Cilt Bakımı Ürünleri Gül Yağı Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AŞKA_KÜSKÜN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
A

AŞKA_KÜSKÜN

Ziyaretçi
arkadaşlar gül yağını kullanıpta faydasını gören varmı? yıpranmış ciltleri onarma özelliği varmış cildim çok mat ve cansız görünüyo cildimde çok şükür sivilce yok ama alnımda kaşlarımın üzerinde fazla olmamakla beraber bir kaç sivilce izi var:1no2:ama beni çok rahatsız ediyor:çok üzgünüm:buğday yağını kullandım pek faydasını görmedim kayısı çekirdeği yağınıda kullandım fAaydasını gördüm ama cildimde beklediğim sonucu alamadım.Gül yağını kullanıpta faydasını gören görmeyen lütfen yazarmısınız ayrıca portakal ve limon yağıda cilt için iyiymiş bu yağlarla tecrübeniz varsa bilgilendirirseniniz sevinirim her türlü öneriye açığım:teytey:kusura bakmayın biraz uzattım galibaa.s.

Neden Kimse yazmıyo yasenağlamaKullanan hiç kimse yokmu yani:a015:

arkadaşım gül yağı ama has gül yağı biraz pahalı yani bikaç damlası dolarla satılıyor diye biliyorum oyüzden herkesin kullanacağı birşey değildir sanırım yine de mutlaka paylaşım yapar arkadaşlar

lekelere çok iyi geldigini biliyorum ama gerçek gül yagının sıkılaştırdıgını kan dolaşımın hızlandırdıgını biliyorum birde yazın asla kullanmayın leke açıcı oldugu için inşallah dogru bilgi vermişimdir

lekelere çok iyi geldigini biliyorum ama gerçek gül yagının sıkılaştırdıgını kan dolaşımın hızlandırdıgını biliyorum birde yazın asla kullanmayın leke açıcı oldugu için inşallah dogru bilgi vermişimdir

Hay allah razı olsun bende kimse pek ilgilenmedi die üzüldüm.Bilgilendirdiğin için tşk ederim canım yazın kullanmayın kısmı aklımda bulunucaka.s.

bende gül yağı var aktardan almıştım ama buradaki arkadaşlar damlasının dolarla satıldığınu söylemişler onu okuyunca bendekinin kalitesini bilemiyorum,
benim cildim hassastır gülyağını yüzüme direk sürdüğüm zaman yaktı ama kışın başka yağlarla kariştirip kullandım hoş bir koku verdi cildimi rahatlattı gibi. Ama mucize yaratmıyor bence.

gül yagı öyle aktarlarda satılan yaglar kadar ucuz degil.. hakkaten yazan arkadas ii bi noktaya deginmiş cokk cokk pahalı.. aktardan alınan yaglarda ne kadar saf bilemiyorum onlar ucucu yaglar.. hatta böyle kücük siselerde ve kutularda olurlar.. kutuların üzerinde yazan isimleri internetten aratın ve firmalara ulasın sitelerinde yazıyo nasıl yaglar oldugu.. ben aktarlardan alınan yagları tavsiye etmiyorum yada marketten vs.. neyse benim cldimde leke yaptılar baya baya... bu tür yagları kullanacak olan arkadaslar dermatologlara sorun derim.. tıptan randevu alıcam yarın.. sizler içinde sorarım doktora lekelere vs.. ii gelen yaglar nedir ne degildir nasıl kullanılır diye ..

bende gül yağı var aktardan almıştım ama buradaki arkadaşlar damlasının dolarla satıldığınu söylemişler onu okuyunca bendekinin kalitesini bilemiyorum,
benim cildim hassastır gülyağını yüzüme direk sürdüğüm zaman yaktı ama kışın başka yağlarla kariştirip kullandım hoş bir koku verdi cildimi rahatlattı gibi. Ama mucize yaratmıyor bence.

arkadaslar yanılma payımı gözönünde bulundurun ama saf yaglar cildi yakmaz cilt tepkide bulunmaz.. fakat aktarlardan alınan yaglar ucucu yagdır.. zararı varmıdır bilemiyorum ama etkili ve tahriş özelligi olabilecek yaglar olarak biliyorum.. yanlısım varsa düzeltebilirsiniz.. ama en basit kıyaslamayı zeytinyagı ile yapın derim... ne demek istedigim anlasılacaktır büyük ihtimal... hoscakalın...

Ben Bütün Yağlari Ecza Deposundan Getirtiyorum .gül Kaysi Ve Limon Yağini Kariştirip Akşamlari Cildime Sürüyorum ..benimde Cildim çok Hassas Olduğu Için Güneş Lekeleri Olmuştu .bu Karişimi Kullaninca Biraz Düzeldi Sayilir Bu Benim Getirttiğim Yağlarla Aktarlardaki Yağlar Aynimiki Benim Kullandiğim Gülyaği Talya Markasi ..saf Gülyaği Markasi Bilen Varmi Acaba Aranizda ..?

