Gülben Ergen'in paylaştığı fotoğraf olay oldu

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.024
36

Gülben Ergen'in Instagram sayfasında paylaştığı 'su içen asker' fotoğrafı bir grup takipçisinin tepkisini çekti.

Sert bir dille eleştirilen Gülben Ergen, kendini sayfasına yazdığı notla savundu.

"Pes size! Bir asker fotoğrafı paylaştım. Askere bir bardak su vermişler içiyor... Demediğiniz kalmadı! Bir kere siz nereden biliyorsunuz bu fotoğraf ne zaman çekildi? Belki iki sene önce? Belki bir ay önce? Size ne? Eğer Ramazan'da çekildiyse belki adam böbrek yetmezliği yaşıyor? Belki ilaç kullanması gerekiyor? Size ne?

Bu ne yargılama merakı? Kendizini yargılayın kendinizi! Bir fotoğrafla bin kere namus, din, edep sorguladınız. ayıp size bir fotoğrafta içinizin zehrini akıttınız!

Aranıyorsunuz siz yargılama profesörleri. Eminim başarısızlık ve mutsuzluk sizin en yakınınızdır çünkü mutlu ve özgüveni yüksek insanlar açık aramazlar. Edep ayıp örtmektir!

Kaldı ki ayıp yok, asker su içmiş... Vay nasıl içermiş, vay ben bu fotoğrafı nasıl yayınlarmışım, vay ben ne yapmaya çalışıyormuşum! Gerçekten pes!"

Bazı kişileri gerçekten anlamıyorum.
Yahu siz oruç tutmayana ne laf ediyorsunuz, o bi mehmetçik ya.
Benim kardeşim de asker erzincanda, abla hava çok sıcak eğitimler zor tutamıyorum diyor.
Yok, bazı insanlara göre tutmazsa dinsiz.
Acıyorum böylelerine ya.

Bizim ulkemizde sosyal medyada cigrindan cikti
Gulben ergen gibi cok takip edilen birinin daha duyarli olmasi lazim

Gülben Ergen'i de pek masum bulamıyorum nedense, polemik yaratmak için bilerek koymuş olabilir. O kadını hiç inandırıcı bulmuyorum kendi fikrimce.
aynen canım bende öyle düşünüyorum. Adam asker,kutsal bir görev yapıyor. Oruca nasıl dayansın,her gün eğitimdeler. Gülben ergen bilhassa paylaşmış bu fotoyu. çiçek koysaydı,böcek koysaydı neden ''su içen asker''

Şu kadının totosunu kaldıranlar asıl suçlu. Bi de kitap çıkarmış şimdi çok satanlar listesine girmiştir bile belki
Eskinin kara cahilleri şimdinin filozofu olmuş.

Gülben Ergen'i de pek masum bulamıyorum nedense, polemik yaratmak için bilerek koymuş olabilir. O kadını hiç inandırıcı bulmuyorum kendi fikrimce.
kesnlıkle sızınle aynı fikirdeyim,milletin değerleri var,ama bılınçli bu kadının yaptığı,ha ramazan ayında oruç tutm,kımseyi ilgilendırmez,ama bıraz sayıgı,bızım de özel zamanımız oluyor,dışarda asla birşey yemem gizli saklı,su dahı içmem,azcık saygılı olsak ölmeyiz,arada bırde mezelermi eskiden ermenıler çocuklarına bile dışarda yedırmezmış dıye,hep barış içinde yaşadığımızdan dem vururlar,ama azcık saygı yok,hastanında yanında yada cenaze evınde kalkıp şıkır şıkır göbek atılmıyor,saygıdan,muzık bıle çalmayız komuşuda cenaze varsa...gıbı gıbı..çocuğu olmayan bırının yanında gözüne batırarak anlatmayız gıbı gıbı...

hayır geçen sene zaten evlenmemıştı daha,hem ramaan ayında eşi o zamanki seviglisi ile denızde görüntüler,ve ilk ramazan ayında sevgilis ile bır kahvaltıda yakalanmıştı,oğlunun ismide ares,bence kadın normal,kadına ramazan ayı gelmemiş ki...

niye koymuşki bu resmi....????bide tutan tutar tutmayan tutmaz arkadaşş dellendirmeyin burda bizi..tutanlar orucunuzu tutun etrafı gözetlemeyin ayoll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…