- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
aynen canım bende öyle düşünüyorum. Adam asker,kutsal bir görev yapıyor. Oruca nasıl dayansın,her gün eğitimdeler. Gülben ergen bilhassa paylaşmış bu fotoyu. çiçek koysaydı,böcek koysaydı neden ''su içen asker''Gülben Ergen'i de pek masum bulamıyorum nedense, polemik yaratmak için bilerek koymuş olabilir. O kadını hiç inandırıcı bulmuyorum kendi fikrimce.
Şu kadının totosunu kaldıranlar asıl suçlu. Bi de kitap çıkarmış şimdi çok satanlar listesine girmiştir bile belkiaynen canım bende öyle düşünüyorum. Adam asker,kutsal bir görev yapıyor. Oruca nasıl dayansın,her gün eğitimdeler. Gülben ergen bilhassa paylaşmış bu fotoyu. çiçek koysaydı,böcek koysaydı neden ''su içen asker''
kesnlıkle sızınle aynı fikirdeyim,milletin değerleri var,ama bılınçli bu kadının yaptığı,ha ramazan ayında oruç tutm,kımseyi ilgilendırmez,ama bıraz sayıgı,bızım de özel zamanımız oluyor,dışarda asla birşey yemem gizli saklı,su dahı içmem,azcık saygılı olsak ölmeyiz,arada bırde mezelermi eskiden ermenıler çocuklarına bile dışarda yedırmezmış dıye,hep barış içinde yaşadığımızdan dem vururlar,ama azcık saygı yok,hastanında yanında yada cenaze evınde kalkıp şıkır şıkır göbek atılmıyor,saygıdan,muzık bıle çalmayız komuşuda cenaze varsa...gıbı gıbı..çocuğu olmayan bırının yanında gözüne batırarak anlatmayız gıbı gıbı...Gülben Ergen'i de pek masum bulamıyorum nedense, polemik yaratmak için bilerek koymuş olabilir. O kadını hiç inandırıcı bulmuyorum kendi fikrimce.
al bendende o kadarŞu ramazanı şerifte oyle bi fotoğrafı paylaşmasındaki amacı duşunuyorum.. Aklıma başka bişy de gelmiyor