• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülbeyazın ameliyat günlüğü

jjjjj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
121
0
46
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba forumdan aylardır yazılarınız takip ediyorum göğüs implantı ameliyatına karar vermiş bulunmaktayım salı günü doktora çıkacağım ve ameliyat gününü belirleyeceğiz gelişmelerden elbette sizleride haberdar etmek istiyorum. ben kas altı mentor yuvarlak implant düşünüyorum tabiki doktorumlada son bir görüşme yapıp karara varacağız umarım herşey yolunda gider bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.

Canim hakkinda hayirli olsun. Yasin bigun kilon ve kac cc protes olcak doktorun Kim bilgi verirmisin

Em taze ameliyat olan benim. Binbir korkuyla girdim ameliyata. Bugün 2. Günüm düne göre daha iyiyim. Zor bir ameliyat ama katlanılmayacak agrılar degıl. Ben grip oldum. Öksürük ve hapsuruk var. Ameliyattan sonra dikkat et kendine üşütme sakın cok zor oluyor. Simdiden gecmiş olsun.

canım eskişehir ogü'de yakup karabağlı ameliyatımı yapacak.iyi dilek ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

yaş 35 boyum 1.65 kilom 62 300cc-350cc arası olabilir çok büyük istemiyorum zaten.meme dokum var fakat kilo ve boyuma göre küçük kalıyorlar.

yaş 35 boyum 1.65 kilom 62 300cc-350cc arası olabilir çok büyük istemiyorum zaten.meme dokum var fakat kilo ve boyuma göre küçük kalıyorlar.

Dogum yaptın mı? Sarkma var mı? Gögüs dokun varsa 325-350 dolu dolu olur

Arkadaşlar merhaba forumdan aylardır yazılarınız takip ediyorum göğüs implantı ameliyatına karar vermiş bulunmaktayım salı günü doktora çıkacağım ve ameliyat gününü belirleyeceğiz gelişmelerden elbette sizleride haberdar etmek istiyorum. ben kas altı mentor yuvarlak implant düşünüyorum tabiki doktorumlada son bir görüşme yapıp karara varacağız umarım herşey yolunda gider bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Hakkında hayırlısı olsun cnm her şey yolunda gider inşallah Allahın izniyle.Haberlerini bekliyoruz.

Kararınız hayırlı olsuunnn..Umarım istediginiz gögüslere kavuşur ve çok çok mutlu olursunuzz :16: Boyum sizden biraz daha uzun,kilomuzda yakın sayılır.Bu aralar biraz daha kilo verdim ben :51: Bende kas zarı altında 400cc lik yuvarlak Mentor marka protez var.Ameliyat öncesi benimde meme dokum vardı,B cup tım...İki beden büyüdü ameliyattan sonra gögüslerim.Şİmdi D cup oldum ama kocaman kocaman gögüslerim olmadı.İstedigim büyüklüge ulaştı yani,çok mutluyum :16: Sizde istediginiz büyüklügü doktorunuza çok iyi anlatın bence,sonradan küçük oldu diye üzülen çok arkadaşımız var :31:

şimdiden sana cok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin diyim..sağlıcakla dön aramıza

verdiğiniz tavsiyeler ve iyi dilekler için herkese çok teşekkür ederim.Çarşamba saat 9 00 da dr. ile randevum var görüşme sonrası ameliyat günüm belli olacak umarım iki haftaya kadar ameliyat gerçekleşmiş olur haberlerimi bekleyin arkadaşlar.

Ameliyat olan arkadaşlar; hastaneye giderken yanımda neler götüreyim sanırım 1 gece yatacağım hastanede.ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalkılabiliyor ?

Ameliyat olan arkadaşlar; hastaneye giderken yanımda neler götüreyim sanırım 1 gece yatacağım hastanede.ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalkılabiliyor ?

eşofman veya pijama tarzı bişeyler alabilirsin ama üstün fermuarlı veya düğmeli olması senin açından daha iyi olur...1 gün sonra toparlanabilirsin inş.ağır olmaz ameliyat sonrası ağrı bünyeden bünyeye değişiyor kas üstümü kas altımı olucaksın günün belli oldumu

canım ben 20 gün önce ameliyat oldum şu an çok çok iyiyim ,seninde bu süreci çok iyi bir şekilde atlatman dileğiyle:16:sakın evham yapma rahat ol ,benim vefakatcim yoktu o sebebten çok zorlandım.ilk gün yanında biri olmalı,ameliyattan 4 saat sonra ayağa kalktım yürüdüm bu durum kişiden kişiye değişebilir.şunu söylemeden geçemiycem:52::52:iyiki bu operasyonu geçirmişim keşke çok önceden yaptırsaydım diyorum .:16::16:

gecen hafta carsamba sabahi ameliyat oldum doktorum aksaminda cikabilecegimi soyledi ama ben riske atmayip ertesi sabah taburcu oldum. ameliyat gunu annemin yardimiyla yataktan kalkip tuvaleteimi yatipi yine annemin yardimiyla yatagima yatiriliyordum. yatip kalkma konusunda mutlaka yardim al kendini zorlamaya kalkma. daha once de bir baslik altinda okumustum alinacaklari bende ona gore gitmistim onden iliklenen kollarini yukari kaldirmak zorunda kalmayacagin kiyafetler sec, üşütme ekstra çorap al, kaldigim hastanede şu otel terliklerinden vardi yoksa sende oyle tuvalete giderken kolaylikla ayagina gecirebilecegin biseyler al bir de ben keske makyaj temizleyici bir mendil yada guzel ferahlatici bir islak mendil alsaydim dedim elini yuzunu yikayamadigindan pratik olur, iyi hissedersin. aklima gelenler bunlar aslinda cok degisik seyler degil:)

Rahat giyilip çıkarılabilen fermuarlı/düğmeli giysi, pijama, eşofman.
Çorap, şal.
Atletsiz duramam diyorsan kullanım kolaylığı açısından straplez atlet.
Fındık, fıstık, çikolata :)
Ve vazgeçemeyeceğin her şey.

hayırlı olsun şimdiden:)gelişmelerden haberdar et bizlere de ışık ol;)

kızlar ya harikasınız bana müthiş moral veriyor ve destek oluyorsunuz yarın saat 09.00 da randevum var ameliyat tarihim ve diğer detaylar yarın belli olacak ve sonrasında gelişmelerden haberdar edeceğim sizleride.ameliyat beni kesinlikle korkutmuyor fakat bir heyecan sardı içimi tavsiyelerinize uyup gereken herşeyi ameliyat öncesi temin edeceğim inanın şimdiden net bir tarih olmamasına rağmen aklıma gelenleri bavuluma koydum bile dualarınızla umarım herşey iyi olacak.dr. ile daha önce kasaltı meme ucu yuvarlak high profile diye konuşmuştuk yarın herşey daha da netlik kazanacak.Hayırlısı olsun artık biran önce ameliyatı olmak istiyorum umarım doktorum önümüzdeki hafta için ameliyat gününü belirler ve bende rahatlarım böylece.

Back