Gülen Cemaati’ne yakın TV kanalı ve radyolar uydudan da kalkıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Gülen Cemaati’ne yakın TV kanalı ve radyolar uydudan da kalkıyor

13/11/2015 17:09

Daha önce Digitürk, Kablo TV, Tivibu ve Teledünya’dan çıkarılan Gülen Cemaati’ne yakın 13 televizyon kanalı yarından itibaren Türksat’tan da çıkarılıyor.

Hükümete yakınlığıyla bilinen karar.com’un haberine göre, Samanyolu TV, Mehtap TV, Ebru TV ve Burç FM’in de aralarında bulunduğu televizyon kanalı ve radyolar, yarından itibaren Türksat üzerinden yayın yapamayacak.

Habere göre Türksat, gruba ait TV kanalı ve radyoların sözleşmelerini yenilemedi. STV’ye gönderilen yazıda, yarından itibaren uydu yayınlarının kesileceği bildirildi.

Yayınlar yarın sona eriyor
Türksat’ın 10 Ekim 2015 tarihinde Samanyolu Yayıncılık Hizmetleri A.Ş’ye gönderdiği ihbarnamede grubun Türksat üzerinde kiraladığı bantla ilgili sözleşmenin yenilenmeyeceği, 30 iş günü sonunda yayınların kesileceği belirtilmişti.

Türksat’ın verdiği süre tebliğin STV’ye ulaşmasından sonra başladı. Buna göre 14 Kasım Cumartesi günü STV ile STV grubu altında yayın yapan toplam 13 TV kanalıyla radyo kanallarının yayınları sonlandırılmış olacak.

Gruba ait 13 TV kanalı ve radyo şöyle: Samanyolu Avrupa, Ebru TV, Mehtap TV, Samanyolu Haber, Yumurcak TV, Dünya TV, MC TV, Samanyolu Afrika, Tuna Shopping TV, Burç FM, Samanyolu Haber Radyo, Radyo Mehtap ve Radyo Cihan.
http://www.diken.com.tr/gulen-cemaatine-yakin-tv-kanali-ve-radyolar-uydudan-da-kalkiyor/

Son düzenleme:
Ya anneanneme izlediği dizileri artık izleyemeyecegini nasıl söyleyecem şimdi ben 90 a yaklaşmış kadın çok üzülecek valla saka bir yana da ama nerde basın özgürlüğü bir iki kanalı anladım hadi de bilemedim yani söyleyecek pek bişey bulamadim susayim ben

Bu yaptıkları psikopatça. Söylediklerine katlanamıyoruz en iyisi yayın organlarını ellerinden alalım diyorlar sanki. Oralarda çalışan insanların ekmeği ne olacak? Demokrasi ve basın özgürlüğü? Bu kanalları televizyonunda görmek isteyen vatandaş? Bazen ne yapacaklarını şaşırıyorlar gerçekten, utanç verici.

Aynı kini anlayışsızlığı keşke daha çok hakedenlere gösterseler. Mesela pkk leşlerini şehit verdik diye yayınlayan kanallara....

Ne saçma bir karar!!!
Ülke ne halde.
Onlarca yüzlerce insanın ekmeği var orda
Özgür demokrasi
Pehh

harika harika,gün gelecek hepimiz tek kalem olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…