yaş 35 boyum 1.65 kilom 62 300cc-350cc arası olabilir çok büyük istemiyorum zaten.meme dokum var fakat kilo ve boyuma göre küçük kalıyorlar.
Hakkında hayırlısı olsun cnm her şey yolunda gider inşallah Allahın izniyle.Haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar merhaba forumdan aylardır yazılarınız takip ediyorum göğüs implantı ameliyatına karar vermiş bulunmaktayım salı günü doktora çıkacağım ve ameliyat gününü belirleyeceğiz gelişmelerden elbette sizleride haberdar etmek istiyorum. ben kas altı mentor yuvarlak implant düşünüyorum tabiki doktorumlada son bir görüşme yapıp karara varacağız umarım herşey yolunda gider bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba forumdan aylardır yazılarınız takip ediyorum göğüs implantı ameliyatına karar vermiş bulunmaktayım salı günü doktora çıkacağım ve ameliyat gününü belirleyeceğiz gelişmelerden elbette sizleride haberdar etmek istiyorum. ben kas altı mentor yuvarlak implant düşünüyorum tabiki doktorumlada son bir görüşme yapıp karara varacağız umarım herşey yolunda gider bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Dogum yaptın mı? Sarkma var mı? Gögüs dokun varsa 325-350 dolu dolu olur
Ameliyat olan arkadaşlar; hastaneye giderken yanımda neler götüreyim sanırım 1 gece yatacağım hastanede.ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalkılabiliyor ?
Ameliyat olan arkadaşlar; hastaneye giderken yanımda neler götüreyim sanırım 1 gece yatacağım hastanede.ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalkılabiliyor ?
hayırlı olsun şimdiden:)gelişmelerden haberdar et bizlere de ışık ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?