• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güldürecek kıkırdatacak bir kitap tavsiye eder misiniz?

sun_shine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
302
5
118
Bu aralar hayatımı renklendirip neşelendirmeye ihtiyacım var. Slow müzikten hareketli neşeli müziklere geçtim. Giyim tarzımı değiştirdim renklendirdim. Okuduğum kitaplarıda psikoloji siyaset gibi ciddi şeylerden biraz daha eğlenceli bir şeylere çekmem gerekiyor. Mesala Gülse Birsel i okurken çok gülmüştüm yıllar önce. Böyle okurken beni güldürecek kıkırdatacak bir kitaba ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz neler?

Pucca Günlük- Ve Geri Kalan Herşey (Biraz şizofren bir kitap ama komik 1 ve 3'ü de varmış ben arkadaştan 2.ncisini aldım tesadüfen)

Ahmet Şerif İzgören - Hıdır Kişisel Gelişiyor (Kişisel gelişim kitaplarının komikçesi ben dayanamayıp 2 saat içerisinde bitirdim gerçekten çok komik)

ilk aklıma bunlar geldi.... umarım beğenirsiniz...

Teşekkür ederim. Pucca nın serisi var elimde. Kardeşim çok beğenmişti ama ben ilk kitapta 50 sayfada sıkıldım nedense. Hıdır Kişisel Gelişiyor dikkatimi çekti. Yarın bakayım. Aykut Oğut un Evrenden Torpilim Var ını okumuştum. Çekim yasasının komikçesi o da. Ben de onu tavsiye ederim.

Ben size (türk müsün canım ?)öneririm yıllar önce okumuştum ,türk olmanın ayrıcalıklarını o kadar esprili bir dille anlatmıştıkı gülmekten yıkılıyorduk ,herkese tavsiye ederim ,sevgiler .yazarıda barbaros uzunöner.

hüseyin rahmi gürpınar "ben deli miyim?" ve diğer tüm kitaplarını mizahi bi dille anllattığı için çok komik buluyordum. sen de bi oku çok güzel

"Chick lit" denilen romanlardan okuyabilirsin bence..Zaman geçirmek için okunan kitaplar genelde:31:
Alışverişkolik serisi gibi..:34:

Yirmiler kızı-Sophie Kinsella Sophie Kinsella'nın okuduğum ilk kitabıydı.Ayrıca en beğendiğim kitabıdır.

Evet onun kitapları çok güzel eğlenceli. Bende pasaklı tanrıça ve bir alışverişkoliğin itiraflarını okumuştum. Romantik komedi tadında .

Bende de Beni Hatırladı Mı,Yirmiler Kızı,Düğün Gecesi,Sır Tutabilir Misin var.Alışverişkolik serisine başlamayı planlıyorum

Back