• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güle güle panik atak

neden panik atak oluyoruz

• Ankete Katılan
    11

aylaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
2
0
86
İstanbul
merhaba,ben 2004 ten beri panik atak hastasıyım ve sürekli olarak tekrarlıyor hastalığım ve bu yüzden de hamile kalmaktan çok korkuyorum,ilaç kullanamamak ve hamileyken bu sorunları aşamama düşüncesi beni yoruyor,geçen günlerde güle güle panik atak dvd sini gördün nette gezinirken Dr. Ofelya Cabral diye biri anlatıyor ve gerçekten etkili olduğu konusunda net konuşuyor lütfen bu dvd yi kullanıpta bu süründüren hastalıktan kurtulan varsa cvp yazsın!!!! ne olur artık hamile kalıp bebeğim olsun istiyorum şuan paxera kullanıyorum ve önümüzde ki ay doktorum sonlandırıcak ilacı ve yaa sonrası diye düşünmekten kendimi alamıyorum acil önerilerinize ihtiyacım var

Bendede 4 yıldır pa ve anksiyete bozukluğu var. O cd ler pek işe yaramıyor diye biliyorum.gerçi bu hastalık beyinde bitiyor. İyi geleceğini düşünürseniz işe yaratabilir. Bende çok yoruldum ve bu dönem emdr araştırıyorum

Bendede 4 yıldır pa ve anksiyete bozukluğu var. O cd ler pek işe yaramıyor diye biliyorum.gerçi bu hastalık beyinde bitiyor. İyi geleceğini düşünürseniz işe yaratabilir. Bende çok yoruldum ve bu dönem emdr araştırıyorum
Mrb . Baya zaman olmuş ama gectimi panik ataklarınız

Ben lise 2’den beri panik atak hastasıyım,hastaneye bile yattım.Şuan emdr tedavisi alıyorum beni rahatlatıyor.Paxil + xanax kullanmıştım en son 3 yıl kadar önce ama bizi mahvetmekten başka bi şey yapmıyorum.Sana sımsıkı sarıldığımı hisset,asla yalnız değilsin..ben de korkuyorum hamilelikten ama çok ta istiyorum 🌸 bir gün bebeklerimiz hakkında konuşuruz inşallah

Back