Gülen'in kimyası tamamen bozuldu çünkü..."

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754
Gülen'in kimyası tamamen bozuldu çünkü..."

Bir dönem Gülen’e en yakın isimlerden biri olan, Zaman Gazetesi’nin eski genel yayın yönetmeni, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Hüseyin Gülerce, FETÖ’deki çöküşün son evresini yazdı. Güç zehirlenmesi yaşayan Fetullahçı örgütün bütün bir yenilgi içerisinde olduğunu yazan Gülerce yazısını şu cümle ile bitiriyor: “Beddualar da gösteriyor ki, Hizmet’ten hezimete yolculuğun acıklı ve ders dolu macerasında sona geliniyor...”

• Gündem
  • Salı 10.11.2015

FETULLAH GÜLEN ARTIK VEFAT ETMİŞTİR!

Fethullah Gülen, Aralık 2013'teki bedduasından sonra ikinci defa beddua etti. F. Gülen için ilk bedduasından sonra "yüzünü kin, nefret, düşmanlık kaplamış bu insan, bilinen 'Hocaefendi' olamaz. Benim için bu bedduadan sonra 'Hocaefendi' vefat etmiştir. Artık Fethullah Gülen var, Gülenizm ve Gülenistler var" demiştim.

"FETÖ 100 GÜN İÇİNDE BİTECEK"

YENİ BEDDUAYA SARILDI

Artık gönüllerin fethi yerine, "Paralel Devlet yapılanması"nı konuşuyoruz. Emniyet istihbaratı ve yönetim katının, yargının, TSK ve bürokraside belirlenen mevzilerin, dinlemelerle, kumpaslarla ele geçirildiği iddiasıyla soruşturmalar, yargılamalar var. Başta HSYK olmak üzere, idari mekanizmalarla ortaya serilen dehşetengiz bir tablo var karşımızda. Gülenistler için çember giderek daralıyor. Yıllarca Hizmet hareketi diye, bilhassa Türkiye'nin gururu diye yurt dışındaki okullara destek veren insanlar bir şok yaşıyor. Gelinen noktaya inanmak istemiyorlar. Hala Gülen hakkında, "O yapmamıştır, kontrolden çıkan hareketi, yabancı istihbaratlar ele geçirmiştir" diye düşünenler; "Acaba Gülen'e ilaç mı veriliyor, yoksa Gülen'in dublörü mü var?" diye düşünüyorlar... Son bedduasını yaptığı videoyu dikkatlice seyrettim. Dublör falan değil, kendisi ama kendinde değil...

ETTİĞİ BEDDUALAR HEP KENDİSİNE DÖNDÜ

Bedduasında, yine Sayın Erdoğan'a hakaretler ve suçlamalar yaptıktan sonra "Paralel olmayana 'paralel' diyenlerin de Allah belasını versin!.. Gübre kılsın hepsini!.." diyor.
Beddua etmek yanlış. Çünkü başkaları da kalkar; "Terör örgütünün partisini destekleyenlerin, içinde o partinin de olduğu restorasyon hükümeti kurulsun diye çırpınanların, ABD'de, AB'de Türkiye aleyhine imzalar toplayanların da Allah belasını versin mi" derse? "Gerçekten paralel bir devlet yapılanması için gizli gizli çalışıldığı halde, bunu inkâr edenlerin de Allah belasını versin mi" denirse ne olacak?

ERDOĞAN'IN SONUNUN GELECEĞİNİ SÖYLÜYORLARDI

Bu Paralel lafı çıktığında Gülenciler, medyaları ve STK'ları vasıtasıyla önce sessiz kaldılar, duymazlıktan geldiler. Sonra inkâr ettiler, daha sonra tevil ettiler. Şimdi de beddua ediyorlar. Hala Pensilvanya'dan umut zehiri enjekte edilerek bağlılar ikna edilmeye çalışılıyor. Pek yakında Erdoğan ve AK Parti'nin sonunun geleceği telkin ediliyor.

