• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülemiyorummmm :(

peloo

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
26
2
286
İzmir
arkadaşlar bilgisi olan lütfen yardım etsin dişlerimde problem var lekeler oluşuyor 1 ay önce temizlettim tekrarladı :( dişlerimi açamayacağım şekilde leke oldu :50::50::50:

arkadaşlar bilgisi olan lütfen yardım etsin dişlerimde problem var lekeler oluşuyor 1 ay önce temizlettim tekrarladı :( dişlerimi açamayacağım şekilde leke oldu :50::50::50:

sigara kullanıyorsanız etkili bir diş macunu kullanmanız gerekir colgate optik beyaz örneğin,[h=2]Bright White Teeth Whitening Diş Beyazlatmaya Yardımcı Kalem[/h]adında bir ürün var bunu da kullanabilirsin doğal yöntem olarak ise bir çay kaşığı karbonatı limon suyu ile kremsi hale getir diş fırçanı buna batır ve dişlerini her gün dişlerini fırçaladıktan sonra bu şekilde fırçala:10:

İloveme'nin dediği gibi yapabilirsin ama haftada 1 kez olmak şartıyla yoksa diş minesine zarar verirsin aşınır ve daha fazla hassaslaşır lekeler içinde çay sigara kahve etken olabilir azaltmaya bakın ne zaman lekeleri temizlettim dediniz 6 ayda 1 diş taşı ve lekeler için hekiminize gitmenizde faydalı olur..

Back