gülemedim bile :))

details

pozitif olabilmek..
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
521
7
itiraf ediyorum;
geçenlerde arkadaşımın ofisinde iken iş ile alakalı bir belgeye bakmak için laptopumu açtım,dalgındım biraz da.ayrıca bir mouse kullanmıyorum,mouse dokunmatik yani.parmağımla ileri geri sağ sol ws yaparken bana bakmakta olan şirin sekreterini farketmedim bile.ta ki kızcağız bana bir bez getirene kadar.neden mi?
mouse kullandığımı anlamamış,daha doğrusu böyle bir laptop kullanımına şahit olmamış sanıyorum we laptopta bir leke war parmağımla onu silmeye çalışıyorum sanmış..
algılayamadım ilk önce,sonra parmağıma baktım,baktım..leke siliyo gibi geldi hakikaten:)
mahçup olmasın diye gülemedim de,öyle saf we iyiniyetliydi ki bez getirirken..aldım ,sildim :)sildim..sildim..

ayy canım benim yaa....ne kadar düşünceli ama..... sizi takip edip,kendince hizmet etmeye çalışıyor...

komik mi dramatik mi bilemedim valla.siz olayı iyi kurtarmışsınız.ben olsam açıklama yapardım..

görmediyse nerden bilcek ki
ben de laptopla ilk karılastığımda mausa arayıp durmustum :roflol:

ahh canım ya nekadar iyi niyetlisin allah yolunu açık setin

allah malı mülkü bilgiyi rütbeyi hep böyle kaldırabilen insanlara wersin
tebrik ederim davranışınızı..

Gülmemekle çok iyi etmişsin. ama keşke kıza açıklama yapıp lap top hakkında bilgi verseydin. Çünkü senin gibi iyi niyetli olmayan bir insana denk gelirse kızı çok utandırabilirler.

X