HİÇBİRİNİ TANIMIYORUM DEDİKLERİ POLİSLER…

Bir tezatı hatırlatayım. Ne demişti emniyet ve yargıdaki yapılanma ilgili Gülen; "Binde birini bile tanımıyorum..." Sonra o tanımadığı polis şeflerinin İstanbul ve Ankara'dan bağımsız aday olduklarını gördük. Gülen medyasının, onların yakınlarına sayfalarını ve ekranlarını açarak destek çıktığına şahit olduk.

GÜLEN ÇEMBERİN DARALDIĞI İÇİN ÇILDIRIYOR

Gülen'i çıldırtan, çemberin daralmasıdır. Hele hele Doğan Grubu'nun 1 Kasım'dan sonra, Paralel Yapıyla mücadeleye destek olacaklarına dair açıklamaları, onu iyice çileden çıkarıyor. Kendisine en büyük desteği veren sanayiciler, iş adamları artık desteklerini çekiyor. İşte, kendilerine 29 Eylül'de bu köşeden çağrı yaptığım Boydaklar, birkaç gün önce cemaatle anılmak istemediklerini, ilişkilerini bitirdiklerini ve hükümetin, devletin yanında olduklarını ilan ettiler.

AK PARTİ KAZANDIKÇA GÜLEN'İN KİMYASI BOZULUYOR

F. Gülen'in kimyasını bozan, kendisini ve etrafını yıkıma uğratan ise 1 Kasım'daki Erdoğan ve AK Parti başarısıdır. 30 Mart'tan beri AK Parti karşısında CHP'yi, HDP'yi destekliyorlardı. Her defasında AK Parti iktidarı için "gidiyorlar, bittiler" diye bağlılarını teskin ediyorlardı. Hiçbiri doğru çıkmadı. Gülen defalarca yanıldı. 1 Kasım'dan önce de, "diktatörün son günleri", "Erdoğan panikte" diye yaydılar. Şimdi kendilerinin bittiğini görüyorlar.
Beddualar da gösteriyor ki, Hizmet'ten hezimete yolculuğun acıklı ve ders dolu macerasında sona geliniyor...

Hüseyin Gülerce/Star

http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/11/10/gulenin-kimyasi-tamamen-bozuldu-cunku

Gülenin Kimyası ne zaman düzgündü ki?
Akp ile kolkola iken muhterem hocaefendinizdi, çamaşırlarınızı ortaya dökünce paralel oldu, fetö oldu.
saçmalığa bak...

Bebeğim simdi De sizlerle el el MHP HDP CHP.. Hep savundular arti, CHP milletvekili gecen donem boşuna mi istifa etti

Siz ne zaman anlicaksiniz bakalım çok zor çünkü çıkarlar bir...

Bebeğim simdi De sizlerle el el MHP HDP CHP.. Hep savundular arti, CHP milletvekili gecen donem boşuna mi istifa etti

Beybisi ben chpli mhpli hdpli olsaydım, dediklerinde haklıydın da bunlardan hiçbiri benim partim değil.
Gene olmadı beybisi.
Akpyi eleştirenler ya chpli ya chpli olmalıydı değil mi sizin mantalitenizde.

Nasıl da unutmuşum.

Chp +mhp+ hdp + paralel el ele.1 degil 2 degil 4 kavanoz bal 100 lira :) Aklina gelen her partiyi saymissin :)
Cikarlari neymis bu 3 parti + cemaatin ? Elele olup fiilen ne yapmislar ? Kurumlara chp den adam mi yerlestirmisler ? Sorulari calip mhp yandaslarina mi servis mi etmisler ?Hdplileri polis akademisine mi sokmuslar? Oylarini mi arttirmis cemaatin destegiyle bu 3 partiyle napmis ( sicagi sicagina 17-25araliktan sonra en erken 30 mart seciminde gorduk oy oranlarindan destegi ) Adamlarin kendilerine hayri yok artik yuzukleri attiklarindan beri akpyle :) Ne kanallari kaldi,ne savcilari ne adamlari.Nasil bir elele durumu bu ? Uc partiye sonradan kaldirildik diyebilecek ne vaadleri var ne yapiyorlar? Bunlari soruyorum ben mi kacirdim haberlerde birsey anlamadim.

