Gülben Ergen’den şok tepki

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
“Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay Ceza Genel Kurulu’nca onanmasının ardından Esenyurt’ta yakalanan şarkıcı Deniz Seki cezaevine girdi.

Seki’nin kabul ettiği hatasının bedelini fazlasıyla ödediğini söyleyen Ergen, Twitter sayfasına “Maden kazalarındaki cinayetlerin sebepleri Deniz Seki’den daha önemlidir. Deniz cayır cayır yanarken elini kolunu sallayıp ekranlara pişkin pişkin gülümseyen kimbilir ne akıllı, planlı insanlar vardır” yazdı.
niz1_343.jpg

Bunun üzerine takipçileri Ergen’e “Bildiğiniz şeyleri ima ederek tweet atacağınıza gidip savcıya ifade verin. Sosyal değil de, gerçek olun” tepkisini gösterdi.

çok doğru bir tepki göstermiş yazan kimse,,sanki kendileri kullanmıyor,sanki kendileri o yollardan geçmedi..ama İYİ BİR EVLİLİK YAPTI ..AKLANDI,

insanlara hemen ön yargılı yaklaşmayı ne kadar çok seviyor bizim insanımız (bu lafım deniz seki için değil ). Çok büyük bir laf etmişti yıllar önce ve aynısını yaşadı . Üzüldüm ama keşke zamanında böyle birşey yapmasaydı bulaşmasaydı bu pisliğe. Türkiyede cezalarını çekmesi gereken binlerce insanlar var tecavüzcüler var elini kolunu sallaya sallaya sokak ortasında silahını çekip insanları öldürüp kaçanlar var ve malesef benim güzel ülkemde bunlar bulunamıyor.Artık türk cumhuriyeti adaletine inancım kalmadı. Deniz seki içinde allah sabır versin ne diyelim. Umarım aynı hatayı ikin cikez tekrarlamaz

Deniz sekinin bir röportajı vardı tv de... koğuşun kokusunu hala unutamıyorum.. demişti. tekrar tutuklandığındaki surat ifadesini hiç unutmucam sanırım. oysaki ilk çıkış yaptığında ben üniversitede idim ve bizim okula gelmişti konsere, hayran kalmıştık herşeyine, kıyafetine, sesine denizin...nerden nereye ya hale bak.... allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor aklıma... kanunlara güvenmek istiyorum sadece, yoksa delirir insan

X