Maske Tarifleri Gül suyunu bıraktım siyah noktalarım geçti :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Tevrat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
197
1
96
Konya
Siz siz olun orjinal ve saf gül suyu kullanın... benmkinde de %100 saf yazıyordu ama siyah noktaları çoğalttı... Şimdi sadece elma sirkesi ve limon suyu kullanıyorum süper izlere siyah nokta gözeneklere bire birdeneyin derim

Canım benimde inanılmaz siyah nokta sorunum vardı rosense marka gül suyu kullanmaya başladım çok iyi geldi ciltim yumuşacık ve ter temiz oluyo siyah noktalarım geçti aklıma geldikçe hem gül suyunu uyguluyorum. elma sirkesini tek başına denemiştim limonu katmadan en yakın zamanda denicem

o markayı hc kullanmadım tatlım demek ki iyi bir marka,ben de Alizade kullandım ama siyah noktalarım arttı gül suyunu bırakınca iyice azaldılar.. cildn cok hassas ise limon suyu ve sirke karışımına damıtılmış su da kat tahrş yapmasın

bende doğal gül suyu kullanmaya başlamıştım bir ara sivilce yaptı bende aslında meğer yağlı ciltlere iyi gelmiyormuş gül suyu yağlı olduğundan ondan yani siyah noktalar falanda
elma sirkesini denicem bende nasıl uyguluyorsun canım yazar mısın tonik gibi mi?

rosense markayı avsiye ederim canım dediklerine göre doğal diyolar tabi ne kadarı doğaldır bilemem ama iyi geldi bana. elma sirkesini tek denediğimde yüzümde kızarıklık yapmıştı limonla dahada tahriş eder dediğin gibi suyla karıştırırım biraz teşekkür ederim canım önerin için

Evet canım tonik gbi,dört beş çay kaşığı elma sirkesi üç çay kaşığı limon suyu,brazcık da su. ama su şişe su olursa daha iyi olur,çeşme suyu koymuyorum ben :)) yüzümü bunla silip yatıyorum,yıkamıyorum,sabah da sadece suyla yıkıyorum:) cidden faydası oluyor,güneş lekelerini de açıyor tavsiye ederim

O kızarıklıklar cok cabuk geciyor,rica ederimm iyi gelirse ne mutlu bana

hadi ya gülsuyu daha mı beter yaptı...ben de kullanmayı düsünüyodum iyi oldu bu

bende rosensenin gül suyunu duştn snra elme döküp hafif sürüyorum cildim kurumasın diye iyi geliyor. elma sirkesi limon ikiside asit oldugu için cildinizdeki gözeneklernzi derinleştreblr kızlar bu yüzden kızarıklık yapar dikkat edin.ben kil maskesnin içine koymustum elma sirkesi yüzümn kızardğını görünce hemen yıkadım o yzden ben tüm yüze uygulnması tarfatarı değilim sadce sivilce üstlerine bi damla deydirirsenz kurtması için yardmcı olblr :)

Ben bütün cildime uyguluyorum,suyla karışık olunca problem olmuyor,önce kızarıyor ama sabaha geçiyor :)

canım benim t bölgemde gözeneklerim çok belirgin ve burnumda çok siyah nokta oluşuyodu hep rosensenin gül suyuyla temizliyorum cildimi sanki gözeneklerimdeki o belirginlik geçti gibi iyiki dedin tatlım denicektim elma limon karışımını ya dahada belirgin edersee :44:

Rosense gül suyu en iyisidir ama Elma sirkeside iyidir yalnız su ile karıştırıp sürmek lazım

rosense dışında gül suyu kullanmamanı tavsiye ederim fiyatıda o kadar pahalı değil 11 tlye almıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…