Hiç bir cemaati sevmem , cemaat liderliğini de hele günümüzde son derece yozlaşmış ve yapay bulurum .( benim bilmediğim bir yerlerde birileri bunu ilk günkü temiz hissiyatla ve sadece tebliğ anlayışı ile yapıyorsa, sözüm onlardan müstesna )

Hele de dini kanaat önderliği yaptıklarını savunan bu insanların isimlerinin , din dışında her taşın altından çıkmaları da kabul edilemez .

Gülenin Ak parti ile zamanında el ele kol kola olmasına hiç bir zaman hak ve anlam vermedim . Birbirlerinden alacakları ''güç'' ile hedeflerine ulaşabileceklerini sanırken ; aslında hedeflerinin birbirlerinin ayağını kaydırmak olduğunu geç fark ettiler.

Ha şunu anlamıyorum , cemaatle iyiyken bu adam iyiydi de şimdi mi kötü oldu Erdoğan ? Yahu kadın evleniyor , çok seviyor eşini , her yaptığına kefil olacak kadar güveniyor , hoop 3 sene sonra adam aldatıyor . Kadın bu gerçeği 3 sene sonra fark etti diye boşanmasın mı ? Devam mı etsin bir kere başladık ilişkimize diye ...

Ama yineliyorum , bu yazdığım nokta dışında ; zaten hükümet / cemaat ilişkisinin olmaması gerekirdi .Çıkarlar ters düşünce değil , baştan olmaması ! Hükümetin cemaate vakti zamanında sağladığı imtiyazlar da çok insanın hakkı var . Erdoğan bu voltranı oluşturduğunu sandığı güç birleşmesinden hangi kazanımları elde edeceğini hesapladıysa hesaplasın , bu stratejik hamlesi her yönden çuvallamıştır ve belki de sayesinde vatanımız yeni ve ''güçlü'' bir düşman kazanmıştır .

Tamam yavrim o halde senin uzerindrn herkese gelsin bu şarkı :)

Sevgili ufaklık çok yazmışsin o kadar kazma. Evet kacirmissin sana ben kısaca yazayım. Dedim ya CHP İzmir mv istifa etti dedi ki cemaat dedi ki CHP ye yonelsin oylar google amcana yaz o der sana

Karayılan adamlarıyla fetonun anlaşması yayınlandı o da google yemgende var

Daha da kafa patlamamam be tatlım

Sana ödev ara bul

Allahini seven şunun uzerine noktalama isareti atsin :)

Bu adamın 15 yıl önce Atatürk ve Türk düşmanlığı içeren videolarını izleyince kimyasının bozuk olduğunu anlamıştık. Bu videolara rağmen onla yoldaş olanlar versin hesabını şu örgüt belasının.

Adam Amerikaya kaçtı ayol, düşün ki bi müslüman dini yayıyorum, tebliğ yapıyorum dicek ama zoru görünce ABD'ye kaççak. Kaçsana Suudi Arabistan'a, kaçsana Mekke'ye. Ömrünce gidip hacı bile olmamışsın ama İslamiyetle ilgili boy boy kitabın var.

Ayrıca bu adama zamanında inanıp devletin içine ettirenlerde berbat, şu an inanıp peşinden giden de. CHPli, MHPli ırgalamıyor, kim bu adama iyi derse biz bi kaybol deriz...

Arınç mesela hala Fetocu ama bi önceki seçime kadar göz bebeğinizdi, o ne olcek. Ki hala var Feto sever milletvekilleri ve seçmen. En az 30 tane AKPye oy veren Fetocu isim tanıyorum. CHPye vermiyolar hala uzak buluyorlar kendilerine, kimin zihniyet aynı tartışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…