Gülben Ergen kocası Erhan'la ters düştü!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Şarkıcı Gülben Ergen: "“Herkes düşüncesinde özgürdür. Ama..."

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre
Gülben Ergen, Arnavutköy’de görüntülendi. Şarkıcıya, Deniz Seki’nin yattığı cezaevine dizi seti kurulmasını eleştiren eşi Erhan Çelik’in sözleri hatırlatıldı.

Eşinin “Mahkum oğluna yaptığı ekmeği yasak diye veremeyen analar varken imtiyazla cezaevine koca dizi seti sokmak vicdana ziyan” açıklaması üzerine şarkıcı, “Herkes düşüncesinde özgürdür. Ama benden Deniz’e hep destek”dedi.

iki yüzlüyüz işte toplum olarak şu imtiyaza ayağa kalkmamız lazım ama toplum olarak da iki yüzlüyüz, gülben ergen destekçi ama çoluk çocugu var her taraf torbacı kaynıyo, neyine destekçi anlamadım yüz kızartıcı bir suç işlemiş sanki haksız yere yatıyor.

Ada'm haklı abi :)
Dizi setiymiş bak seeen şarkılarımı da orada söylesin kliplerini çeksin hatta yıksınlar çatıları alışveriş merkezleri de kurulsun onun için
Böyle bir haksız çelişki olamaz

destekledıgın kısıyı ıyı bılmek lazım
denız sekı sureklı desteklenıyor
bukezde cahıl ınsan denız sekının matah bırsey yaptıgını sanıyor

ibretlık bı mevzu gencler ders cıkarsın deseler neyse...
madde kullanmıs almıs satmıs bı ınsanı destekleyenın guvenırlıgınden suphe ederım

gulben ergenın esı de haklı.

kocası sonuna dek haklı Gülben Ergenin bu tavrı çok yanlış neyini destekliyor acaba!

bu ülke de bir deniz seki cezaevinde gibi hissetmeye başladım. koca cezaevinde yalnız kalıyor sanırım ...

O zehirlenen cocuklardan biri senin 3 cocugundan biriside olabilirdi gulben.
O zmn yine boyle soyleyebilirmiydin?
Deniz seki uyusturucu ticaretine bulasti, neyini savunuyosun?
Hala sucsuz oldugunumu saniyosun? Peki dava surerken neden kacti seki? Sucsuz oldugu icinmi?
Kocan hakli.
Ve nedense su ters dusmenizden sonra dusunce tarzinizin cook farkli oldugunu dusunuyorum.
Hakkinizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…