Ben Bütün Yağlari Ecza Deposundan Getirtiyorum .gül Kaysi Ve Limon Yağini Kariştirip Akşamlari Cildime Sürüyorum ..benimde Cildim çok Hassas Olduğu Için Güneş Lekeleri Olmuştu .bu Karişimi Kullaninca Biraz Düzeldi Sayilir Bu Benim Getirttiğim Yağlarla Aktarlardaki Yağlar Aynimiki Benim Kullandiğim Gülyaği Talya Markasi ..saf Gülyaği Markasi Bilen Varmi Acaba Aranizda ..?
canım saf olarak rosense gül yagı biliyorum çünkü satıcı gösterdi okar az birşey yag 26 ytl demişti bir çorba kaşıgı çıkar anca heralde saftır

Gül yagını kullanmadım ama memleketi olna ıspartadan gül kremi, suyu, sabunu, şampuanını getirttim ve kullandım inanılmaz iyi geldi. Normalde gül suyunu hiç sevmezdim ama ordan gelenin kokusuda başka sabunla yıkayıp suyuyla temizleyip kremini sürüyorum her akşam sivilcelere çok iyi geliyo ben çok memnun kaldım.Kremim bitmişti aktardan aldım ve berbat bişey çıktı büyük ihtimal yagıda bir değildir ben yagını ilk defa duydum ıspartadan getirtme imkanınız varsa bence ordakilere güvenin yeri orası bence.

inanırmısınız benim aldığım gül yağı markasız ve küçük bir kavanozun içindeydi, valla bilsem almazdım... atayım bari.
Çok teşekkurler aydınlatıığınız için.. ayy kimbilir ne vardı içinde benim kullandığımın...a.s.

inanırmısınız benim aldığım gül yağı markasız ve küçük bir kavanozun içindeydi, valla bilsem almazdım... atayım bari.
Çok teşekkurler aydınlatıığınız için.. ayy kimbilir ne vardı içinde benim kullandığımın...a.s.
canım gül yagı çok pahalı düşünsene 700 ton gülden bir kilo gül yagı çıkıyor nekadar pahalı oldugunu düşün gerçek gül yagını sana okadar ucuza vermezler dedim ya bir çorba kaşıgı vardı anca 26 ytl di

canım saf olarak rosense gül yagı biliyorum çünkü satıcı gösterdi okar az birşey yag 26 ytl demişti bir çorba kaşıgı çıkar anca heralde saftır

çok pahalıymış yaa. ben rosensenin yüz temizleme köpüğü ve tonğini kullanıyorum memnunum ..en azından kimyasal madde içeriği yok ..yağını da bi alıp deneyim bakalım bi kaşık şey de kaç gün gidecekse...
teşekkürler canım ...a.s.

çok pahalıymış yaa. ben rosensenin yüz temizleme köpüğü ve tonğini kullanıyorum memnunum ..en azından kimyasal madde içeriği yok ..yağını da bi alıp deneyim bakalım bi kaşık şey de kaç gün gidecekse...
teşekkürler canım ...a.s.
canım yazın sakın kullanma kışın kullan leke kalır

arkadaslar ben saf gul yagi kullaniyorum gercektende cok pahali ama inanin buna degiyor.haftada bir gece yatmadan surulmesi gerekiyor.cildimi olagan ustu guzellestirdi herkese tavsiye ederim.

ya ben rosense'in ürünlerini çok seviyorum her ne kadar tamamen doğal olmasalar da...içinde yine kimyasallar var ama elbette diğer piyasa ürünlerine göre çok masum. hem de Türk malı, ben bu konuda da hassasım biraz =)
gül yağı evet çok pahalı ama çook faydalı. çok eskiden duymuştum, banu alkan tüm vucuduna gül yağı ile masaj yaparmış, özellikle göğüslerine :roflol:
biraz sarkmış olabilirler ama bence yaşına göre cildi iyi :CüvCüv:

Benim bir arkadaşım var..39 yaşında ama görseniz en fazla 25 dersiniz kızlar..
sırrı da gül yağı..cildi her zaman parlak ve gergindir..öyle çok fazla bakım,peeling falanda yapmaz..meğer hergün 1 kere gül yağı sürüyormuş..cildi onarıcı özelliği var..
Bu arkadaşım laboratuvar teknisyeni ve bir gün yüzüne laboratuvarda ksilol dökülmüş..ki bu madde müthiş yakıcı ve zararlı bi madde..kör olmaktan son anda kurtulmuş..Ancak yüzünde ciddi yanıklar oluşmuş..Bu olay 5-6 sene önce olmuş..iyileşme sürecinde araştırırken keşfetmiş gülyağını..gerçekten hücreleri yenileyici özelliği var..
Ben de denicem..onca para verdiğimiz kremlere göre hem doğal hem de hesaplıdır emin olun..:kahve:

peki bunun gercegini nerden getirbiliriz kizlar ayrica pahali olanlarin dahi gercek olup olmadigini nasil ayird edicez??

Benim bir arkadaşım var..39 yaşında ama görseniz en fazla 25 dersiniz kızlar..
sırrı da gül yağı..cildi her zaman parlak ve gergindir..öyle çok fazla bakım,peeling falanda yapmaz..meğer hergün 1 kere gül yağı sürüyormuş..cildi onarıcı özelliği var..
Bu arkadaşım laboratuvar teknisyeni ve bir gün yüzüne laboratuvarda ksilol dökülmüş..ki bu madde müthiş yakıcı ve zararlı bi madde..kör olmaktan son anda kurtulmuş..Ancak yüzünde ciddi yanıklar oluşmuş..Bu olay 5-6 sene önce olmuş..iyileşme sürecinde araştırırken keşfetmiş gülyağını..gerçekten hücreleri yenileyici özelliği var..
Ben de denicem..onca para verdiğimiz kremlere göre hem doğal hem de hesaplıdır emin olun..:kahve:

canım çok tesekkurler, canlı örnekler beni çok etkiliyor a.s :smiley-cool:

Back
X