- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
kalp göndermek sevdiğini belli etmektir ,bu adam sıradan biri olsa masumane olmaz ama adam ünlü biri herkes sevdiğini dile getirebilir kimi kalp emojisiyle kimi dile getirerek bunda art niyet aranmamalı çünkü ''sevmek'' ten kastedilen evli bir adama aşık olmak değil,ünlü birine olan hayranlıktır.o zaman tarkana da artık kimse sevdiğini söylemesin.Ohhh iyi yapmış Gülben Ergen. Ne kadar efendice belli etmiş tepkisini... Evli barklı adamlara kalpçikler göndermek hiç de masumane gelmedi bana... Kimse kusura bakmasın!
Konu hakkındaki fikrinizi mi yazdınız, yoksa benim yorumuma cevap mı yazdınız? Beni alıntılamışsınız ona göre cevap vericem de ?kalp göndermek sevdiğini belli etmektir ,bu adam sıradan biri olsa masumane olmaz ama adam ünlü biri herkes sevdiğini dile getirebilir kimi kalp emojisiyle kimi dile getirerek bunda art niyet aranmamalı çünkü ''sevmek'' ten kastedilen evli bir adama aşık olmak değil,ünlü birine olan hayranlıktır.o zaman tarkana da artık kimse sevdiğini söylemesin.
ayrıca kızın dediği gibi o kadar kişi kalp yollamış seni seviyorumlar aşkını dile getirmeler hiçbiri gülbenin gözüne batmamış ama bu kızın niye batmış fazlaca çifte standart yapmış gülben hanım
size cvp yazdım.kalp göndermek masumane gelmedi demişsiniz de onu açıklamaya çalıştımKonu hakkındaki fikrinizi mi yazdınız, yoksa benim yorumuma cevap mı yazdınız? Beni alıntılamışsınız ona göre cevap vericem de ?
Sizin açıklamalarınız doğrultusunda düşüncelerimin değişeceğini sanmanız enteresan doğrusu.size cvp yazdım.kalp göndermek masumane gelmedi demişsiniz de onu açıklamaya çalıştım
ben sizin düşüncenizi değiştirme amaçlı açıklama yapmadım ama ortada iyi niyetli bir genç kız var ve onun bir ailesi olduğu düşünülmeden basında söylenenler beni üzdüğü için sizin yorumunuz üzerinden açıklama yapmıştım.kusura bakmayın size de iyi forumlarSizin açıklamalarınız doğrultusunda düşüncelerimin değişeceğini sanmanız enteresan doğrusu.
Zira size masum gelen şeyi ben aslında konu itibariyle düşünüp kendime göre açıklayıp masum gelmedi dediğimde sizin düşünceleriniz değişmemiş. Benimkinin de değişmesini beklemeyin.
Ve bi' de, benim yorumlarıma değil konuya yorum yapmanızı rica edicem. İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?