'in resmi sitesinde yer alan ve kendisine ait sözler ise, ayete ayak uzatan Gülen'in babasının doğduğu yere bile saygı gösterdiğini anlatıyor.burasını anlamadım ne demek istediklerini.

allah ayaklarına dolandırıyor ve hala körelmiş kalpleri ve gözleri uyanmıyor.

bu haberi görünce çok güldüm

bi de iki ceketim var gibi söylemlerde bulunmuş

kendini mütevazi göstermek için napıcanı şaşırmış
insanları da aptal sanıyolar
çok komik gerçekten

Son düzenleme:
Fethullah Gülen'in resmi sitesinde yer alan ve kendisine ait sözler ise, ayete ayak uzatan Gülen'in babasının doğduğu yere bile saygı gösterdiğini anlatıyor.burasını anlamadım ne demek istediklerini.

allah ayaklarına dolandırıyor ve hala körelmiş kalpleri ve gözleri uyanmıyor.

"Burada unutmadan şunu da ilave edeyim ki, ben hayatımda bir defaya mahsus dahi babama doğru yani onun doğduğu ve şu anda medfun bulunduğu Korucuk'a doğru ayağımı uzatıp yatmadım. Benim ebeveyne karşı saygı anlayışım budur."

gülen bu cümleyi kurmuş
ama Kuran ayeti ayak ucunda duruyomuş sanırım onu eleştiriyolardı

Son düzenleme:
farklı ceketlerle çekilmiş bir sürü resimleri var halbuki :))
yaşlılık unuttu herhalde diğer ceketlerini :))

bu arada sitede bi problem var galiba
kalplerim ve kuşlarım eksilmiş anlamadım

yoksa cezadan dolayı mı böyle görünüyo

Son düzenleme:
bu arada sitede bi problem var galiba
kalplerim ve kuşlarım eksilmiş anlamadım

yoksa cezadan dolayı mı böyle görünüyo

canm bende aynı sorunları yaşıyorum üstelik proluğumda gitmiş sitede sorun var.

bu arada konuya gelecek olursak acıtasyon çekmek için dizayn ettikleri odada Allah şaşırtmış işte ayeti ayak ucuna asmışlar. nasıl savunma yaptılar acep
bide tüm bunlara rağmen hala inananan körüne savunan insanlar var şaşırıyorum

canm bende aynı sorunları yaşıyorum üstelik proluğumda gitmiş sitede sorun var.

bu arada konuya gelecek olursak acıtasyon çekmek için dizayn ettikleri odada Allah şaşırtmış işte ayeti ayak ucuna asmışlar. nasıl savunma yaptılar acep
bide tüm bunlara rağmen hala inananan körüne savunan insanlar var şaşırıyorum

sanırım herkesin böyle canım
umarım düzelir biran önce böyle çok tuhafıma gitti benim

Son düzenleme:

hahaha :)) ceket üzerinden de tansiyon ölüçülebiliyormuş çok komik bir resimdi.

sen bi de samanyolu tvyi izle haberlerde gülmekten ölürsün
haber sunumları vs çok komik artık kendilerini savunmak için napıcaklarını şaşırıyolar :52:

sanırım herkesin böyle canım
umarım düzelir biran önce böyle çok tuhafıma gitti benim

ayarlar eylül ayına dönmüş. avatarınızı tekrar ekleyip sorunu çözebilirsiniz.
mesaj sayılarını da halletmeye çalıyorlarmış sanırım

sen bi de samanyolu tvyi izle haberlerde gülmekten ölürsün
haber sunumları vs çok komik artık kendilerini savunmak için napıcaklarını şaşırıyolar :52:

evet izliyorum :)
bir miting konuşmasını göz göre göre çarpıtmışlar :)

Bizlere hep hasırın üstünde yatıp gününün büyük bölümünü ibadetle geçirdigi söylenirdi :26: hasır göremedimm:35: Yatagın yan tarafını odanın diger bölümünüde göremedim ..:6:
artık Rabbım'dan birde PEygamber efendimizden (AS.)başkasına güvenim yok ..:19:

Back